Marko AsmerFoto: ARNO SAAR
Auto-Moto uudised
12. detsember 2013, 21:01

Marko Asmer valiti kardiliidu presidendiks (4)

Eesti Kardiliidu (EKL) üldkoosolekul valiti uueks alaliidu presidendiks Marko Asmer. Viimastel aastatel ka ise kardi- ja vormelivõistlustel osalenud Asmerile lisaks kuuluvad kardiliidu uude juhatusse veel Heikki Hõbemägi, Ivar Sergo ja Reimo Särg.

Asmeri sõnul on uue juhatuse eesmärgiks jätkata eelmise juhatuse poolt alustatud head tööd. "Proovin omaltpoolt veel rohkem aidata noori kardisõitjaid rahvusvahelisele tasmele ning aidata küpsematel sõitjatel pääseda vormelirooli," ütles Asmer.

Lisaks uue presidendi valimisele kinnitati kooseolekul 2014. aasta võistluskalender ning võistlusklassid. Järgmisel aastal sõidetakse sarnaselt tänavusele kaheksa meistrivõistluste etappi, seda viiel ringrajal – Tabasalus, Aravetel, Raplas, Põltsamaal ja Käinas.

Eelmise juhatuse poolt alustatud võistlusklasside ühtlustamine jõuab 2014. aastal lõpule ning uuest hooajast on kavas kaheksa võistlusklassi: Cadet (6-8 aastased), Micro 60 (8-10 aastased), Mini 60 (10-14 aastased), Rotax Junior (13-16 aastased), Rotax Max (alates 15aastased), Rotax DD2 (alates 15aastased), Rotax Masters (alates 32aastased) ja KZ2 Open (alates 15aastased).