Talisport

Nool ja Tõniste: kohtu­võidu ülesseadmisega tehti Veerpalule karuteene (45)

LISA KOMMENTAAR

Väärikad sportlased.11. detsember 2013, 12:58
Ma ei mäleta teiste sportlaste afäärisid aga Nool peaks olema vait nagu sukk,sest ta varastas äratõukke joont.Sellest on olemas video salvestus ja ka tunnistaja kes ise lausus,et tänu temale loeti see varastatud tõuge õigeks sest ta oli üks orgkomitee juht liikmetest.Kui see Noole dokumenteeritud rikkumine taas üles võtta siis huvitav,mis koha Nool sellelt Melbornei olümpialt üldse oleks saanud?Kui nüüd iseloomustada meie kuulsaid sportlasi siis Nool on sellise ülbe olekuga,Kanter selline tagasihoidlik ja väärikas nagu Veerpalugi.Jaanson jällegi endast heal arvamusel.Kui hea oli vaadata selliste tagasihoidlike kuid väärikate ja inteligentsete sportlaste võistlusi nagu seda olid:Veeerpalu,Smigun,Kanter.
hahaaa11. detsember 2013, 06:47
sina nooleke peaks päris vait olema,sest on ju meeles kuidas sinu kuulitõuget mõõdeti.....
Liidi10. detsember 2013, 22:19
See,mis Andrus Veerpaluga tehakse, on ületanud juba ammu köik piirid.Oleks tema asemel möni muust rahvusest "rahvuskaaslane",ripuks juba ammu möne väljaande peatoimetaja pea kohal diskrimineerimiskirves.Eesti sportlasi vöib kottida nii kaua, kuni hing veel sees, kohtuvöidu ülesseadmine täitis oma eesmärgi.
Ikka veel10. detsember 2013, 21:42
Ikka veel istuvad kui kukununnud peale tunde jäetud.ei julge oma silmi näidata.minge parem oma spordiradadele tagasi,riigikogus niikuinii ainult soojendate tooli.
Linda10. detsember 2013, 21:34
Nii Noole,Jaansoni kui Tõniste saavutuste taga on kindlasti ränk töö ja vaev.Ja see vaev sai tasutud olümpiamedalitega.Ilma mingit dopingut kasutamata.Kui teil oli see võimalik,miks te siis Andruse puhul sihukest sogast juttu ajate?Misannab teile loa Andrust mõnitada oma avaliku kirja ja dopingusüüdistusega,mille kohus ometi alusetuks tunnistas?Ah ühed sõidavad sakste kombel dziipidega, teine tassib mööda metsi ja mägesid kasahhi suuski?Ja ikka veel on vähe...
Ilmatark10. detsember 2013, 20:16
Anname nüüd asja uuele uurimisele ja vaatame,kas Nool astus üle,või oli kohtunike pehmeks rääkimine.Samas palju Jaansonil või Tõnistel ,Noolel seda kooliharidust on tippspordikõrvalt ,et riigi
kõige haritumate inimeste hulgas esineda!ÖÄK!kAS selliseid Eesti rahva esindajaid tahtsimegi
parlamenti,kes on kuulsad omal alal,aga muidu põhikooli mõtlemine .Paluks Sinna ikka prohvessoreid
või asjatundjaid.
Ats10. detsember 2013, 17:16
See on jälle üks näide nii meedia kui ka kirjutavate ajakirjanike huligaansusest. Rein Langil on ajakirjanduse huligaansuses süüdistamises õigus. Huligaane tuleks karistama hakata. Veerpalu võiks loata torkimise eest nad kohtusse kaevata ja valuraha nõuda.
arvan10. detsember 2013, 16:53
Olen Noolega täiesti nõus.See,et Nool on riigikogu liige,ei keela tal oma isiklikku arvamust avaldada.
Mitte mingil juhul ei ole nõus Kaljuveere ja Suklesega.Veerpalu juhtum ei ole spordisündmus,ei ole isegi spordiga seotud.
Nad..10. detsember 2013, 14:46
..nüüd omaarust 3-kanget meest- riigikogus ja võivad teha,öelda mida tahavad,lausa dirigeerivad omatahtsi mängu.Neil ju igasugune kaitse eneste kaitseks tehtud.Paistab,et ei oska poliitikaga tegeleda,vaid pigem SUUR KADEDUSE USS kõhus kripeldab ja sorkida Veerpalu kallal.
Mõelgu oma kettaviske üleastumist,kas on südametunnistus ikka nii puhas.
JÄTKE Veerpalu rahule,ta pole teie konnasilmale astunud.Kas tema pakkus end,küll olete rumalad.Veerpalu elab oma elu väga rahulikult ja tagasihoidlikult,mitte nii nagu Nool,Tõmiste ja Jaansalu.Ikka trügivad igale poole,et neid nähtaks ja kuuldaks.Omale tegite karuteene,kas valijad veel on teie poolt.Kergitage oma "mati alust" enne,kui teisi sorgite
Noh Nool ja Tõniste10. detsember 2013, 14:30
Keerake oma irvitavad näod rahvapoole,aga ega ka teie pole puhtab poisid.ERITI NOOL OMA ÜLEASTUMISEGA.
leo.10. detsember 2013, 14:21
Kas tõesti Nool häbeneb oma rumalust ja harimatust ,varjates silmi,
või mulle lihtsalt tundub ?
