Video: Viljar Voog
Jalgpall
2. jaanuar 2014, 14:45

Meenuta tabamust!

Vassiljev Hõbepalli toonud väravast Hollandile: Lindpere maailmaklassi söödu väärikas lõpp (4)

Eesti Jalgpalliajakirjanike Klubi andis täna 19. korda välja möödunud aasta ilusaima koondisevärava Hõbepalli. Juba kolmandat korda järjest läheb Eeva Käsperi klaasskulptuur kaunistama keskväljakahur Konstantin Vassiljevi auhinnariiulit.

Hõbepalli tõi Vassiljevile kodusel Lilleküla staadionil Hollandi võrku löödud värav, mis Eesti septembrikuises põnevuslahingus 2:1 eduseisu andis.

"Meie poolt oli väga hea pressing ja tuli maailmaklassi sööt Juki (Joel Lindpere – toim.) poolt. Lõpp oli selle söödu vääriline!" meenutab päevakangelane ise toda rünnakut, mis teenis kõigilt ajakirjanikelt maksimumpunktid.

Vassiljevi sama mängu esimene tabamus lõi tuli üldarvestuses kolmandaks, jäädes ühe punktiga alla Sergei Zenjovi väravale Aserbaidžaani vastu.

Kokku on Vassiljev võitnud nüüd neli Hõbepalli ning on nüüd selles arvestuses suveräänne liider. Kolme auhinnaga saavad uhkustada Indrek Zelinski ning Martin Reim.

Neli on aga meie Kostja jaoks väike number. "Loodan, et tulevad võimalused ja ma saan need ära realiseerida," broneerib ta enda auhinnariiulil koha ka järgmise aasta tiitlile.

Kes võiks kunagi mehe rekordi ületada ning mida arvab Vassiljev Eesti koondise uuest peatreenerist, kuula juba videost.