Chelsea alistas 1:0 Manchester CityFoto: PAUL ELLIS
Jalgpall
4. veebruar 2014, 00:05

GALERII: Mourinho kavaldas Pellegrini ja City üle

Müts maha Jose Mourinho ees! Portugallase hoolealused alistasid Inglise kõrgliigas Branislav Ivanovici väravast võõrsil 1:0 Manchester City. Võiduga platseerus Chelsea liigatabelis teiseks.

Chelsea värav sündis 32. minutil, kui Joe Harti tõrje järel pääses kasti servalt löögile serblane Branislav Ivanovic, kes suunas palli ülitäpselt väravavõrku. Vähemtähtsam polnud Chelsea värske ostu, teise Serbia koondislase Nemanja Matici panus, keda Mourinho kasutas täna eriti kaitsval positsioonil.

Matic sai löögile 52. minutil, kuid ta löök tabas ristlatti. Turmtuld anti veel, kuid Gary Cahill tabas 15 minutit hiljem väravaposti.

Kuigi City üritas, mis jaksas, oli Londoni klubi see, kes võidutantsu lüüa sai. Sel hooajal on Mourinho hoolealused saanud City üle kuuest punktist maksimumi. Viimati võideti Manchesteri klubi mõlemas mängus hooajal 2008/2009.

City mängis täna ilma Argentiina koondise ründaja Sergio Agüerota, kes on taas vigastusega audis.

"Arstid on Agüero üle vaadanud ning ta on väljas kuuks ajaks. Saab olema raske, sest ta on suurepärane mängija, kuid meil on mehi, kes suudavad teda asendada," sõnas Manchesteri klubi peatreener Manuel Pellegrini. 

Tabeliliider on 55 punktiga Arsenal, City ja Chelsea kaotavad mõlemad vaid kahe punktiga.