Kas Messi peab ka täna sekkuma vahetusest?Foto: Manu Fernandez
Jalgpall
11. jaanuar 2014, 13:21

SUUR LAHING: Messi alustab kohtumist Atleticoga varumeestepingil?

Hispaania jalgpalli kõrgliigas kohtuvad täna õhtul liidrikohta jagavad FC Barcelona ja Madridi Atletico. Kas üks kahest kangest suudab viimaks kolme punktiga ette murda või jätkatakse ka tänase mängu järel võrdses seisus?

Mõlemad meeskonnad on olnud seni fenomenaalses hoos - 18st kohtumisest on mõlemal kirjas 16 võitu, 1 viik ja 1 kaotus ehk kokku 49 punkti. Barcelona hoiab nominaalset liidrikohta ükses tänu paremale väravate vahele.

Barcelona on võitnud Atletico vastu küll kuus viimast liigamängu, kuid mõlemad tänavu toimunud superkarika mängud lõppesid viigiliselt. Siiski peetakse kergeks favoriidiks pigem Barcelonat, seda enam, et vigastusest on paranenud ka nende megastaar Lionel Messi.

Samas pole veel päris selge, kas kolmapäeval karikasarjas 30 minutiga Getafe puuri kaks palli kihutanud Messi täna Barca algkoosseisu kuulub, vastav otsus tehakse vahetult enne mängu.

"Tundub, et temaga on kõik korras ning karikasarjas oli ta fenomenaalne, kuid ta alles naasis pikalt vigastuspausilt ning on ikkagi küsitav, kas ta on valmis mängima sellisel tasemel kõik 90 minutit," rääkis Barcelona peatreener Gerardo Martino, andes samas mõista, et kui mäng toimuks hooaja "otsustavamal" ajal ehk näiteks aprillis, siis paneks ta sarnases seisus Messi ilmselt kohe platsile.

Sel hooajal mitmel puhul varemgi vigastustega kimpus olnud Messi on kõrgliigas löönud 8 väravat, Atletico suur staar Diego Costa on vastaste väravavõrgud pannud sahisema aga lausa 19 korral.