Auto-Moto uudised

Schumacher võib koomast välja tulla, kuid riskidega (22)

LISA KOMMENTAAR

Jumal19. veebruar 2014, 17:14
on kõik saatuse kätte maksnud mis ta oma ülbusega on teinud ja teistele ütelnud.
Ninatargad.4. veebruar 2014, 10:50
Artikli lõppu aga kirjutame,et ametlikke teateid Shumaheri seisundi kohta pole. Ja kust kohast siis see teade tuli,millest te artikli kirjutasite? Peaasi,et midagi saaks aga kirjutada.
Huviline fänn4. veebruar 2014, 01:20
kas meedial tõesti midagi muud ei ole teha, kui külvata tülgastavaid ja ülimalt pessimistlikke lugusid suurmeistrist. oodake ametlikud seisukohad ära ja ärge jahuge. Koomas olek ei ole ju kellegi puhul sisse-välja-sisse marssimine. alati on tegemist riskiga ja nii see ju jääb. Schumacheri puhul on alati lisavõimalus selle mehe tahe ja visadus ning ka treenitus. aga siin saab avaid aeg anda arutust.
Õppige ometi ükskord juba lugema,siinsed targutajad.3. veebruar 2014, 22:11
Alati,kui Eesti lehtedes ilmub mõni uudis,mis on siiski kindlalt mujalt tulnud uudise edastamine eesti keeles,mitte aga,nagu lapsikud kommenteerijad väidavad,nagu oleksid eestlased ise neid uudiseid välja mõelnud.
Kas tõesti on nii raske aru saada,et mingid eesti ajakirjanikud ei mõtle kunagi mise mingeid välisuudiseid välja vaid ainult edastavad mujalt saadud infot,nii ka seekord on selgelt öeldud,et "MERIBELI haigla arstide sõnul...",kas see ei ütle siinsetele "tarkadele" üldse midagi???
Sellised kommenteerijad pole ilmselt põhikooligagi hakkama saanud,kuidas muidu on üldse võimalik pidevalt süüdisrada eesti ajakirjanikke,täiesti tobe jutt teil.
kats3. veebruar 2014, 18:08
Toesõna ära tüüdanud võib ja ei või.rääkige siis kui on teadvusele tulnud või üles ärganud,ma ei saa aru mida heietada siin iga päev
mis siin spekuleerida3. veebruar 2014, 17:28
kas jääb voolikute külge või läheb mullatoidule
/3. veebruar 2014, 17:20
To mm; Narkoosist ja koomast on täiesti erinevad asjad.
tipsi3. veebruar 2014, 16:20
ma ei saa aru,miks neid artikkleid ta kohta kirjutatakse kui pole midagi kindlat,et nii nüüd kohe tunni aja pärast ärkab ta ellu...??!!
Anne3. veebruar 2014, 16:20
Need on peamiselt ajakirjanike oletused, ametliikku teadet pole. Pealegi arstid ei levita kuuldusi, vaid teatavad siis, kui tervislik olukord on täpselt selgunud. Ammugi ei tea keegi, mida sugulastele on öeldud, pealegi abikaasa palus ajakirjanikel neid rahule jätta.
:(3. veebruar 2014, 15:56
kui ametlikke teateid pole siis milleks heietada ja oletada pidevalt.
mm3. veebruar 2014, 15:44
minu isa ärkas pärast ajuoperatsiooni narkoosist ja hakkas rabelema ning tekitas niiviisi uue ajuverejooksu mis sai saatuslikuks... ka teda oleks tulnud aeglaselt äratada...