Sotši 2014

Putinile pakuti kihlvedu Obamaga. Venemaa president keeldus (9)

LISA KOMMENTAAR

totu29. jaanuar 2014, 08:19
Kuna seekordne taliolümpia meenutab kaudselt ka Moskva suveolümpiat,vist 1980,kus Tallinnas oli tookord purjetamine,ja seda mõningase boikoteerimise tõttu,teisalt Putinlike sahker-mahkerite tõttu,siis muutuvad ka kõik sellega seotud asjaolud tsipa halenaljakateks.Arvan,et ameeriklase pakkumises oli samuti tubli annus irooniat.
Ega putin loll ole29. jaanuar 2014, 06:54
Igaüks teab et Venemaa võidab rohkem. Ameeriklased on lihtsalt sellised zittakottid
EL saab alati rohkem28. jaanuar 2014, 20:23
aga kui EL-du liiikmesriikide medalid kõik kokku panna ma arvan et EL olex koguaeg esimene medalite saajates!Olex aeg see EL ültse Euroopa Föderatsioonix teha siis venemaal jooxeks Putin suurest kartusest siberisse omale punkrit tegema WW3 jaux
To Mjah28. jaanuar 2014, 19:14
Ei ole jooma hakanud-systib hoopis. Botoxit…Uued ajad uued tuuled tead…
Mjah28. jaanuar 2014, 18:28
Kas Putin on ka jooma hakanud nagu Jeltsin? Näost sama moodi paistes. Joogu aga pealegi vähemalt on siis naabritega sõbralikum ja viskab vahel nalja kah.
S"petja.."28. jaanuar 2014, 18:03
ajad ikka lapsikut juttu,kuidas üldse on võimalik võrrelda mimiriiki Eestit suurte,sadadesse miljonitesse ulatuvate rahvaarvuga riikidega,nii naiivne võrdlus on igati naeruväärne.
Petja Pessimissimo28. jaanuar 2014, 17:25
Venemaal, nagu Eestilgi ja teistel "endistel" on raskusi olnud peale N Liidu lagunemist uue olukorraga kohanemisega, kahtlemata on see oma jälje jätnud ka spordi edukusse, toibumine võtab pikka aega, mõned ei toibugi, näiteks pakuksin Eesti. Eestis läheb asi ikka veel allamäge, Venemaa siiski on hakanud tasapisi toibuma, Vene oligarhid on võtnud spordi edendamise südameasjaks aga kuidas meie "kah oligarhidega" on, eks näis, praegu nad igastahes ostavad olümpiamedaleid kokku aga see tee ei vii Eesti sporti ei kusagile mujale kui nendesamade medalite kõrvale muuseumivitriini või "kah oligarhi" kaminasimsi kaunistuseks.
USA? - Tükk teist tubakat, sport pole järjepidevust kaotanud, neil ikka veel jätkub raha kuulsuste kokkuostuks, eks siis annavad minna. Kuuldavasti olevat enneolematult suurt võistkonda välja panemas? Suurte arvude seadus, suhteliselt peaks medaleid ka tulema, või mes?
Ühiskonnasõbralik28. jaanuar 2014, 17:05
valge ei vea kihla niggaga
kui oleks valge ja valge vot siis oleks raha ka mängu läinud
Ruts28. jaanuar 2014, 16:30
viimasel aja kubisevad Õhtulehe artiklid vigadest. Huvitav oli muidugi lugeda et Venemaa edestas Venemaad ;)