Milano Emporio Armani eesliinimängija Kristjan Kangur (paremal) on vigastusest taastunud ja platsil tagasi. Eelmisel nädalal võeti Euroliigas oivaline võit, kui tiitlikaitsja Piraeuse Olympiacos pandi selili 81:51.Foto: LaPresse/Marco Fele
Spordiblogi
13. jaanuar 2014, 12:00

Läinud nädala pluss | Kristjan Kanguri võimas võit Euroliiga tšempioni üle! (1)

Õhtulehe sporditoimetus võtab igal esmaspäeval kokku möödunud seitse päeva (Eesti) spordis jagades välja nädala plussi ja miinuse. Lisaks vaatame alanud nädalale otsa mõne ennustuse läbi. Meie 6. jaanuari valik:

LÄINUD NÄDALA PLUSS

Eesti parim korvpallur Kristjan Kangur aitas tööandja Milano Emporio Armani Euroliigas eriti väärtusliku võiduni, kui alistati tiitlikaitsja ja tänavu seni võidult võidule marssinud Pireuse Olympiacos koguni 81:51. Eesti koondise tugitala on pärast vigastuspausi edukalt väljakule naasnud, äsjases võidumänguski teenis ta peatreenerilt kiidusõnu.

LÄINUD NÄDALA MIINUS

Dopingutohtri Vitali Bernatski hämaras loos sattus endistest tippsportlastest halba valgusse murdmaasuusataja Raul Olle, kes tegi kurikuulsale arstile mitu rahaülekannet. Praegu suusaliidu spordidirektorina töötav Olle suutis pärast pikka mälutreeningut meenutada, et andis Bernatskile laenu ja sai sularahas tagasi. Väärib märkimist, et Olle arvas ka ise, et 90% inimestest tema juttu ei usu.

ALANUD NÄDALA ENNUSTUS

16% on tõenäosus, et Eesti võrkpalliklubid saavad sel nädalal eurosarjas kaks võitu. Tallinna Selver kohtub homme Challenge Cupi 1/8-finaalis Sloveenias Kamnikis sealse Calcitiga, Pärnu VK võõrustab päev hiljem Itaalia meistriliiga lõpus virelevat Latina Andreolit. Kummaski paaris pole eestlasi põhjust soosikuks pidada, kuid pole põhjust ka sauna oodata.