Talisport

Port: alustame Veerpalu juhtumi osas juurdlust (57)

LISA KOMMENTAAR

Häbi!3. veebruar 2014, 13:07
Häbi, Kristjans Ports! Oled lätlane või veel hullem! Läti Punane kütt!
doping3. veebruar 2014, 09:13
vaadake maailma ,kas arvate tõesti mujal on toimunud ideaalselt ,ei meil mõni sportlane kes midagi saanud suurte riikide kõrval ja nüüd selline jama, et tule taevas appi,Tarvis kõik nullida.Eestlane jääb eestlaseks.
Heh2. veebruar 2014, 23:00
Kas seda Porti lahti ei saa lasta, et niisama seal raiskab aega ja raha...
D'O.2. veebruar 2014, 16:49
Selle "USUME VEERPALUT!" jamaga polnud mõtet siis ega ole ka praegu mõtet ühineda, sest ega mingi uskumine või mitteuskumine EI aita! Kui ikka faktid näitavad, et asi ON korrast ära, sii ... - usuküsimusega pole siin midagi peale hakata!.. Tippsport ONGI eluohtlik igal spordialal ja seda pole mõtet ei harrastada ega vaadata!!Mingid Olümpiamängud on praeguseks end sedavõrd diskrediteerinud, et teleülekandeid neist pole mõtet vaadata ja sama kehtib ka teiste tiitlivõistlustega. Seda, et Veerpalu oli pidevalöt HIILGEVORMIS ainult suurtel tiitlivõistlustel, olen juba ammu täheldanud ja ju ta läks liiga ahneks ning jäigi vahele...
rahulik suusataja2. veebruar 2014, 15:04
K.Port on praegu väga ebastabiilses seisundis ja ta aju reageerib praegu ettearvamatult igale väljastpoolt tulnud signaalile ja kohati tõmbub ikka veel tagasi kodumaistele sündmustele!
Keegi:)1. veebruar 2014, 15:16
Kuidas saab niimoodi toimida!?
See on sama, et näiteks.mingi mees pääses alkomeetrisse puhumisega aastal 2011, kuna näit jäi piirnormidesse ja nüüd muudeti näidu piirnorme ning muudkui hakkame tagantjärgi toonaseid juhte karistama. Kas see oleks loogiline!?
Väga haige värk! See on siilile ka selge, et kuidagi PEAB Veerpalule vee peale tõmbama...häbiväärne asi.
naine601. veebruar 2014, 14:28
Olen seda meelt, et nüüd peaks ajakirjandus selle teema lukku panema. Oleme niipalju asju teada saanud seoses tippspordi ja -sportlastega, et aitab. Ei taha enam, liiga läbipaistev ja räpane on see kõik ...
Olen algusest peale uskunud Andrus Veerpalu. Kohus tunnistas ka tema süütust. Aitab! Kristjan Port ei saa aru, et see lugu on lõppenud. Kui võeti vastu uued reeglid, siis see hakkab kehtima alates vastuvõtmise hetkest. Mees, ela ise ja las teised ka elavad ja lähevad oma eluga edasi.
port,1. veebruar 2014, 14:21
LOPETA Veerpalu narimine,olgu neetud sina ja sinu pere, lahku ometi EESTIST
#######1. veebruar 2014, 10:41
Need alaver ja veerpalu võiks tõtt rääkida.Seda ei juhtu sel sajandil.
1. veebruar 2014, 06:19
kuule arumaeisaa.31. jaanuar 2014, 23:12
Millest sa aru ei saa? Hiljuti jäid kaks vene laskesuustajat dopinguga vahele. Teatavasti võeti Heiki Nabi vastaselt kuldmedal ja selle sai Nabi,sest vastane oli dopingut tarvitanud. Neid dopinguga vahelejääjaid on küll ja küll. Kas ka nemad on süütud kannatajad? Miks sa nende kaitseks sõna ei võta? Kui Eesti on ühinenud lepinguga võidelda dopingu vastu spordis,siis on ta kohustatud sarnaseid toiminguid läbi viima. Vastasel juhul ei olegi sul rõõmustada meie sportlaste saavutuste üle,sest neid lihtsalt ei lubata tiitlivõistlustele. Võid rõõmustada ainult külavõistluste tulemuste üle. Kas sa tõesti usud,et Bernadski kõik välja mõtles? Miks siis need Bernadski nn.kliendid nii rumalaid vastuseid annavad? Need ei ole ju usutavad. See vabariigi kodanikes esinenud kergejõustiku treener oli lihtsalt suur jutupaunik. Ei tasu Eesti sportlaste mainet oma väiklusega täis teha. Mõtle selle üle.
Juho.31. jaanuar 2014, 22:43
Vist tahetakse muuladele jälile jõuda,veerpalut keegi ei jahi.
Naeruväärt31. jaanuar 2014, 21:09
Kogu selle Veerpalu ja suusatajate dopingusaaga taga saab olla ju peaideoloog Alaver. Temast aga miskipärast hoopis vaikitakse. Eesti suusatiimis ei lennanud vares ka mitte kui alaver poleks selleks luba andnud. Seda enam dopingutarvitamisega. naeruväärt, et peapatuoinaks on tehtud ainult Veerpalu.
mina31. jaanuar 2014, 17:36
krdi haiged inimesed, sellised tuleks kõik lahti lasta !! krt ole mees ja mine tööd mitte ära ruineeri teiste inimeste elu !!! krt istud maksumaksja rahakoti otsas ja mõnuled, ja muud sa ei oska teha kui teisi maatasa teha !! odav vend
krs31. jaanuar 2014, 15:45
kuni asjade lõpliku ja absoluutse tõe selgitamiseni külmutada kõik EV poolsed maksed spordiga seotud tegemiste suhtes.lõpetada vastav teadus-õppetöö nendel erialadel ja tellida vajadusel uute spetsialistide koolitus kristallpuhtast riigist-Norrast. Tellida rahvusvaheliselt pädev ekspertiis läbi aegade kõigile Eesti sporditeadlaste teadustöödele ja nende kõigi astme diplomite vastavus 2014.a. kehtivatele rahvusvahelistele standarditele.lõpetada kehalise kasvatuse kui õppaine kohustus koolide kõikides astmetes kuni Eesti Rahvale on esitletud vastuvõetavaid õpetajaid,õpetamismeetodeid jne. veenmaks,et meie lapsi ei juhitaks kõlvatule teele.
Kalev31. jaanuar 2014, 15:12
UUTE nõuetega EI SAA tagasiulatuvalt mitte kedagi karistada! Port on täiesti lolliks läinud!
küsija31. jaanuar 2014, 14:23
Ei saa aru sellest Pordi jahist Veerpalu järgi. Kas siis Sporditegemise ajal keegi ei kontrollinud meie sportlaste dopinguid? Usun juristi, kes TTV s tegi täiesti maatasa sellise omaalgatusliku Pordi firma ja mitte ühelgi sportlasel ei ole vajadust selle ebaseadusliku firmaga üldse tegeleda ? Sain ma õigesti aru?
jaan31. jaanuar 2014, 14:20
mina Kristjan Pordina hakkaks küll huvi tundma nende IP aadresside vastu kes teda siin ähvardavad.
HÄBI, Port! 31. jaanuar 2014, 13:49
HÄBI, Port! Jäta Veerpalu rahule! Ära ole eestlaste vaenlane ja WADA hale marionett! Vali omale uus töökoht!
random31. jaanuar 2014, 13:46
Igav juba ei hakka.On siis vaja solgutada sportlasi,varsti ei taha keegi teha enam midagi,torgite ja nõelute neid koguaeg.SPORTLASED PEAKS GRUPEERUMA JA MITTE ANDMA ENAM PROOVE,o.k ei lubata võistlustele aga kui keegi enam ei võistle pole vaja ka seda WADA (tehakse eraldi MM.EM jne)
maakas31. jaanuar 2014, 13:39
Kõik vanad proovid tuleb avada ja petturile koht kätte näidata.
pontius31. jaanuar 2014, 13:32
kuule port ! tee eestile teene !!! poo ennast koos tuuli kochiga üles !!!
allu31. jaanuar 2014, 13:26
Sina Kristjan Port oled hullem kui Pavlik Morozov.....ja põe oma haigusi mujal.
maali31. jaanuar 2014, 13:11
äkki läheks aastasse 1900- äkki on seal ka mõnus tuhnida. Kui kehtestati uued reeglid siis hakkavad need minuteada kehtima alles nüüd- mida sa port teed eestile. Ma usun, et Andrusest peetakse aastaid lugu kuid sinust küll mitte.
arumaeisaa31. jaanuar 2014, 12:56
kas need poripildujad ja pordid tõesti aru ei saa, mida see teeb Eesti spordile. Uks tore lastetreener utles televisooonis, et tema opilased ei olevat neist bernadski asjdest teadlikud, aga lapsed ju suhtlevad omavahel, kuulevad vanemaste inimeste juttu ja vaatavad tv-d ja ajalehti.
