Foto: MATI HIIS
Jalgpall
5. veebruar 2014, 07:00

Zelinski: vaatasin teda vahel kadeda pilguga! (1)

"Andrest peeti alati kiiruslike omaduste poolest minust andekamaks. Eks vaatasin teda kadeda pilguga ka, kui ta karjääri algusaastail Arsenalis ja igal pool Prantsusmaal proovil käis," sõnas Operi kauaaegne ründepartner, Eesti koondise eest 27 väravat löönud Indrek Zelinski.

Peale Eesti esindamise mängis ründeduo pikalt koos ka Taani klubis Aalborg. "Omavaheline läbisaamine oli meil täiesti okei, olime küll konkurendid, kuid platsil ajasime ühte asja, võib-olla isegi täiendasime teineteist. Teadsime, mis on teise plussid-miinused. Andresel oli kiirus ja minul võime olla kastis õigel ajal õiges kohas," tõdes Zelinski. "Keritakse seda Hollandi mängu edasi-tagasi, kuid see polnud ainus kord, kus vastaste elu kibedaks tegime," muigas ta.

2010. aastal karjääri lõpetanud Zelinski töötab praegu Levadia treenerina. Kas ehk oleks ka Operil treeneritöös kandepinda? "Kogemuste poolest kindlasti. Ning ta isa on ju õpetaja, eks see treeneritöö ole ka õpetamisega seotud. Kui ta tunneb, et tahab seda teha, siis muidugi! Kõiksugu asjad tuleb ära proovida," lausus ametivend sõbralikult.