Sotši 2014

Erakanalite suurimaks trumbiks on värskus, iluuisutamine ja suurem eetriaeg, ETV-l kogemused ja kohalolek

Olümpia teleduell! Kas ETV või TV3 ja Viasat? (36)

LISA KOMMENTAAR

milvi22. veebruar 2014, 20:17
Mart Sanderi väsinud kibestunud kohatud labased kommentaarid iluuisutamisele on lihtsalt tüütud: millal see mees aru saab, et see olumümpia nagu ka terve elu maailmas ei keerle ümber tema! Eesmärk ei ole M.Sanderile amüsantne olla - tegelgu on muusikamaastikul ja jätku iluuisutamine asjatundjate kommenteerida. Sügav läbikukkumine tv3 poolt selline edevusest nõretav egotsentrik sinna popisema võtta- kurb.
Õnnetu vaatja21. veebruar 2014, 18:33
igatahes Tv3 - täielik jama. Eilne uisutamine - kroonilise kõnepidamatusega levandi ainult rääkis ja arvustas. Vaatajal EI OLE VAJA teada, mis luts või axsel, kas see oli hea või halb hüpe. Vaataja tajub seda ise!!!!! Vaatajana tahame ilusat elamust saada ja uisutamist vaadata, muusikat kuulata. No ei saanudki seekord siis elamust ega ei saanud vaadatagi. Keegi ei kahtle levandi teadmistes, aga las ta siis kirjutab või teeb eraldi saate oma arvamustest. No vaataja häirimine sellise mulinaga oli täielik mõrv. Paningi Tv kinni, no mis teha. Täiesti piisav oleks olnud Mart Sander. Ta on prof ja tajub publiku huvi - räägib õige koha peal ja õiget, huvitavat juttu. Ehkki ka Sander võiks kaubamaja liftimuusika enda teada jätta, ei sobi arvustada sportlase valikut- sellega Sander maailma ei paranda ega maitset ei mõjuta, vaid näitab enda arusaamist, mida meil tarvis seal teada ei ole. Eestil ei ole ühtegi laulu, mis oleks maailmakuulus, venemaal on neid mitu, mida teab terve maailm. Ei ole vaja Otsi tsornöjet maha teha ja Simson ja Delila tuleks ka ikka nii hääldada, nagu seda Eesti Muusika Akadeemias õpetatakse ja oli veel teisigi kentsakaid heliloojate nimede hääldusi, selle korrigeerimiseks peaks kas või korra EMA-sat läbi käima. No milleks oli seda levandit sinna vaja. Hernits oli eelmisel päeval igatahes parem, nii väga ei häirinud. Kas TV3 minu lemmikkanal on ka edaspidi, seda pean veel tunnetama. Eelneva arvamusega on sama meelt väga paljud minu tuttavad, ikka selle levandi tüütu loba pärast.
xc21. veebruar 2014, 15:36
Sander täielik jama ei sobi.Kui mingi kunsti,muusika asi siis väga lahe sobis.Teab palju ja on kodus nende asjadega.Aga sportist näib olevat väga kaugel,mõned nimed ja asjad on selgeks teinud aga näha et võõras teema temale. Lootan et enam ta ei tee seda.
to loomulikult3. veebruar 2014, 10:30
Millisel viasati spordikanalil sa oled reklaame näinud?
ei muud kui2. veebruar 2014, 01:30
tv3-st millegi vaatmine on küll välistatud. ei vaata enam aastaid ühtegi sellise kakakvaliteediga sd pilti, pealegi veel nii, et 2 minti saadet ja 5 minti spämmi.
Inimene1. veebruar 2014, 13:42
tv3 ja viasat on mingis mõttes sama firma ju. Ning ise ma vaataks etv pealt, sest seal ei ole reklaamipause
mitte1. veebruar 2014, 01:05
ükski neist - tiblade olümpia jätab täiesti külmaks
Kui31. jaanuar 2014, 21:22
ETV saadete tootmiseks tehtaks hankeid siis maksumaksjad saaksid enamus saated odavamalt. 15 inimese lähetus olümpiale kus on läbiaegade nõrgim koosseis näitab, et raha on käes palju.
Oja Ennule31. jaanuar 2014, 21:16
Mina jälle vean kihla, et sina mitte kunagi eesti keelt selgeks ei saa...Üks kord sinu juttu lugeda oli huvitav, aga järgmisel korral sai juba villand! Ehk üritad ikka eesti keelt mõnitamata kirjutada?
