Kalmer MustingFoto: TAIRO LUTTER
Käsipall
14. detsember 2013, 21:05

Musting: "Meie rünnak oli nõrk ja nende kaitse tugev"

Aastase vaheaja järel krooniti Eesti käsipallikarikavõitjaks HC Kehra/Horizon Pulp&Paper, kes alistas kaheosalises finaalis Põlva Serviti koondtulemusega 45:36. Nii Kehral kui Servitil on nüüd üheksa karikavõitu.

Neljapäeval Põlvas avakohtumise 21:18 võitnud kehralased juhtisid laupäeval nende enda kodus toimunud kordusmatši poolajavileks 11:7 ja olid lõpuks paremad numbritega 24:18. Võitjate resultatiivseimateks mängijateks osutusid Jürgen Rooba seitsme ning Uku-Tanel Laast ja Marko Slastinovski kuue ning kaotajatel Ardo Puna ja Pavel Turajev võrdselt nelja tabamusega.

Kehra/Horizon Pulp&Paperi peatreener Jüri Lepp võttis finaalmängud kokku järgnevalt: "Kui lasime vastasel kahes nii tähtsas mängus visata alla 20 värava, siis see näitab, et meie väravavaht ja kaitse olid tasemel. Serviti tuli Kehrasse hea häälestatusega ning domineeris kohtumise algust, aga siis saime kaitse ja rünnaku toimima. Samuti tuleb tänusõnad öelda fännidele, kelle toetus oli meile psühholoogilises plaanis suureks abiks."

Serviti juhendaja Kalmer Musting nentis, et vastased olid seekord paremad: „Meie rünnak oli nõrk ja nende kaitse tugev, samuti oli Kehra väravavaht Mikola Naum teinud tublilt kodutööd, sest ta võttis ära kõik sarnased visked. Esimesed 20 minutit mängisime korralikult, ent siis hakkasime sarnaselt avakohtumisele palju möödaviskeid tegema. Rünnakutel ei tekkinudki meil liidrit, lisaks sellele jäi joonemängija roll kahvatuks. Aga suurt pettumust pole, sest kaotasime kindlalt."