Doping

Veerpalu kaitsetiimi liige: võib-olla on hoopis uus test välja töötatud (22)

LISA KOMMENTAAR

3. veebruar 2014, 19:22
TO: "Ma ei saa aru.............." 10:00, 1. veebr 2014. SAA ÜKSKORD ARU.
Otsuses pole kordagi mainitud, et Veerpalu ON dopingut tarvitanud!!!
Saaks sinusugusega kokku, teeks kohe ja kiirelt asja segeks!!!
ants2. veebruar 2014, 12:11
mulle on Veerpalu dopingu panek juba 15 aastat teada . sama tegid ka Mae ja Olle jkt. Voiks selle habemega teema juba toesti ara lopetada .
suusasõber1. veebruar 2014, 15:00
Issand halasta! kaua võib ühe ekssportlase üle ilkuda,ehk aitab juba+
jan1. veebruar 2014, 14:49
on toppind,on kõik kes vähegi asja jagavad teavad,äkki aitaks.
professor cocks1. veebruar 2014, 14:06
tore,et aivar hea kopika sai! ehk saab andrus dressimüügist midagi ka tagasi! matist on kõigil savi!
lugeja1. veebruar 2014, 10:30
Olen spordihuviline kuid ka minu arvamus on,et mingil määral on ka eestlasi kes kasutanud keelatud aineid,tippspordis muidu ei saa. Nagu on Veerpalu juhtum,on olnud küsimärgid ka Smiguni ja Levandi juures,kõike võib olla. On n.ö. vahalejääjaid ka meie naabrite soomlaste hulgas,on ka probleeme olnud norralastega.................Eks tippsport nagu loterii- kes jääb vahele kes mitte!!
Juhan1. veebruar 2014, 10:28
Kõik peavad oma palga eest ka tööd tegema, Pork teebki seda. Tema eesmärk pole teha süütut süüdlaseks vaid valemängijad vahele võtta. Minul pole küll vaja sellist au mis dopingu abil saavutatud. Olgu see parem olemata. Aumees on see kes julgeb hiljem tunnistada, et jah, võtsin tõesti!
Ma ei saa aru, miks eestlased kaitsevad dopingut manustanud Veerpalu?1. veebruar 2014, 10:00
On üsna mõistetav, et kogu Eesti rahvas hoiab oma kangelast ja ei taheta endal tunnistada, et Veepalu on dopingut tarvitanud ja palju tuginetakse väitel, et kohus mõistis Veerpalu õigeks. SAAGE ÜKSKORD ARU, et kohtuotsuses ei ole väidetud, et Veerpalu pole dopingut tarvitanud vaid küsimus oli piirnormides. Uute normide kohaselt on Veerpalu kehavälistelt kasvuhormooni manustanud. Liskas Veerpalu juhtumile ja kahtlused Raul Olle suhtes jne on märgid sellest, et Eesti suusasport ei ole olnud puhas. Jääb loota, et WADA 2006. aasta ümbertestitud proovide hulgas ei ole Veerpalu ja Shmigun Vähi proove.
minna1. veebruar 2014, 09:45
Valedel on lühikesed jalad!
Oleks aeg tõtt juba rääkida häbi on olla eesti kodanik .
jummmel küll,vaene aus eesti mees on nüüd küll tigedusest lõhki minemas1. veebruar 2014, 09:08
ta rekvireeriks Veerpalu nime, elamise,lapsed ja Fiskarsi firma kirve.... Küll on ikka kaabakad,ei lase kenal mehel tegutseda .
Tegelikult tuleb vaadata kõik ümber.See ei tähenda,et 20 aastat tagasi olid omad reeglid,tolleaegsetelt kontrollijatelt ja proovide võtjatelt saaks ka kena nodi,ei nad oma palka ole tuulde loopinud .
Eesti mehel oleks võtta .
Ehk aitab vassimistest1. veebruar 2014, 08:35
ja jokkitamistest.Puhast tippsporti pole,vähemalt kestvusaladel.Vaesed ja rumalad jäävad vahele, rikkamad ja targemad testivad tihemini ja pääsevad.Kuniks tulevad uued meetodid ja tagantjärele võetakse kõik vahele.Muidugi kui tahetakse,sest tõde on inetu,sponsorid hakkavad mossitama ja SUUR ÄRI saab tagasilöögi.