AC Milan ja AS Roma mängisid Itaalia jalgpalli kõrgliigas esmaspäeva õhtul 2:2 viiki.Foto: LaPresse/Fabio Ferrari
Jalgpall
17. detsember 2013, 11:12

Mario Balotelli naljaputsad aitasid AC Milani viigini (1)

Itaalia jalgpalli meistriliigas võõrustas AC Milan eile õhtul kaotuseta jätkavat AS Romat ning suutis välja mängida 2:2 viigi vaatamata tõigale, et jäi kahel puhul kaotusseisu.

Roma 13. minutil juhtima viinud Mattia Destro tabamusele vastas 30. minutil Cristian Zapata. 52. minutil oli Roma poolkaitsja Kevin Strootman täpne penaltipunktilt, aga 77. minutil andis Mario Balotelli hea söödu, mille Sulley Muntari 2:2 väravaks realiseeris.

Balotelli seekordne trikk seisnes erilise kaunistusega jalgpallisaabaste kandmises. Nimelt oli ta putsadele trükitud suurelt kiri "Why Always Me?" (ing k "Miks alati mina?"), mille ta tegi kuulsaks oma eelmises koduklubis Manchester City's, kui pärast järjekordset skandaali värava lõi ja seda kirja kandnud alussärgi paljastas.

"Üldiselt on jalgpalli nii, et palju väravavõimalusi omav meeskond võidab, aga punkt võõrsil Milani vastu pole paha. Samas kui suuta kaks korda juhtima minna, tuleks kaitses kindlam olla," sõnas Roma peatreener Rudi Garcia.

16 vooru järel kaotuseta püsiva Roma jaoks oli see viies viik 11 võidu kõrvale. 38 punktiga ollakse tabelis teisel kohal, liider Torino Juventus on kogunud 43 punkti. Ainsa Itaalia klubina Meistrite liigas alagrupiturniirilt edasi pääsenud AC Milan asub 19 punktiga alles 10. kohal.