Sotši 2014

EOK peasekretär Siim Sukles Sotši olümpia tulemustest: kriiskommunikatsiooniplaani EOK-l ei ole! (6)

LISA KOMMENTAAR

ront27. veebruar 2014, 00:01
Tegeleda tuleks haiguse põhjuste mitte tagajärgede ravimisega. Unustatakse ikka ja jälle ära, et olümpiavõtjad tulevad rahva hulgast ja kui noorus on mandunud ja ärahellitatud ja eelistavad sportimisele arvuti taga mõttetustega tegeleda, siis võime olümpiamedalitest edaspidi vaid unistada. Ei aita siin moodsad spordihallid, rahasüstid ega muud imetrikid. Meenutagem, et meie andekaimad noorsportalsed on pärit maalt ja treeninud väga kehvades tingimustes. Kõik saab alguse perekonnast ja ühiskonnas valitsevast suhtumisest.
Ants-Christchian-Tseims-Kevin Põhk27. jaanuar 2014, 10:43
Kriisikommunikatsiooniplaanimajanduskeskkomiteeteinesekretärnõukoguesimehekohusetäitja. Küll me oleme tähtsad nende lohisevate sõnadega. Muudmoodi ei paista teiste omasuguste seast välja?
Leida27. jaanuar 2014, 10:26
Peale olümpiat siis küsitakse Raul Olle käest, et kuidas siis Eesti suusatajatel läks? Vastus on siis jälle "Ei mäleta aga ei saa välistada, et mälu taastub".
tore inimene 27. jaanuar 2014, 08:31
aga koos kaljuveriga veerpalu topingujama eesti aasta spordisündmuseks pushhimine oli ämber kuubis
Maamees27. jaanuar 2014, 06:58
Siit ei ole ju midagi loota ja kaine mõistus ka ei looda. Kui suurt ei looda pole ka kriisikommunikatsiooniplaani vaja.
Põhjatus augus ja tühi koht27. jaanuar 2014, 00:20
Ikka täiesti hambutu jutt ühe Riigi OLÜMPIAKOMITEE peasekretäri suust. On hea saavutus kui igaüks teeb Olümpial isikliku rekordi. Absurdiunenägu. Selline vastus näitab selgelt mis tasemel mees on saanud EOK juhtivale postile ja milline tase tal tegeliklult oli kultuuriministeeriumis Spordikantsleri kohal olles. Seepärast olemegi sellises põhjatus augus, kus oleme. Sellise tasemega juhtidega pole EOK ga midagi peale hakata. Tühi koht spordi jaoks.