Spordiblogi

Martin Plaser | 10 Põhjust, miks Heiki Nabi on Eesti aasta sportlane 2013! (20)

LISA KOMMENTAAR

Rahu23. detsember 2013, 21:06
Ei ole Kanter, Novosjolov ammugi mitte Nabi naljamehed. Mehed on maailmatipud , kohe päris ongi tippmehed! Kahjuks peaaegu ka ainukesed tippsportlased Eestis. Pallimängjatel on pikk tee veel ees. jalgpallureid saab vabandada, sport on globaalne ja kõik saavad tegeleda (konkurents on tihe) korvpalli kohta seda oelda ei saa ( pikad ruulivad seega maailmas voiks ruumi olla kyll, aga naed pole kindel et peale vene ja kanguri keegi usa ylikoolides stipilegi saaks)
jurka23. detsember 2013, 20:39
NABI on TUBLI,ilma suurema kärata tehakse suuri tegusi.Kanteri ümber käib meeletu kisa ja kära aga pöhjust nagu polekski.Pool suguseltsi tolknes Londonis-kelle raha eest-NABIGA vörreldes ikka naljamees.
edu !21. detsember 2013, 21:58
EM oli Heikil soendus MMiks :) MMil ei kaotanu mees ühtegi punkti. See teeb temast maailma parima kaitsemaadleja ka absoluutses tabelis. Ausalt, ei teadnudki et Novo kusagil Tartus kaotanud oli :) Nüüd sain teada. Edu Heikile ja ka Novole. Minu arvates on maadlus ja vehklemine Eestis väga heal tasemel mõlemad. Julia ja Novo jne. Samas maadlus on meil vaga stabiilne lisaks Nabile, Arusaar, Aps, Toom, enne neid Nikitin, Hallik, Proovel ja NSVL 37 kuldmedalit, lisaks veel hunnik teisi medalied, mis vabana maailmas, oleks kõik minimaalselt OM ja MMi medalid olnud. (NLiit võttis maailma tiitlivõistlustel 70% kuldasid, rääkimata medalitest)
No jah, keegi on tõesti fantaasiavaene.21. detsember 2013, 19:02
Läbi lillede vihje, Nabi tuli peale EMi maailmameistriks: EMil osales kreeka-rooma maadluses 33 euroriiki ja raskekaalus olid osalemas 17-riigi esinumbrid. Ja milleks Kolja oma "fantastilisse vihjemängu" toote, tema on ka maailmameister, see pole T E I E mäng kullakesed, sest kvalifikatsiooni ei jagu, kuigi oled ilmselt samuti vehkleja või see kummikutega ärpleja.
Ka vehkleja21. detsember 2013, 14:32
Tundub et see Plaser paneb täiesti huupi ja emotsioonide pealt! Kibestunud inimese jutt. Pidasin teda targemaks. Mul on täiesti poogen mis koha Nikolai Novosjolov Tartu meistrivõistlustel saab kui ta hiljem maailmameistriks tuleb. Igal võistlusel ei peagi tippvormis olema. Novosjolov kaotas Tartus Läti parimale meesvehklejale, kes ühtlasi on ka Novosjolovi üks parimaid sõpru ja põhilisi sparringpartnereid. Tunnevad üksteist läbi ja lõhki. Novosjolov talle ka varem kaotanud. Ning see Läti vehkleja on ka maailmas suhteliselt arvestataval tasemel. Nii et jutt tundmatust noormehest on täiesti jama. Novosjolov ja Nabi mõlemad head sportlased. Maadlejate peale viha ei pea. Aga Plaserile soovitan, et enne kui kirjutama hakkad siis mõtle ning siis kirjuta.
21. detsember 2013, 13:26
Hmm, et EM-l 17 osalejat, see on u. 2x vähem kui nt ühel Tartus toimunud kohalikul üritusel, millele autor läbi lillede viitab. Karm konkurents...
kummikud21. detsember 2013, 13:22
