Võrkpall

Võrkpalliliiga uus süsteem tekitab eriarvamusi – Keel kiidab, Tali laidab (5)

LISA KOMMENTAAR

nimele24. jaanuar 2014, 11:13
Mängukoormusele mõjiub nii, et kui punktid oleks kaasa võetud, siis eeldatavaid pingelisi mänge ei tule. Vahed suured. Nüüd vahed väikesed ja kõik peavad pingutama nii et veri ninast väljas. Mõjub hästi. Ei ole nö. tühje mänge-nagu nii meid enam kätte ei saa.
Nimi23. jaanuar 2014, 23:06
Eesti võrkpalliliidu tegevjuhi Tarvi Pürni sõnul said uue süsteemi sündimisel kõik kaasa rääkida. "See loodi koostöös klubidega. Kuna klubidel olid väga erinevad nägemused mängukoormuse osas, siis praegune süsteem on kirik keset küla," selgitas Pürn, kelle arvates on süsteem end õigustanud.
Mis moodi saab olla end õigustanud asi, mis isegi pihta pole hakanud??? Ja mis moodi see punktidega mängimine mängukoormusele mõjub?
teine võrgusõber23. jaanuar 2014, 15:57
Ok süsteem. Arusaadav ja intrigeeriv. Kõigil võimalus tõusta esimeseks ja kõigil võimalus langeda kaugele. Sama allpool. Loogiline mõtlemine on kaasa antud, ise seda arendada on pea võimatu. Nagu artiklistki näha on. Üks mees mõtleb ja väljendab end korrektselt, teine tembeldab kohe asja nõmedaks. Vist oli Pärnul oma idee võistluste süsteemist ja see ei läinud läbi. Nüüd ikka vaja haukuda ja oma jura ajada. Igatahes ootan põnevusega mänge viisikutes.
võrgusõber23. jaanuar 2014, 15:45
mina saan küll aru süsteemist. Miks Tali arvab, et keegi ei saa aru. Ju vist peab võrgusõpru lollideks, või äkki ei saa ise aru. Kui peale kahte ringi oleks võetud praegused punktid kaasa, siis Tar ja Sel võitleks esikoha pärast, Pär ja Riia kolmanda koha pärast. Nelja mänguga praktikas on kolmandalt kohalt esimeseks väga raske tõusta. Vahe oleks Pär Selveriga 7 punkti. Nüüd võib kõike juhtuda, sest vahed võikesed. Ka Pärnul reaalsed võimalused esimeseks saada. Ehk Rakverel praeguse süsteemi juures raske. Mänge on ju ainult neli kõigil. Minu arust intrigeeriv ja kõik peavad pingutama, ehk tühje mänge pole. Tänu sellele schenker liiga veerandfinaalide paarid veel väga lahtised. Põnev.
Äkki Tali kardab kukkumist viiendaks, mis tähendaks veerandfinaali neljanda vastu kellel on ka kodueelis
VAHET POLE23. jaanuar 2014, 10:15
Võitja selgub kevadel kindlasti.