Sport | Muud alad

Kristjan Port: ma ei saa komisjoni töö täpsest sisust rääkida (10)

LISA KOMMENTAAR

mis seal ikka28. jaanuar 2014, 18:01
Arutadada,kui kõik on tarvitanud vähesel või suuremal määral dopingut.Minge laiali ja jutul lõpp keerutate siin rahva ees ja teete head nägu .Mis oli see oli ja kes vana meelde tuletab silm peast välja nagu ütleb tõstama vanasõna.
mis seal ikka28. jaanuar 2014, 18:01
Arutadada,kui kõik on tarvitanud vähesel või suuremal määral dopingut.Minge laiali ja jutul lõpp keerutate siin rahva ees ja teete head nägu .Mis oli see oli ja kes vana meelde tuletab silm peast välja nagu ütleb tõstama vanasõna.
Täiesti nõus28. jaanuar 2014, 17:13
Murphy seadus ütleb, et probleemi summutamiseks tuleb luua komisjon.
Hea tubane töö ja papp muudkui tiksub.
Loomulikult ei saa komisjoni tööst rääkida, sest tööd lihtsalt ei tehtagi.
no jah 28. jaanuar 2014, 14:36
aga tundub nagu Kristjani kapist on leitud mingi luukere, mees on väga vaiseks jäänud.
miks?28. jaanuar 2014, 14:35
Eesti riik on ju sõlminud lepingu,et osaleb dopinguvabas spordis. Milles Porti süüdistate?
Kes jutu kinni maksab???28. jaanuar 2014, 14:24
Miks Kristjan Port komisjonile töö täpsusest räägib,rääkigu rahvale ka!?("kelle leiba sööd,sellele laulad!")
...28. jaanuar 2014, 14:08
ilmselt midagi fabritseeritakse, et ei saa rääkida.
mats28. jaanuar 2014, 12:15
Huvitav ,et muidu jutukas Kristjan Port on muutunud äkki kidakeelseks. Kas on suured rahad mängus?
velts28. jaanuar 2014, 12:09
TO eelmisele
Millegipärast ma ei usu,et sa tõde soovid teada.Kuna usud pimesi dopingu tarvitamist meie suusatajate poolt.Sinusugustetele oleks vaja luua facebooki leht üleskutsega usume dopingu kütte ja püstol reportereid ja võhikutest ajakirjanikke.Viimases foorumi saates oli selgelt näha,asjatundmatust ja võhiklikust just Kärti ja Porti näol.
Naeruväärne on lugeda juttu inimeste arvamustest,kus räägitakse,et ei ole võimalik jõuda tippspordis tippu paljalt mannapudru ja hapukapsa ja kartuli najal.Pole keegi ka kunagi väitnud,et see võimalik on,kõigepealt peab ikka aastaid trenni tegema ja 2-3,5 h tundi päevas ja alkoholi keeld,nädala vahetuste puudumine ja üle treenimse vältimine kuna väga paljud selle nahka lähevad,et soovivad kiiremas korras tippu jõuda aga peavad hoopis selles pettuma ja oma vigastusi ravima.Ja tipp võib juba läinud ollagi.Väga paljud dopingu ained on tegelikult taastus ained,mis väga palju juurde ei anna,lihtsalt taastud suurest koormusest kiiremini ja tänu sellele võib saada parema tulemuse kuid ei pruugi.Kasvuhormoon aga on tegelikult vigastustest parandamist soodustav kiirendav hormoon ja kiirust see rajal küll juurde ei anna.Aga mis tähtsam, inimese organism toodab seda ise ja just niipalju kui vaja.Seda aga testidega kindlks teha kas kehaväline või oma,tõestada pea võimatu.
Pigem on tegu ravimitööstuse ja spordi arstide lobi tööga,et ise jalg ukse vahele saada ja ise haljale oksale jõuda.Kahjuks nõrgema iseloomuga sportlased seda ka usuvad ja vahele jäävad.
ajage see Peeter Mardna28. jaanuar 2014, 11:20
sealt komisjonist minema, sest ta on oma usaldusväärsuse juba ravikvaliteedi komisjoni juhina kaotanud. Kes on ebaaus, see ka selleks jääb, sest kyyrakat parandab ainult haud. Pealegi on tegemist huvide konfliktiga , sest pojuke Mihkel Mardna oli kõnealusel ajavahemikul spordiarst, kellel arvatavasti ka kontakte teatud sportlastega . Aga Eestis vist tõe avalikuks tulek ei huvitagi kedagi, sest milline häbi see oleks, kui Bernatski jutt vastaks tõele.....