Tahaks isegi loota, et on ikka sellisel tasemel kandadeleastujad Heikile, kellele kaotades ei peaks kohe FILA-le pakke saatma hakkama. Ootaks ka autorilt suuremat respekti Eesti maadluse suhtes.
"Kummikud" on praegu praktilised küll, aga lumes...21. detsember 2013, 12:44
Tahaks loota, et mingid kapa-kohila luuserite pundist ei hindaks enam eestlaste "olematut" maadlustaset. Muidugi, kui inimene on loll, siis on ta seda kauaks ja võib oma jura edasi ajada.
kummikud21. detsember 2013, 10:42
Oot sa üritad mehele respekti näidata oma lambi võrdlustega, kuid samas kaudselt soovitad Heiki-poisil oma EM megafail ürituse eest MM medal postiga ära saata? Veidi skiso jutt või mis? Samas ei tasu eeldada, et kõikidel aladel on kohalik konkurents sama olematu kui maadluses et on üks mm-mees ja ülejäänud on kapa-kohila luuserid. Niimoodi häbistad eriti rängalt Eesti maadlust, aga müts maha aususe eest, paneb kohe Nabi saavutusi teises kategoorias hindama;)
"Rõõmu" kui palju.21. detsember 2013, 08:15
Need kes teavad, et Nabi oli EMil 17-riigi maadlejate konkurentsis 14. ja said tunda heameelt, olge rahul, see kaotus oli justkui teie võit. Seda kaotust "tasub võimendada", see on kui tökatitilk väga suures ja streteegilise tähtsusega meepotis. Muidugi on teil ja sINUL neid hetki vähe, aga rõõmustagem, see oli Heiki panus sINU meeleolu tõstmiseks. Nagu Plaser märkis ta pole uhke mees, aitab ka vaimust vaeseid.
veel mõtteid21. detsember 2013, 01:53
11. Heiki Nabi sai EM-il 17 osaleja hulgas 14. koha, suutmata võita ühtegi matši ja suutmata teenida mitte ühtegi punkti.
meister20. detsember 2013, 22:02
Maadlus lendab suure kaarega. Head uudised!
Juku20. detsember 2013, 19:02
Heikki on tulemuslikult maadelnud Podubbnõi mälestusvõistlustel. Seal on sportlaste tase parem kui MM ja OM. Tunne asja. !
Juku20. detsember 2013, 19:02
Heikki on tulemuslikult maadelnud Podubbnõi mälestusvõistlustel. Seal on sportlaste tase parem kui MM ja OM. Tunne asja. !
20. detsember 2013, 17:16
Heiki on kahtlemata kõva ja ka selle aasta parim ilmselt. Aga kaugelt mitte ainuke tegija Eesti spordis, neid tiitleid on siia viimase 10a jooksul tulnud päris palju.
njah20. detsember 2013, 17:11
Miks minu meelest Heiki Nabi on Eesti aasta sportlane ja näiteks mitte vehklejad? No eks ikka sellepärast, et Heiki Nabi on eestlane. Eesti aasta sportlane peaks olema eestlane.
to mihkel20. detsember 2013, 15:20
Heiki areng on olnud nii vaevaline, et see mees küll dopingut pole pannud :) nr 5. alaliidul pole mingit suunda, lihtne on mitte vastuvaielda.
mihkel20. detsember 2013, 14:38
võib ju enamus asjadega nõustuda, aga dopingu prookimise kohta saame ilmselt lugeda aastate pärast
juhan aka vehkleja20. detsember 2013, 14:30
Saame su paanikast aru. Paraku Heiki Nabi on 2014 Eesti parim meessportlane!
juhan20. detsember 2013, 13:27
Ala, kus võitja määravad kohtunikud ei ole sport. sellised alad võiks kõik kunstide hulgas olla
iluvõimlemine , iluuisutamine, kujundujumine , maadlus, poks,suusahüpped
male ja kabe on ka rohkem sport kui maadlus. isegi naisekandmine on