Eesti madistas taas Portugaliga ning tulemus sama - kaheksaväravaline kaotusFoto: ALDO LUUD
Käsipall
5. jaanuar 2014, 21:01

Eesti sai Portugalilt taas kolaka. Lepp: jõud oli läinud (3)

Eesti käsipallikoondis jätkab MM-valiksarja nelja mängu järel endiselt võiduta, sest Portugalis tuli tunnistada vastaste 27:35 paremust.

Portugal võttis kohtumise juhtotsad kohe esimestel minutitel, avapoolaja kaotas Eesti 11:20. "Jäime kohe alguses kiirrünnakute ja nende võimsate ületulekutega rahva emotsionaalsel kaasaelamisel hätta. Kohe kui tegime pallikaotuse, tuli neilt kiirrünnak. Vahe kasvas, ei olnudki midagi teha," rääkis koondise peatreener Jüri Lepp.

Teisel poolajal vähendati vahet kokku seitse väravat visanud Mait Patraili ja kuus korda tabanud Kristo Voika rünnakutest, kuid suurt abi sellest polnud. "Tulime mängu kõvasti tagasi, tundus, et on võimalik vahet veelgi vähendada, Aga jõud oli läinud," sõnas Lepp.

Teisel poolajal ei tulnud enam platsile mängus kätt vigastanud Uku-Tanel Laast ("Ta ei saanud visatagi, käsi oli väga valus“), suure panuse andis seljavigastuse kiuste rüganud Marko Slastinovski.

Üleüldse jäid koju randmevigastust raviv Dener Jaanimaa ning koduses Portugali mängus puusa vigastanud Mikk Pinnonen. "Me olime kindlasti tänu vigastatutele nõrgemad, kuid Portugal on nii tugev, et isegi parima koosseisuga oleksime ikka neile alla jäänud,“ arvas Lepp, lisades, et Pinnonen võiks siiski järgmises mängus kaasa teha.

Käsipalluritel pikka pidu pole, sest juba kolmapäeval kohtutakse Vitezis alagrupi liidri Bosnia ja Hertsegoviinaga, kes eile alistas Läti 23:21. "Eks Bosnia selle alagrupi võidab, teistele jäi osalemisrõõm,“ tõdes Lepp.