Eile Põhja-Londoni derbis Tottenham Hotspurist 2:0 jagu saanud Londoni Arsenal kohtub Inglismaa karikasarja 4. ringis koduväljakul tugevuselt kolmandasse liigasse kuuluva Coventry City'ga.Foto: ADRIAN DENNIS
Jalgpall
5. jaanuar 2014, 16:30

Mis ühendab Man Unitedit, Liverpooli, Arsenali, ja Man City't? Neil kõigil vedas loosiga! (3)

Äsja loositi paarid Inglismaa jalgpalli karikavõistluste 4. ringiks (1/16-finaalid), mis mängitakse esialgse plaani kohaselt 25. või 26. jaanuaril. Fortuuna oli armuline ja surmapaare ei serveerinud.

Esmalt olgu öeldud, et loosimistulemused on esialgse, sest mitmes 3. ringi paaris pole võitja veel selgunud. Põhjuseid on mitmeid: 3. ringi mängu pole veel peetud, 3. ringi mäng jäi viiki (reglement näeb sel puhul ette kordusmängu), 3. ringi mäng lükati halva ilma tõttu edasi.

Kõike seda arvesse võttes saab aga tõdeda, et õhus on ainult üks kõrgliigaklubide vastasseis: Derby County (esiliiga) - Londoni Chelsea duelli võitja võõrustab jaanuaril Stoke City't.

Arsenal mängib kodus Coventry City'ga (teine liiga), Everton aga võõrsil Stevenage'iga (teine liiga), Kui Man City kordusmängus Blackburn Roversist (esiliiga) jagu saab, siis võõrustatakse Bristol City't (teine liiga) või Watfordi (esiliiga).

Kui Liverpool alistab Oldhami (teine liiga), siis mängitakse võõrsil Bournemouthi (esiliiga) või Burtoniga (kolmas liiga). Kui Man United alistab Swansea, siis on nende vastaseks võõrsil kas Birmingham City (esiliiga), Bristol Roversi (kolmas liiga) või Crawley Towniga (teine liiga).

Eile Aston Villa välja lülitanud Sheffield United (teine liiga) võõrustab kas Norwich City't või Fulhami. Ning äsja West Hami nüpeldanud Nottingham Forest (esiliiga) võõrustab kas Ipswich Towni (esiliiga) või Preston North Endi (teine liiga).