Shaun White Sotši radu proovimasFoto: LUCAS JACKSON
Sotši 2014
5. veebruar 2014, 16:07

Lisatud galerii!

Kahekordne olümpiavõitja loobus pargisõidus võistlemisest

Lumelaua rennisõidu olümpiavõitja Shaun White teatas täna, et loobub pargisõidust, et keskenduda kolmanda olümpiakulla kindlustamisele rennisõidus. Pargisõit teeb olümpiadebüüdi juba homme. 

Nii Torino kui Vancouveri mängudel rennisõidu valitsenud White sõnas AP-le, et esimest korda olümpiamängude kavas olevast pargisõidust on kahju loobuda.  "Pärast pikaaegset tiimiga kaalumist olen teinud otsuse tuua kolmanda rennisõidu kuldmedali USAle. See on minu jaoks raske otsus, sest tean, kui palju vaeva on inimesed näinud, et pargisõit olümpiakavva saada," sõnas White.

Alanud nädal algas uudisega, et norralasest medalilootus Torstein Horgmo kukkus Sotši radu proovides ning murdis oma rangluu ja mitmed sportlased palusid korraldajatel kvalifikatsioonivõistluse rajal muudatusi teha, siis ka Shaun White on üks nende seast.

Eile vigastas ta kergelt oma torsot. "See on masendav," kirjeldas ta Sotši radu. "See paneb pitseri kogu meeleolule, kui sa tahad teha mingit suurt trikki ja siis näed midagi sellist. Häbiväärne! Ma loodan, t rajameistrid saavad teha mõningaid muudatusi ja rada saab sõbralikuma voo. Aga ma ei saa radu muuta, vaid endast parima anda," lisas ta.