Sotši 2014

JÄTKUVALT HOOS: Eesti olümpiasportlane näitas taas häid tulemusi (6)

LISA KOMMENTAAR

.........4. veebruar 2014, 11:42
Ega ei saa nöuda ,et 20 a. vabadust annaks vöimaluse WM etappidel esikolmekümnesse jöudmist.
Tegemist on ikka väga raskete radadega,kus juhuslikud tegijad ei kvalifitseeru.
Aga vast tuleb aeg ( kui riik eriti andekate noorte treenimise kinni maksab) ,et eestlane seisab Kitzbüheli,Lauberhorni ,Adelbodeni WM etapi poodiumil.Edu igatahes köigile.
Laviin4. veebruar 2014, 09:48
Head mäesuusatamise huvilised!
FIS-i mäesuusatamise võistlused jagunevad jämedalt: FIS võistlused, EuroCup ja Continental Cup (jänkidemaal) ning World Cup.
Kõik Eesti passiga sportlased ja ka eestlased võistlevad ja teevad tulemusi
FIS sarja võistlustel. Nüüd kui neil on FIS võistlustel saavutatud piisavalt head (madalad) FIS punktid saavad nad end proovile panna EC/CC´il ja hiljem WCupil. "Eestlased" saavad EC-l, CC-l ja WC-l startida ka nüüd, kuid ainult stardi järjekorra absoluutsest lõpust, sest stardijärjekord pannakse kokku teenitud FIS punkti alusel... Tavaliselt stardijärjekord määrab võistlusraja kvaliteedi sportlase jaoks.
Mida hiljem stardid seda ebatasasem ja rohkem kulunud pind...
Siin ülevaade meie mäesuusatamise hetke tasemest: http://data.fis-ski.com/global-links/search-a-athlete.htmllistid=&lastname=&gender=ALL§or=AL&fir...
Suusahuviline veel ...4. veebruar 2014, 00:42
Aga äkki on vahe nagu tennisel ja lauatennisel ehk,siis FIS-i etappidel kus Warren võistleb on suusad-kepid lühemad ja puust ning saapad on ka seanahast :)
Suusahuviline4. veebruar 2014, 00:15
Tubli poiss oleks,kui OM-il viiekümmne hulka tuleks. Kui aus olla,siis aru ma ei saa mis võistlustest ta osa võtab? Jälgin iga nädal huviga Eurospordist mäesuusatamise MK etappe.Tean nime-ja nägupidi vähemal kahte-kolmekümmet maailmtippu sellel alal.Möödunud nädalal toimusid meeste sõidud Schladmingis slaalomis ja St.Morizis suurslaalomis.Kas Warren võistleb juuniorite klassis?
Ants3. veebruar 2014, 23:54
Tõnis Luik võttis võidu laupäeval FIS võistlusel suurslaalomis ja sõitis madalaimad punktid, mis sellel alal Eesti passiga mees suutnud.
Agu3. veebruar 2014, 22:53
Tubli tegija! Hoiame üheskoos pöialt!