Mäletan, kuidas pärast Aavo Pikkuusi võite jalgrattasport veel populaarsemaks muutus, ja tänu laiale põhjale kestab edus siiani. Meil on ikka veel suustamine, mida nuud kartanvaldid tapmas on ja pole teada, kui kaua Veerpalu ja tema pere vastu peab. Mika Myllyla ajasid isegi mitte ajakirjanikud, vaid see antidopingukomisjon lausa hauda, surnud legendaarne suusataja ja hea pereisa.
Minul tugutoolisportlasena on kahju, et mul võetakse tagantjärele ära kainimad hetked televiisori ees, Ben Johnsoni jooks olumpiamängudel, velotuuride võidud ja mis kõige hullem, ka Olle võit Vasaloppetil, oli meeliulendav meie meest näha finishis, korval kaasajooksvad tutarlapsed loorberipärjaga. Nuud jääb veel Veerpalu hauda ajada, siis võivad anveldid ja pordid endale mulestussamba pustitada.
lugeja31. jaanuar 2014, 12:11
See Port on tüüpiline KGBlane. Pole tähtis kuidas, aja kui ta on kellegi hammaste vahele võtnuid, siis peab ta selle ka veristama!
Pigem31. jaanuar 2014, 12:08
Pigem ikka ALAVERI dopingutegevus. Ega veerpalu üksi ei hakanud selle dopsida kindlasti tegelema.
if.31. jaanuar 2014, 11:55
Tagasiulatuva jõuga on kõik tippsportlased süüdlased! (selgub, et Alpimajas polnud sissekirjutust ja 1996 a üür maxmata!?)
heldur to jaanile:31. jaanuar 2014, 11:55
mis sa arvad,et kui küürakas hauda aetakse,siis kaob ka automaatselt küüraka küür :D
noh31. jaanuar 2014, 11:52
Jätke juba see Veerpalu rahule, tehke oma tööd nüüd ja praegu või pole teil pragu probleeme?????
Tom31. jaanuar 2014, 11:50
Kas keegi peaks hoopis tema enda eelnevat elu uurima, ehk on tal juba geenidega kaasa antud pahatahtlikkus, õelus , mis ei talu teise inimese edu, kuigi see on tulnud suure tööga....
sokrates31. jaanuar 2014, 11:45
tähelepanuta ei saa jätta asjaolu, et A ja B proov erinesid omabahel ikka nii palju, et juba see on kahtlane, sest ega A ja B proov on ju võetud ühest uriinist: lihtsalt valatud kahte purki laiali;
need näidud ei tohi erineda, olid aga näidud:
A-proovil 2.62 ja 3.07, B-proovil 2.73 ja 2.00
ULME
kraaks31. jaanuar 2014, 11:38
Oh teid siniste silmadega kodanikke. Meie XY kromosoomipaariga olümpiamedalistidest suuskurid olid mõlemad astamaatikute paberiritega, olgugi, et nende ihuarst T.K. me rahvale puru silma ajas ning väitis, et meite meestel pole mingit astmat....kuigi jah, astmat neil polnudki, aga ravimeid tarvitati. Seega võiks ükskord selle norrakate kallal ilkumise ära jätta. Suusaprofessor käis isegi prügikastides sobramas ja spioneerimas, et mida teised koondised ära viskavad ning seda kraami analüüsisid needsamad ülikooli spetsid kes nüüd kasvuhormooni kaasuses tegutsesid. Siinkohal oleks paslik meenutada rahvatarkust, et ega loodus tühja kohta salli. Seega võiks Port uurida meie meeste suuskoondise arsti ning tema kursusevenna ning tuntud androloogi omavahelisi diile Bernatski augu täitmise osas. Staffi oli ju vaja. Eks aeg näitab, kas Pordi hammas hakkab sellele suusaprofessori skeemile peale või mitte. Pettus on rahvusvahelise kaliibriga ning suure tõenäosusega lastakse Pordil lihtsalt suu makroflexi täis ja käed väänatakse selja taha. Ega professor ka loll ole, omal ajal määris kõiki funktsionäre heldelt. Pool eesti vähegi sportlikust poliitladvikust tuiskab suusaradadel läbi koondise nihverdatud suusavarustusega ringi. Nii seda sporti arendatud ongi.
Portile31. jaanuar 2014, 11:32
Uni ka kohe parem või? Ikkagi kõva mees,kes saab kaasmaalasele käkki keerata.
Pealegi,kuidas saab tagasiulatavalt midagi muutes kedagi süüdi mõista.
See ju sama ,kui inimene pannakse vangimingi paragrafi järgi,mõne aasta pärast muudetakse see paragraaf rangemaks ja inimesele pannakse aastaid jurde.Kuidagi ühte väravasse käib see Veerpalu lugu.
Kindlasti31. jaanuar 2014, 11:27
aitab see uudis meie suusatajate tulemustele ja treenerite tegevusele olümpial kaasa. Me võime selle olümpia nüüd korstnasse kirjutada.
muhk31. jaanuar 2014, 11:24
Härrased algatasid juurdluse ilmselt seoses V. Bernatski ütlustega, kes on linna peal lehvitanud ampullidega ja igasugu laimuga
Stalini ajal olid seadused 31. jaanuar 2014, 11:20
tagasiulatuva jõuga,miks portidel ja WADAL ei peaks olema . Nendel elab Stalin igavesti
tibu31. jaanuar 2014, 11:20
kes vana (möödunud) asja meelde tuletab, sellel....
WADA on muutunud jumalaks!31. jaanuar 2014, 11:15
Ainult kaks on maailmas jumalad. Pôhja Korea juht ja Kristjan Port.
Mille31. jaanuar 2014, 11:10
alusel saab väita, et see test on pädev.
et siis31. jaanuar 2014, 11:04
Võtaks õige kõige uuemate reeglite järgi ja tühistaks kõikide sporditulemused. Küll see oleks tore. Tühistaja mees saaks ajalukku ise sporti või üldse midagi asjalikku tegemata.
V maamiis31. jaanuar 2014, 10:57
Pärast kaklust ei peaks rusikatega enam vehkima,aga Port kannatab vist suure alaväärsuse kompleksi all ning Pahv sai selle jama korraldamise eest juba preemia kätte. Ja kui Kõks ütleb,et jama ,siis usun kõige rohkem teadlasi,aga mitte soolapuhujaid!!
Alar131. jaanuar 2014, 10:52
WADA üritab ikkagi Veerpalule ära teha. Kui eelmiste piiridega sai WADA kohtus peksa, siis kehtestati nüüd, aastaid hiljem uued piirid. Kui aga WADA nüüd ka peksa saab, siis kehtestatakse jälle uued piirid.(Ehk läheb siis läbi).
tiit31. jaanuar 2014, 10:48
Ärge looge illusioone. Selgelt süüdi petmises ja tuleb köik vöidud tühistada ja preemiad tagasi vötta. Petturitele ei saa öigust lubada.
31. jaanuar 2014, 10:45
jaan31. jaanuar 2014, 10:39
ma ei saa aru ,et miks pole sellega varem tegeletud Iga normaalne inimene sai aru,et aastast 1997 on selles rühmas tegeletud valskusega.Aga IRW-le võiks õelda ,et küürakat ja pätti parandab ainult haud
Mõni kohe31. jaanuar 2014, 10:35
ei saa muidu kui peab rusikatega vehklema. See mõni ei jäta ka siis kui vastu nina saab.
irw31. jaanuar 2014, 10:29
midagi ei ulatu tagasi - veerpalul pole vaja kellegagi tegelda. see mida port räägib on tema enda lõbu ja las loll mürrab.
tofik31. jaanuar 2014, 10:28
andke AV-le rahu ,andke igavest rahu ja jätke järele.
linnamees31. jaanuar 2014, 10:28
See dopingu firma nagu otsib endale kuulsust ja ilmselt ka raha! Nagu natuke piinlik juba see nende tõmblemine. Tehku midagi ära ja siis kaagutagu! Kogu aeg üllitavad mingeid teateid, mille sisu on ähmane ja midagi olulist nad ikkagi ei tee. Raha raiskamine.
mitte ei saa aru31. jaanuar 2014, 10:24
huvitav kohe uued seadused tagasiulatuva jõuga