Spordiblogi

Deivil Tserp | käed eemale Marko Kaljuveerist! (13)

LISA KOMMENTAAR

Anna andeks.25. märts 2014, 22:41
Reporteriks Kaljuveer ei sobi, eriti hääl, nagu kukekiremine.
urmas10. detsember 2013, 07:50
Kui olümpia aastal mees ütleb,et aasta tähtsaim võistlus on jalgpalli EM, siis minu arvates on sporti läbinisti tundva mehega midagi päris korrast ära või oli seegi otse-eetris väljaöeldu sõnavääratus.Niipaljukest siis,mis toimus vähem kui 2 aastat tagasi.
Sobimatu5. detsember 2013, 23:33
Kaljuveeri poolt kehtestatud diktatuur osade spordialade suhtes ei tohuiks mahtuda Riikliku TV Spordisaadete võimupiiridesse. Seepärast ta ei sobigi praegusesse ametisse.
Suksu 5. detsember 2013, 20:58
Tserp ei saa aru et Säärits ja Kaljuveer ei sobi kommentaatoriteks oma keelekasutuse ja Kaljuveer välimuse töttu. Sääritsa kergejöustiku kommenteerimine on looduslik katastroof. No ei ole sellist verbaalset köhulahtisust vaja. Noorem pälvkond ju arvab et selline ongi eesti keel. Sääritsa puhul hakkab silma veel diivalikkus. See britnispears oli andeksantav , ilkumine vallandus kogu eelneva töttu. Nagu eelnev kommija ytles Kaljuveere hall kahupea ei kölba ekraanile. Oleks et mees räägiks midagi oluliselt tarka. Seda ju ka ei ole.
tdf5. detsember 2013, 17:57
mina vaatasin touri eurospordi pealt. mind ei huvita taaramäe ega see, kes võidab. vaatan seetõttu, et tegu on otse ülekandega, võimsad loodusvaated ja ilusad linnad ning vaatamisväärsused, fännid, kogu melu touri ümber. kukkumised, kas peagrupp saab jooksikud kätte või mitte jne
tänud etv, et seda näitasite.
ps: touri ajal oli alati eesmärk saada kella 15.30 tölga ühele poole ja jõuda koju.
eraldisõit on aga jamps
Jama!5. detsember 2013, 16:19
Taaramäe haigus oli teada aastate eest ja Kaljuveer pole luuletaja. Poff pidi sedavteadma. Ja üks käkk onntal alles tulemas. Oodake vaid!, spordisündmuse konkurssi!
jaan5. detsember 2013, 15:25
Arvan,et jalgpalli ja suusatamise eelistamine on liiast.Esiteks ei oska eestlane jalgpalli mängida,aga kui jalgpall on mingi lõimumise poliitika ,siis on teine asi.Suusatamises on jälle nii palju küsitavusi selle aususega,et seda ei taha lihtsalt enam vaadata.Pealegi minuarust kõigil taliolümpia medalitel eestis on selline hall varjund
Retro5. detsember 2013, 13:50
Sedapuhku sai ilmekalt näha kuidas on vaegblogija poolt puusalt tulistades loodetud tabada mingitki sihti... Vägisi tekib mulje, et toimetuse tegelane käib ise blogi ja selle kirjutajat pidamas.
Korraks asjale kaugemalt pilku heites võib mõtiskleda teemadel:
Kui kaua on m.k. Olnud toimetuses
Kui kaua on kestnud probleeemid ainult üksikute alade kajastamisega
Kui kaua on kestnud alaliitudelt raha nõudmine eetriedastuse eest
Miks on toimetusest lahkunud asjalikud tegelased
Miks votab m.k. Kanda kommentaatorirolli kuigi tal pole selleks vähimaidki eeldusi, teadmisi...ega ka väljanägemist... Mõnikord võiks ikka pesus ära käia, kui on teada et pildile lastakse.. Seda võidund lõnga ja äätamist....
Ühesõnaga, probleemid pole eilased vaid need on kydenud juba pikalt... Ja näib, et samamoodi ka jatkatakse
agu5. detsember 2013, 13:46
Kaljuveeri näol on tegemist tõelise türanniga
Kalkun5. detsember 2013, 13:16
Kaljuveer on kehv kommentaator, juht võib-olla - seda me ei tea. Aga tema "tõepoolest" ja muu määgimine on nõrk, nõrk, nõrk. Küsimusele vastab ise juba ette jne. Jama
Nõus5. detsember 2013, 13:09
Täiesti õige sisuga artikkel. Käed eemale Markost sest spordipoolelt on asjad kõik paigas. Ja kui sporti otsustate näidata siis ikkagi kuningas jalgpall. Või kui ei siis mitte midagi parem!
Kets5. detsember 2013, 13:04
Paluks korrektsust nimesse .ERR i pole On Eesti Rahvus Spordihääling põhiliselt.
Ehk ikka midagi kunagi muutub.Uudiste vastu pole mul midagi Aga telaka vahtimise asemel olen ise spordirajal parem.