Eesti Olümpiakomitee kuulutas Kadriorus, Jaan Poska majas välja Sotši taliolümpiale sõitvad 23 sportlast.Foto: STANISLAV MOSHKOV
Sotši olümpia galeriid
23. jaanuar 2014, 15:47

GALERII: Eesti Olümpiakomitee kuulutas välja Sotši taliolümpiale sõitvad sportlased (7)

Eesti Olümpiakomitee (EOK) täitevkomitee kinnitas täna Sotši taliolümpiale sõitva delegatsiooni, kuhu kuulub 23 sportlast, kes võistlevad kokku kuuel spordialal.

Eesti delegatsiooni juht Martti Raju märkis, et oma elu esimesele olümpiale minevaid koondislasi on seekord kuraditosina jagu. "Põlvkond on vahetumas ning lootustandev on, et Sotšis on eestlased võistlustules enamatel aladel kui eelmisel, Vancouveri 2010. aasta taliolümpial. Mängud võib igati kordaläinuks lugeda, kui nii esmakordsed kui ka juba kogenud olümpialased suudavad Sotšis teha oma senise sportlaskarjääri parima esituse,“ ütles Raju.

EOK president Neinar Seli sõnas Kadriorus, Jaan Poska majas toimunud üritusel, et Sotši olümpia avatseremoonial 7. veebruaril kannab Eesti lippu elu viiendal olümpial võistlev laskesuusataja Indrek Tobreluts.

EESTI OLÜMPIAKOONDIS

Laskesuusatajad: Kadri Lehtla, Darja Jurlova, Grete Gaim, Johanna Talihärm, Indrek Tobreluts, Kauri Kõiv, Roland Lessing, Daniil Steptšenko ja Kalev Ermits. Murdmaasuusatajad: Triin Ojaste, Aivar Rehemaa, Peeter Kümmel, Karel Tammjärv ja Algo Kärp.

Kahevõistlejad: Kristjan Ilves, Han Hendrik Piho ja Karl-August Tiirmaa. Suusahüppajad: Kaarel Nurmsalu ja Siim-Tanel Sammelselg. Mäesuusatajad: Triin Tobi ja Warren Cummings Smith. Iluuisutajad: Jelena Glebova ja Viktor Romanenkov.