Henrik OjamaaFoto: MATI HIIS
Jalgpall
14. jaanuar 2014, 10:48

Henrik Ojamaa: füüsiline konflikt klubikaaslastega oli Poola meedia väljamõeldis

Eesti jalgpallikoondise ründaja Henrik Ojamaa lükkas ümber sügisel levinud kuulujutud, nagu oleks tal tekkinud Varssavi Legias klubikaaslastega füüsiline konflikt.

"Väidetavaid füüsilisi kokkupõrkeid pole olnud, see oli küll täielik Poola meedia väljamõeldis," ütles Ojamaa Postimehele antud intervjuus. "Poolas sain meedia vahendusel teada, et mõned mängijad polnud minu esitustega rahul, kuid minuga isiklikult ei julgenud keegi mängijatest seda teemat üles võtta.

Pean siinkohal ütlema, et ma pole kunagi kuulnud, et meeskonnaliikmed, kaasa arvatud treener, kedagi meeskonnast meedia kaudu kritiseeriks, kui tiimil kipub mõni mäng kehvemini minema."

Eesti jalgpallikoondisest rääkides märkis Ojamaa, et tema meelest tuleks senisest enam anda võimalusi noortele mängijatele. "Minu arvates on Eesti väike jalgpalliriik, kus noori andekaid mängijaid pole palju, seega võiks neid juba varem kaasata koondisesse. Näiteks praegu on meil sellised noored nagu Hannes Anier ja Frank Liivak, kes minu arvates võiksid vabalt kasvõi mõnes sõprusmängus juba mänguaega saada."

2012. aasta suvel Eesti koondises debüteerinud Ojamaa on rahvusmeeskonda esindanud 16 kohtumises, väravaid ta seni löönud ei ole.