Jose MourinhoFoto: AFP/Scanpix
Jalgpall
4. veebruar 2014, 11:12

Mourinho: tiitli otsustavad Arsenal ja Manchester City, me joome alles piima (4)

Chelsea meeskonna peatreener Jose Mourinho ei pea oma meeskonda vaatamata eile võõrsil Mancherster City vastu võetud 1:0 võidule tiitlipretendendiks.

Londoni klubi tüüri juures oleva portugallase arvates jagavad vaatamata eilsele kaotusele Inglise kõrgliiga võitjakarika City koos Chelsea linnarivaali Arsenaliga.

"Tiitli peale kappavad kaks hobust. Kolmas on alles varss, kes vajab veel piima ja peab õppima hüppama. Võib-olla järgmine aasta oleme me ka tagaajamises sees," ütles Mourinho eilse mängu järgsel pressikoverentsil.

Kuigi mehe sõnul on City üldiselt Chelseast tugevam meeskond, olid tema hoolealused eile selgelt paremad. "Me saame nendes suurtes mängudes paremini hakkama, sest me jumaldame neid. Me armastame suuri mänge ja kui sa suhtud neisse armastusega, siis sa leiad sealt ka lisamotivatsiooni.

Tiitleid ei võideta aga miljonite televaatajate ees esmaspäeva õhtuti vaid kolmekümne tuhande silmapaari all Walesi väljadel Swansea'ga mängides ja just nendeks mängudeks pole Mourinho arvates tema mehed veel valmis

Liiga liider on 55 punktiga Arsenal. Manchester City ja Chelsea on kahe silma kaugusel.