Saund
17. jaanuar 2014, 11:45

2013. aasta 10 parimat albumit: 10. koht! (1)

10. Body Language – Grammar [OM Records]

Mina ei teadnud Body Language-st enne Grammari albumit midagi. Tuleb välja, et Body Language on Brooklynist pärit bänd, kellele meeldib kokku keeta positiivse mekiga mussi, mis on segu diskost, alternatiivsest rockist, elektroonilisest indiest, synth popist ja r&b-st.

Nendest erinevatest stiilidest kokku keedetud värvikat seljankat tasub kindlasti proovida kõigil neil, kellele läheb peale näiteks Little Dragon või Basement Jaxx. Tõsisema muusika austajatele võib Grammar siiki jätta liiga läila ja magusa järelmaitse. Ehk aitab lusikatäis hapukoort?

Sügav kummardus Body Language ees ja tegelikult ka kõikide teiste artistide ja bändide ees, kes julgevad teha muusikat, millest õhkub soojust, ehedust ja positiivsust.

On olemas teiesugused artistid, kes suudavad teha head muusikat, jäädes samal ajal iseendaks ning olemas on ka need teised „superstaarid", kes feimi nimel ripuvad palja tagumiku väel metallkuuli otsas ning ajavad suust keelt välja.

Lõpetuseks üks soovitus tervele inimkonnale – meeleolu tõstmiseks pole alati vaja nina täis tõmmata või palga viimased riismed kasiinosse viia. Kuulake Grammarit ning uskuge mind, maailm teie ümber muutub mõne hetkega palju kaunimaks ja toredamaks paigaks!

Albumi kolm rosinat: