Marek KaljumäeFoto: fclevadia.ee
Jalgpall
8. jaanuar 2014, 10:56

Levadia pikendas lepingut poolkaitsja Marek Kaljumäega

Valitsev Eesti jalgpallimeister Tallinna FC Levadia sõlmis 22-aastase keskpoolkaitsja Marek Kaljumäega uue üheaastase lepingu kestvusega kuni 2014. aasta jalgpallihooaja lõpuni.

Kaljumäe kinnitas Levadia pressiteenistusele, et tunneb uue lepingu sõlmimise üle rahulolu. "Olen Levadias juba pikalt olnud ja tunnen end siin hästi. Uuel hooajal loodan võimalikult palju mänguaega saada, meeskonda ootavad meistritiitli kaitsmine ja mängud UEFA Meistrite Liiga eelringis. Kindlasti loodan edaspidi välisliigasse jõuda, kuid eelkõige tahan aidata Levadial uusi tiitleid võita ning eurosarjas väärikalt esineda," ütles Kaljumäe.

Ka Levadia peatreener Marko Kristal on Kaljumäe jätkamise üle rõõmus. "Marek on meie jaoks väga vajalik mängija. Ta on väga püüdlik ning Mareki töössesuhtumine on eeskujuks kõigile. Mees on hingega asja kallal ja annab meeskonnale väga palju juurde," sõnas Kristal.

Marek Kaljumäe liitus Levadiaga 2011. aasta suvel kui ta Hollandist kodumaale naasis. Möödunud hooajal osales Kaljumäe Levadia koosseisus 24 meistriliiga kohtumises ja lõi kolm väravat. Kokku on Kaljumäe arvel 67 meistriliigamängu ja kuus väravat, kõik Levadia särgis.

SC Reali kasvandik Marek Kaljumäe sõlmis 2009. aasta augustis kaheaastase lepingu Hollandi tippklubiga AZ Alkmaar. Hooajal 2010/2011 mängis ta SC Telstari ridades ühe kohtumise Hollandi esiliigas. Kaljumäe on esindanud Eesti U17, U18, U19, U21 ja U23 noortekoondisi.