Sotši 2014

India sportlased ei saa ikkagi Sotšis oma lipu all võistelda (3)

LISA KOMMENTAAR

Esimene kommenteerija Mukile28. jaanuar 2014, 23:51
No lugupeetud artikli autor olekski võinud nii kirjutada. Väidan, et enamik väljaande lugejaid ei tea, kuidas saavad sportlased, kelle riigi olümpiakommitee boikoteerib/ei osale muul põhjusel, osaleda OMil. See pole igapäevane asi ( OM pole seda üldse, veel vähem seal mitteosalemine teatud põhjustel) ning käibetõde, mille teadmist lugejatelt eeldada võiks. Kui väidad, et lugejad peaksid uudisloo juurde guugledama hakkama, siis usun ma siiski, et eksid, uudisloo mõte on midagi muud.
muki28. jaanuar 2014, 18:12
No võistleb olümpiakomitee lipu all, mis siin keerulist või mittearusaadavat? Ennegi on nii olnud, et sportlased kohal, kuid mingite probleemide tõttu kusagil paberites ei esinda mitte oma riiki, vaid iseennast (näiteks Moskva olümpial, kus mõni riik justkui boikoteeris mänge, aga samas mõned sportlased läksid siiski võistlema ja osalesid seepärast viie-rõnga-lipu all)
Ei meeldi vingumine ja esimest korda kommenteerin kuid...28. jaanuar 2014, 13:42
...lugupeetud ajakirjanik Merili Luuk, milleks taoline uudisnupp? Saame teada, et sportlane ei saa oma lipu all võistelda, samas kumab nagu läbi, et kodanik siiski võistleb OMil. Kui nii siis kelle lipu all või mis süsteemiga selline asi võimalik on?
MIlleks teha poolikuid asju ja jätta õhku küsimused. Kas Teie tehtud tööd enne avalikustamist konrollitakse ka? Kui ei, siis ehk peaks?
Ootan vastuseid kommentaariumis.