Michael Johnson (alumine oranži kiivriga mees) ja Margus Hunt (ülemine oranži kiivriga mees) võitlemas eelmise Super Bowli võitja Baltimore Ravensi vastu.Foto: Andrew Weber
NFL ameerika jalgpalli liiga
22. jaanuar 2014, 19:49

TV3: Meeskonnakaaslaste arvates saab Margus Hundist vastaste jaoks hirmuäratav ameerika jalgpallur (2)

Ameerika jalgpalli profiliigas NFL Cincinnati Bengalsis esimese hooaja lõpetanud Margus Hunt kuuleb kolleegidelt kiitvaid hinnanguid. TV3 Seitsmesed uudised intervjueerisid Michael Johnsonit, Carlos Dunlapi ja Wallace Gilberry't, kes sarnaselt Hundile Bengalsi kaitseliini liikmed.

"Kui Hunti vaadata, siis on näha, et tal on olemas kõik vajalikud „tööriistad", mis kaitseliinis mängimise puhul kasuks tulevad. Ta on suur, kiire ja sportlik – kõik seda on vaja. Margus on pikk, tugev, sportlik ja tark. Just seda me hindame," rääkis kolmiku kuulsaim liige Johnson.

 

"Ma arvan, et ta on kindlasti meie meeskonna jaoks hea täiendus ja sobib meie kõigiga hästi kokku. Ta januneb teadmiste järgi, on tagasihoidlik ja töötab kõvasti. Need on tema kõige paremad omadused," lisas Johnson.

Carlos Dunlap: "Margus peamiseks tugevuseksk ongi tema tugevus. Ta on väga kiire. Arvestades, kui suur ta on, siis ei ootaks, et ta on nii kiire ja tugev. Tal on hea kooslus mõlemast ja nüüd kasutab ta seda enda jaoks ära täpselt nii nagu peab."

Gilberry Wallace: "Margus on tugev mees. Selline, kes on loomulikult tugev. Kui ta alguses Bengalsisse tuli, ei teadnud ta ise kah, mida tugevusega peale hakata. Ülikoolis jooksis ta vastastest lihtsalt üle, aga NFLis on ka suur osa tehnikal. Nüüd peab ta õppima, kuidas tehnika ja jõud kokku panna. Temast saab vastase jaoks hirmuäratav mängija."

Hundi ja Bengalsi tänavune hooaeg NFLis lõppes kaotusega play-off'i avaringis. 2014. aasta põhihooaeg algab septembris.