Nõmme Kalju ääreründaja Allan Kimbaloula.Foto: MATI HIIS
Jalgpall
10. detsember 2013, 11:30

VAHI SUGUMÜRSKU!? Monacos juuksuris käinud Kalju prantslasest ääreründaja igatseb Eesti tüdrukuid (11)

Eesti meistrivõistlustel tänavu hõbemedali võitnud Nõmme Kalju jalgpallimeeskond on alustanud ettevalmistust uueks hooajaks, ent mitmed võõrleegionärid viibivad veel kodumaal ja naudivad puhkust.

Nende seas on ka 21aastane prantslasest ääreründaja Allan Kimbaloula, kes jagas Kalju kodulehele puhkusemuljeid: "Veedan vaba aega Prantsusmaal koos sõpradega, kellega käisime ka puhkusel. Mul on uus soeng – spetsiaalselt Monacos tehtud!

Ma ärkan iga päev lõunast ning käin oma autoga ringi rallitamas, mängin sõpradega pokkerit ning veedan aega oma nõbude Juniori ja Bedel'iga." Mida igatsed Eestist enim? "Sealsed tüdrukud on ainus asi, mille poolest Eesti Prantsusmaast parem on!"

Teised Kalju leegionärid purjetavad (veidi) väiksema hooga. 31aastane Portugali kaitsja Jorge Rodrigues räägib, et veedab aega oma kalli ja armsa ema seltsis, sest saa annab talle palju head energiat.

25aastane brasiillasest poolkaitsja Jefferson Soares raporteerib Rio de Janeirost, et iga päev on 34-38 kraadi sooja. 23aastane itaallase Damiano Quintieri aeg möödub haige vanaema eest hoolitsedes, sõpradega kalastades ja "vahel ka klubides pidutsedes".