Kuld pole õige.10. detsember 2013, 14:18
Erki Nool ei saanud tulemuse eest kuldmedalit, vaid palvetades nurus ta endale selle.
Tuha all10. detsember 2013, 13:59
Ega see Veerpalu saaga ei ole ilmselt veel kaugeltki lõplik. Tuli huugab lihtsalt tuha all edasi, kuni üks moment pahvatab uue leegiga lõkkele ja tagajärjed võivad olla hoopis põletavamad.
.10. detsember 2013, 13:42
no ma saan aru, kui kergejõustikulane ja sõudja ajavad mingit jama oma avaliku kirjaga sest nemad olid igasuguste ASJADE JAGAMISE AJAL TRENNIS aga, ET KA purjeta ühtis sellise jamaga on kurb sest purjetajad on üldjuhul alati kõrge intelligentsiga silma paistnud. Aga eks ole ju nendegi hulgas musti lambaid. Sellest on kahju !!!
Alar10. detsember 2013, 13:25
See Nool hoidku üldse oma suumulk kinni! Ka temaga oli seal Sydney olümpiamängudel mingi üleastumise jama, mis pani kahtluse alla aususe-õigsuse ja olümpaiakulla saatuse!
valija10. detsember 2013, 12:41
Teie mõlemad, nii Tõniste kui Nool, istute rahva raha eest lihtsalt oma tagumikku laiaks, laske Veerpalul elada, tema ei ole ennast kunagi kusagil üles sättinud, ta teeb tööd ja laske tal seda teha- mida te susite! Kumbki teist pole " terav pliiats" karbis, mille kaanele on trükitud "RIIGIKOGU"
pensionär10. detsember 2013, 12:26
Kuule Tõniste ja Nool, kas te tõesti ise aru ei saa, et riigikogu ei ole teie koht ja nii lolli harimatut mulast on inimesed juba ammugi tüdinenud !
arvan10. detsember 2013, 12:24
Veerpalu võib ju olla meeldiv inimene ja kindlasti ka oli rahva lemmik(sportlane), aga seadused on kõigile ühesugused ja kui pole lubatud dopingut kasutada sh ka kasvuhormooni, siis nii on ja see kehtib ka veerpJa seega olen jaansoni, noole ja tõnistega nõus -- kuigi veerpalu "mõisteti õigeks", ei saa see olla miski spordiaasta SÜNDMUS, pigem antisündmus
tigekala10. detsember 2013, 12:20
mina olen Noole, Jaansoni ja Tõnistega nõus.
arutleja10. detsember 2013, 12:13
No mida kuradit need tõnisted ja nool veel jahuvad ! Tänagu Jumalat , et nei endil seda kõike psühhotraumat ei tulnud läbi elada. Nüüd elavad priileiva peal riigikogus, endil mõistusega probleeme... pidagu oma loll suumulk parem kinni... vastikud midagiütlevad lõustad! Elagu Andrus Veerpalu !!
ajaloo prügikast10. detsember 2013, 12:01
paistab et mõned muidu pildile enam ei ei saa kuna praegune tase ´´kõvasti alla KESKMISE
VEERPALU aga suusatab edasi ja trennib tulevikulootusi !!!
aga10. detsember 2013, 11:54
Nool, anna oma OM kuld tagasi. Me kõik nägime videolt, et astusid joonele. Palju pappi läks, et medal saada. Kuuldavasti anti see, et tulevikus enam OM ei tule. TEHING???
Ja Sina oled viimane kellel on õigus Veerpalule midagi öelda, Andrus POLE tarvitanud keelatudaineid.
Astmaatikud tellisid selle ebaseaduslikult tavalisel treeningul ja keegi ei tea kuidas need proovid tegeikult olid. Ärge kisage seal riigikogus, oskate ainult raha lugeda , oma valijatest on teil po..ui.
Aga palju te hääli saite, kas saite mandaadiga sisse v järjekorras?
10. detsember 2013, 11:47
see on sama nagu omal ajal kui sai Kreisiraadio Serbiasse saadetud. Algul oli nalja kui palju, aga pärast oli tegijatel endilgi piinlik...
See lugu oleks pidanud jääma sinna kus ta oli... Tundus, et pigem oli tegemist juristide võiduga
kikk10. detsember 2013, 11:20
kaks tarka kes ei tea poliitikast mitte sittagi- Nool sa mine parem karga oma teibaga edasi kuskil nurga taga ja Tõnisson või mis asi sa oled mine kalameheks-paadisõit peaks selge olema.
to juho10. detsember 2013, 10:40
keegi ei ole ju küsinudki ja jätke juba rahule
juho10. detsember 2013, 10:34
Muidugi pidanuks Andrus keelama sellise jama väljakuulutamise.Jälle vanad haavad lahti,lapsed ka peavad seda uuesti kuulama.Abikaasa vast söakam, astu vahele,Sa näed,et asjapulkadel on mingi sügav eetiline kriis ja nad ei tea,mida nad teevad.