:D31. jaanuar 2014, 20:04
Öelge parem kuidas jalka MMiga jääb?
Vot31. jaanuar 2014, 18:11
selle Kruusi kohapealt niipalju, et ei tea, mis mees ta muidu elus on võib olla väga tore, aga kommenteerijana pakub ilmselgelt üle. Tahab huvitav ja vaimukas paista ja liialt bravuurne.Seda on
eriti tunda korvpalliülekannetes, kus käib pidev huilgamine ja nõmetsemine,vot ei ole naljakas.Liialt
rullnoklik ja nendele ta meeldibki. Rauno Pehka teine asi kohe, rahulik ja ASJATUNDLIK kommentaator, räägib seda mida vaja ja saab suurepäraselt hakkama.
Pärtel31. jaanuar 2014, 17:24
Kui Tarmo Tiisler kommenteerib jäähokit, siis olen ma küll väga õnnelik, et TV3 endale jäähoki ülekandeid ei võtnud. Ka Kristjan Kalkun on palju parem hokikommentaator kui Viasati piiripealse joobeastmega hokikommentaatorid. Ja ega muidu ka ei saa aru, miks peab VSB dubleerima tasuta ja igal pool nähtavat ETV-d, seejuures makstes rasket raha ülekandeõiguste eest.
ETV-l on ka ülejäänud head kommentaatorid, välja arvatud laskesuusatamises. Kommentaar stiilis "Horvaat Fak on laskmas. Esimeses tiirus tabas ta kõik. Nüüd esimene pihta. Tabab ka teise. Aiiii, aga kolmas läheb mööda" ei ole eriti mõistlik, kui kõik see nagunii ekraanigraafikalt näha. Ja ka muu jutt ei anna Kaljuveeril ja Aderil ülekandele palju juurde.
Pärtel Helenile ja laiemalt kõigile olümpiahuvilistele31. jaanuar 2014, 17:15
Ilmselt pean paljude meeli kurvastama, aga Eurosport enam sellest aastast olümpiat otse üle ei kanna, vaid piirdub pooletunniste uudistesaadetega. See-eest näitab meeldivalt palju soomlaste YLE2. ETV, ETV2 ja YLE2 - taliolümpial pole rohkemat vajagi. Muidu näitavad lisaks veel prantsuse 2 ja 3 natuke ning sakslaste ZDF ja ARD päris palju - need kanalid on ka mõne operaatori valikus Eestis olemas.
alts31. jaanuar 2014, 14:19
Kas kattuvaid ülekandeid tuleb ka? Siis küll veidi tobe lugu. Selge on see, et kõiki alasid üks kanal ei jõua näidata. Hea, et nüüd valikuvõimalus tekib.
erapooletu31. jaanuar 2014, 12:24
Yle pealt vaatan, kõik tuleb HD-na :)
t.31. jaanuar 2014, 12:20
kahju, et kruus ise vsb-s mingit ala kommenteerima ei hakka. kui mees saab korvpalli, jalgpalli ja vormeliga hakkama, siis ilmselt ei oleks tal suuri probleeme ka muude aladega (nt. hoki või kasvõi suusatamine). suuvärgi poolest igal juhul esimene mees siinmail ))
vot31. jaanuar 2014, 11:28
etv vana hea vahendaja. uued nagu üldse ei huvitagi.
Sipelgas31. jaanuar 2014, 11:24
Mida Te ajate rahvas :)?
Helen31. jaanuar 2014, 11:22
Arvatavasti vaatan ETVst, sest sealt on mõnusam ja reklaamivaba vaadata.
Kindlasti ei hakka Viasati peale raha kulutama!
Eurosport ja Soome YLE on nagunii digipaketis olemas ja sealt saab ka vajadusel vaadata.
Kuid iluuisutamist vaatan kindlasti Eurospordist, sest sealsed (vene) kommentaatorid meeldivad mulle väga (millegipärast ei usu eriti, et Mart Sander saab hakkama, kuid ehk ta üllatab). TV3e ei taha vaadata juba seepärast, et sealt tuleb nii palju reklaamipause, et saate vastu kaob huvi ja olen juba ammu kanalit vahetanud.
neeger31. jaanuar 2014, 11:13
eks teevee kolm ise teab,palju ta ülekannete eest maksab ja palju sellele iluuisutamisele vaatajaid koguneb.eriti ,kui ülekanded peaks kattuma eestalasi huvitavate aladega.
selliste sündmuste kajastamine on midagi enamat kui pet.tee kontorist telku pilti kommenteerida.
