Spordiblogi

Deivil Tserp | Vitali Bernatskist ja ka dopingust (11)

LISA KOMMENTAAR

Oskar25. detsember 2013, 21:01
Heino Sild võinuks puhata rahus, mitte olla Tserbil hambus.
bs23. detsember 2013, 10:22
Tundub, et ajakirjanikud, eriti üks meediagrupp püüavad sellest loost eriti mastaapset dopingupaljastust välja imeda. Vaevalt see neil siiski õnnestub, ühes raadiossaates öeldi välja see summa, mille eest dr.B aastas doginguravimeid välja kirjutas, see oli 30 000 krooni, ei viita just eriti mastaapsele dopsipanemisele. Ühe avaldatud retsepti väärtus oli üle 8000 krooni, Erki Nool ütles seda kommenteerdes, et selle koguse manustamisel erilist efekti ei tohiks olla, edasi arvutage ise...
P.S.Koomusk kuubis on muidugi see, et see nimetatud meediagrupp on eetikale viidates kommenteerimise kinni keeranud, et nagu tahaks dopinguskandaali, aga samas ei tahaks ka.
ee19. detsember 2013, 22:47
Mis kombel see vend veel dopinguaineid sai, siinse apteegi löödi tema ees lukku, kuid mees tegutsese 2007 aastani? Seda teab Kalevipoeg seal Emajõe kaldal. Kahtlased asjad igati ja ärgu keegi püütku väita et kaubaäri töötas turuta.
???19. detsember 2013, 19:25
Kuna retseptid tollest ajast on reaalselt säilitatud ja olemas, siis järelikult pidi keegi neid dopinguaineid tarbima või üritatakse tõestada,et doktor ise tarbis??
the spec19. detsember 2013, 17:04
ega jah dopinguvendade kirjutamata seadus on: "kes suud paotab, sellega juhtub õnnetus", aga eks näis.
tankist19. detsember 2013, 13:48
aga see skandaal on äkki teise varjamiseks oli ju juttu "doktorist"kes narkodablettide retsepte vorbib.üks sibul kaitseb teist.naisel ühe artikli järgi ka suured võlad.võõramaalane lihtsalt tahab eesti rahvast halvustada ja raha välja petta.
Oli ajad olid kombed!19. detsember 2013, 12:50
Ühiskond areneb edasi, muutuvad ka tōekspidamised. Olid teised ajad oli teised kombed. Oli lausa teine riik. Mida me nüüd uut kuulsime vōi teada saime. Vast seda et kodanik arst on jōustruktuuride arvates vene agent ning ei lastud isegi sōjaväebaasi koristama. Nüüd külvab siin mōnuga segadust.
Herbert19. detsember 2013, 12:38
Kas ei oleks aeg ajakirjandusel lõpetada Bernatski isiklike rahaasjade arutamine .Tema koht oleks kohtupingis, kui ta oleks olnud dopinguainete levitaja.Ja las ta sõidab Italiasse ,nagu ta lubab.Kui Eestis selgub, et ta on neid aineid levitanud ,siis Italia seaduste järgi pannakse ta kindlasti kinni.
R.T.19. detsember 2013, 11:50
Milleks see vaht ? Aga ikka selleks ,et jälle meelde tuletada kuidas asjad tegelikult käivad sest jätkuvalt leidub palju sinisilmseid ullikesi ,kes tõemeeli usuvad,et tänapäva profispordis on ilma medikamentide abita võimalik supertulemusi teha.
Või arvame ,et kui tõestada ei suuda siis pigistame silma kinni , elame roosade prillidega edasi ning ütleme,et mujal tehakse aga Eesti spordis on selle koha pealt kõik puhas ?
Supp pole veel piisavalt soe?19. detsember 2013, 10:53
Aga las soojeneb veel. Mis siis kui tõestabki ära? Ei usu, et nii rumal saab olla, et tühja koha pealt üüratut kära tõsta. Jutus ju sees, et kui teine osapool klaarib ära, jääb asi nii. Kasvõi vangla hinnaga. Aga tütre eest võidelda ju vaja. Et kõik struktuurid üritavad kinni mätsida, on ju nii tavaline. Mõelgem kasvõi reformi rahastamist.
oi, oi19. detsember 2013, 10:17
Võrdlus Jossiga on nüüd küll liiast!
Just nimelt, see vend oli samamoodi süsteemi osa (ohver!), mitte manager.
Ja ikka üsna ilusasti on võimalik aru saada, miks ta (tema pere) on hammasrataste vahele jäänud ning miks nende ülestunnistutega on avalikkuse ette tulnud. Iseasi, et tegemist on tõepoolest "ahastusaktsiooniga" ...