;)10. detsember 2013, 10:21
Selge näide kuidas pukkis arvatakse rahval pole 6igus otsustada hääletus ju näitab kas sobis see sinna v6i ei palju hääli saab. Ahneks ja kadedaks muututakse seal rahva rahapeal istudes :).
veerpalule jõudu10. detsember 2013, 10:12
see riik on omapärane,huhhhh!! tahetakse olla nii poliitilised,et unustatakse igasugune taktitunne.
väikse riigi väikesed mehed tahavad olla suured...
tõega näkku10. detsember 2013, 10:07
Pärast võitu rusikatega ei vehelda-see peab ka siin paika.Erakonna kuuluvuse järgi oma viha valada inimese peale, kes nendega ideoloogiliselt ühtemoodi ei mõtle-on vääritu tegu
Tore10. detsember 2013, 10:02
Väga hea pilt neist kahest.Nii neil see aeg seal riigikogus möödub.Ei midagi asjalikku,ainult netis uudistatakse.
NOll ja Tõniste10. detsember 2013, 09:59
Mis teil viga on,kas kadeduse ussike vingerdab teil kõhus.Tegelege parem poliitikaga,esindage oma valijate huvisid ikka õiglaselt.Mille eest te seal palka ometi saate.On teie poolt tehtud ettepanek ka täide viidud.
ehhhhh10. detsember 2013, 09:26
meil kolmel kadedusvimm välja löönd võõ ,häbi neile ja sellised istuvad veel riigikogus ,tule taevas appi
Jess10. detsember 2013, 09:26
Kes ei kõlba koorilauljaks ,see hakkab dirigendiks,kes ei kõlba dirigendiks, see hakkab kriitikuks.
Hoidke Veerpalust eemale!
evka10. detsember 2013, 09:11
Andrus on tõesti tubli mees, kuid ei oleks pidanud laskma enda kandidatuuri üles panna. Teada ju oli, mis tulema hakkab. Ja Tõniste rääkis ju õigust eilses telefonivestluses. Kõik nad on tublid, nii Nool, kui Tõniste kui Veerpalu.
QQQQ10. detsember 2013, 09:07
Kõigepealt määrisid norrakad Andrusele sitta kaela ja nüüd hakkavad omad kah veel kadedusest seda tegema. Eesti rahvusroog on teine Eestlane. Andrus on õige mees ja jätke ta rahule. Riigikogus peaks muudki teha olema kui esineda mingite tobedate avaldustega.
Eilses Ringvaate10. detsember 2013, 09:01
telefoniintervius,oleks Tõniste võinud mainida,põhjenduseks mittesobimisele,et tegu pole spordisündmuse vaid juristikaga.Jahus spordi ja dopingu mittesobimisest ja jättis tubli sportlase mulje,kes oli trennis kui...Ja tõenäoliselt oli ta kolmest kangelasest teravaim pliiats,kes siis saadeti siluma.Treeneriks kindlasti sobivad,riiki juhtima kindlasti mitte.
Teine jutt on kääbikutest,kes üleüldse sellise sündmuse hinnatvaks andsid.Siin pole ajudega midagi pistmist ja kohe kangastub see ETV sasipea,kes spordi ülekandeid t(r)eostab.
ats10. detsember 2013, 08:55
oli .mis oli mida kurat te sorgite mees niigi põdes oma elamised läbi
Ja-jah10. detsember 2013, 08:53
Nojah,eks neil endil vedas,et vahele ei võetud.
Ärarääkijad10. detsember 2013, 08:44
Mis vahe seal siis nii on ? Sarnased : üks suutis kõiki veenda, et ei astunud üle serva ja teine et mingi formaalsus ei olnud nõutavalt täidetud. Sorry, ei usu kumbagi, kuigi üks taob oma rinda siiani kõvemini.
ei ole10. detsember 2013, 08:40
ju midagi lihtsamat, kui Veerpalu paluks oma kanditatuuri nominentide hulgast maha võtta,,,,
jep10. detsember 2013, 08:08
Endised sportlased, kes ronivad poliitikasse on eestlastele paras karuteene.
mann10. detsember 2013, 07:59
Mis sest torkida. Las Andrus Veerpalu teeb rahulikult oma tööd. Ärge surkige vanades asjades. Spordisaavutused on ikkagi medalitega võrreldavad ja tänavu on nendeks vehklejad oma kuldadega.
Andrusele jõudu ja rahu .
see10. detsember 2013, 07:12
on küll õigus.
Kusjuures mina arvan endiselt, et see, mida meedias enne B-proovi avamist tehti, oli sigadus ja proovi sukerdamine ka (dokumenteerimata käitlemine, näitajate dünaamika).