Spordiblogi

Ott Järvela | Milleks on meile vaja tõde? (8)

LISA KOMMENTAAR

tõeotsijatele14. jaanuar 2014, 17:20
Kui ise pole tarbimist pealt näinud või selles ise osalenud, siis ei saa ka väita,et AV on dopingut tarbinud.Mingid oletused on kurjast!!! Kaua võib ühe inimese kallal närida? Kus mul tõeotsijad! Meil on palju tähtsamaid asju , kus oleks vaja tõde jalule seada! Ärge vaadake tagasi, minge oma "puhta tõega " edasi, või jäätegi mudas tammuma?
mall14. jaanuar 2014, 04:11
Mitte keegi ei saa mitte kunagi teada, mis täpselt minevikus juhtus, ka mitte austet Kristjan Port.
Mälulüngad13. jaanuar 2014, 23:24
Ausast tõe tagaajamisest saame rääkida alles siis, kui Alaver, Veerpalu, koondise arst, suusapresident ja muud ametnikud ning suusakoondiste taustajõudude liiimed tõeliselt selleks suu lahtu teevad ja kõik ausalt ära räägivad, kuidas siiski dopinguga manipuleeriti, alles siis saame puhtalt lehelt Eesti Spordiga edasi minne ning väikerahvas võib tõesti puhta südamega uuesti hakata osalema olümpiamängudel MK etappidel EM ja MM võistlustel. Et pruuguiti see peaks isegi siililegi selge olema, mingisugune keerutamine ja vassiminening mälilüngad siin ei vii kuhugile.
ozerov13. jaanuar 2014, 19:03
Kõik väga tore , aga kas igakord on vaja ,et üks on teise lõunasöögiks. Kas te tõesti arvate ,et tippsporti saab teha kaerahelbe pudru ja mustikasupi pealt, sellisel juhul andke andeks kallis rahvas , te olete lihtsameelsed lollikesed. Teinekord tuleb õigel ajal ketsid varna riputada ja nii öeda puhtalt lõpetedes. Dopingukütid /Labor/ on täna ajast maas , ja jääb seda igavesti olema ,kogu aeg on midagi uut leiutatud . Loll on öelda ,et proov on puhas ja siis 8 aastat hiljem koos teaduse arenguga endal nina püsti ajada . Kui vahele ei jää siis lõpp selle looga , püüa tulevikumehi.Võin veel palju kirjutada , see ei vii kuhugi . Mõelge enne kui ......
Tõde tõuseb, vale vaob13. jaanuar 2014, 16:55
Selle asja nimi on vigade parandus. See, et seda sorti "asjades" sorgitakse, näitab, et riik on saanud küpsemaks ning inimesed ei ole nõus enam kiitma heaks edu ja tulemuse "saavutamist" iga hinna eest. Antud juhul on asjad, milles sorgitakse, osutunud kallimaks, kui neid on tahetud lasta välja paista. Nüüd on tarvis selgeks saada nende võitude tegelik hind. Seda õiglaselt hinnata ja puhtalt leheklt edasi minna . Kauboikapitalismi kuldaeg Maarjamaal hakkab ühele poole saama .
R.T.13. jaanuar 2014, 12:26
...."Väide, et (kauges) minevikus toimunus pole mõtet sorkida, õigustab sohki"
Väga õige,aga just sohki õigustab suur hulk,isegi enamus eesti rahvast.Vähemalt selline mulje jääb kui lugeda kommentaare.Küll ollakse rõõmsalt nõus kui dopingukütid kotivad teiste riikide sportlasi aga kui selgub,et enda suured iidolid pole ka päris puhta minevikuga siis on dopingukütid kõige lollimad ja õelamad tegelased.Mis see siis on,topeltmoraal ? Ei ,see ongi lihtlabane sulile omane käitumine.