Käsipall

Käsipallikemplus! Karikafinaali kaotanud Serviti tögab Kehrat, kel olevat vileallergia! (9)

LISA KOMMENTAAR

....17. detsember 2013, 17:16
Huumorist on asi väga kaugel, võtame või pealkirja " Riias värises jälle", tegemist ju sulaselge taktitundetuse ja matslikkusega. On asju, mille üle nalja ei visata.
Setumaal paistab aga teistmoodi olevat.
dasf17. detsember 2013, 16:21
Huumorisoolikas on jälle umbes või? :)
Peeter17. detsember 2013, 14:15
Oti(Järvela) poolt muidugi väga odav trikk õli tulle valamiseks.
1117. detsember 2013, 13:08
Loo autorile ja ka teistele teadmiseks. Siin ei ole küsimus üldse kohtunikes. Kui mängitakse finaale on emotsioonid nii fännidel, mängijatel, treeneritel jne laes. Kehra fännid ja mängijad näitasid mängus välja oma emotsioone. Mitte ainult vile vaid enamus kordadel omade õnnestumiste üle. Paraku seekord Põlval paljud asjad ebaõnnestusid ja ka mängijad treenerid jäid vaiksemaks, Loomulikult oli loo autor kogu mängust pettunud ja tundes teda oligi oodata sealt sellist kirja üllitist.
....17. detsember 2013, 12:10
Ma ei saa aru kust otsast mõni inimene loeb välja selle, et Serviti meeskond/poolehoidjad vms polnud rahul kohtunike tegevusega ?
Kes mänge nägid, siis siin on ikka mõeldud seda, kuidas Kehra väljakumehed tihti kohtunike tegevusega "rahul" polnud, kuigi vile oli täiesti normaalne. Saate vaadata ju kordusest nüüd kõik üle. :)
Peeter17. detsember 2013, 11:10
See Põlva kodulehel kirjatükke pastakast välja imev soperdis vaevleb ilmselgelt tõsiste komplekside küüsis, kui Põlva võidab on nad meistrid, aga kui kaotavad on vastased, kohtunikud ja vastasfännid süüdi. Olen juba aastaid imestanud, kuidas üks endast lugupidav käsipalliklubi laseb oma kodulehel avaldada selle haleda vennikese konkurente halvustavaid soperdisi. HÄBI PÕLVA!!!
PS. Ei ole Kehra fänn
Nuriseja.17. detsember 2013, 10:50
Ega need kohtunikud head pole, võtame ja paneme ühte liigasse kõik kohtunikud, mina ei jää rahule jalgpalli kohtunikega, ainuke keda ei saanud kunagi ei mõjutada ega osta oli Itaalia jalgpalli kohtunik. Kõiki kohtunikke saab osta, ja seal ei ole väike raha mängus, kohtunikud on sitapead vahel.
rene kaalo17. detsember 2013, 09:35
Kas enam tõesti millegi muuga tögada pole kui vilemeestega. Õige spordimees aksepteerib oma kaotust mänguväljal, mitte ei hakka otsima vigu kohtunikes. Nii Põlvas kui Kehras tegid kohtunikud väga hea esitluse ning oli eksimusi mõlemale poolele. Võtke ette protokoll ja vaadake karistused, 7m visked jne üle. Kõik oli võrdne mõlemale poolele.
Edu ja kohume saalis.