McDonalds31. jaanuar 2014, 10:51
Et siis Kukuraadio superhittstaar- imetore loomaaiauudiste korrespondent Timo Tarve hakkab nüüd olümpiat kommenteerima. Ootan huviga milliseid pärleid sealt veel tulema hakkab. Kuku hommikud on selle vennikese eetris oleku aja raudselt välistatud. Viasat=VIASHITT
Ikka 31. jaanuar 2014, 10:47
riigikanal.Seda näevad kõik.
31. jaanuar 2014, 10:05
Kes soovib Tiisleri poega? Tarmo Tiisler ja Alvar Tiisler EI OLE isa-poeg, pole isegi sugulased.
ott31. jaanuar 2014, 09:59
Sipelgas31. jaanuar 2014, 09:47
Ise olen kasutanud viasati juba üle 10 aasta ja siiani pole olnud ühtegi probleemi.
Soovin edu ja palju uusi kliente. :)
31. jaanuar 2014, 09:44
Viasat! Parem kvaliteet!
Luudrich31. jaanuar 2014, 09:29
Mina juba võtsin Viasati ja olen väga rahul oma valikuga.Kõik toimib ideaalselt ja saab rahulikult kõike head ja paremat nautida. :)
gk31. jaanuar 2014, 09:26
Loomulikult ETV.Esiteks pole neid totakaid reklaame.Ja teiseks TV3 kommentaatorid(peale Kalev Kruuse) on täiesti allapoole igasugu arvestust.
Enn Oja31. jaanuar 2014, 09:23
vean ette kihhla et ükkski kanal ej tee enndale sellgeks võjsstlejate nimede 'ääldusi . kuj midagi õnnestupki sis puhht juhuslikult . s'eega pakutakkse mejjle ette praakki .
Albert31. jaanuar 2014, 08:50
Ei pea hakkama kellelegi midagi tõestama kuna tõestus on juba olemas. F1!!!!! Kõigepealt näitas seda TV3 ja näitas niimoodi, et enamus põnevaid hetki jäi reklaamipauside taha, seejärel viidi F1 viasat sport kanalile ja tavaline vaataja näeb seda vaid korduses, meeletute reklaamipauside vahelt.
Õnneks on aga olemas internet ja IPTV, ning googeldades seda kuidas on võimalik erinevaid IPTV'id vaadata eestis, oma kodusest televiisorist avaneb terve maailm ja seda täiesti tasuta. Näiteks samsungi smart tv puhul tuleb sisestada kasutajaks develop ja parooliks 123456 ning avaneb uus menüü, kuhu saad sisestada niiöelda "arendaja" serveri IP 78.159.49.183 (selliseid IP'sid on tegelikult googeldades päris palju) ning smart tv menüüsse ilmuvad appid mis võimaldavad vaadata peaaegu kõike.
Kellel vaja infot siis siit saab: https://en.nettvplus.com/samsung_smart_tv.html
või googeldage: develop 123456 iptv
Kuuse üksinda31. jaanuar 2014, 08:43
ei vea välja,sest nina on monitoris ja ilmselged seosed ja sündmused ekraanil,jäävad selostamata.Kahekesi kellegagi,saavad hakkama.Iluuisutamine pole sport vaid teatri-ja balletikunst jääl ja seda peaksid kommenteerima vastava ala inimesed.Anna Levandi näiteks kellegi balleti asjatundjaga.Anu,Marko ja Helar võiksid tegeleda rohkem paberitöö ja orgunniga ja eetrit võiksid sisustada Lembitu,Kalev,isa-poeg Tiislerid,Kristjan...Edu ja elamusi.
!31. jaanuar 2014, 08:37
mis hea pärast ma mingi viiiiiiasatti eest maksma pean kui näen etv pealt tasuta kvaliteetselt!!
Vaatleja31. jaanuar 2014, 08:23
Miks on tasulistel erakanalitel reklaamipausid ka siis kui keegi seda reklaami ei telli ja reklaamida on vaid neid saateid, mis ainult neile meeldivad?
loomulikult31. jaanuar 2014, 07:45
etv, et ei peaks pampersi reklaami iga 15. min. järel vaatama