Sotši 2014

Vene ajakirjanik: see on 100 % kindel, et Eesti suusatajate proovid olid positiivsed (22)

LISA KOMMENTAAR

...........7. veebruar 2014, 08:43
Kas norrakate proove ka nii põhjalikult kontrollitakse? Miks mulle tundub, et suusamaailmas on mõned rahvused "väljavalitud" ?
Olid7. veebruar 2014, 05:54
...7. veebruar 2014, 00:12
osav petis oskabki näida ausa ja töökana, tekitada usaldust jne.
ning poolearuline eesti rahvas roomab maoli veerpalu ja shmiguni taoliste petiste ning valemängijate ees ja oh jumal- veel õigustab neid ka....
s.vi6. veebruar 2014, 23:18
No võtame nüüd asja suurelt:) Mis investeeringuid tehti Otepäele, kui suusatamis eufooria Eestis oli .kes sellel ajal ja varem tegijad olid nii poliitikas, suusaliidus kui ka meditsiinis. 2001. teda süüdistati dopingu vahendamises. Mis rahasid on suusatamisse maetud, peaaegu sama hull kui korvpall, tegelikku taset pole aga jahvatatakse nii mis kole.
Tõde hakkab selguma6. veebruar 2014, 22:37
Niisiis polnud mingisugust organismi omapära, vaid on saanud just Eesti suusatajate omapäraks pidevalt dopingut panna. Loogiline ongi, ega siis need OM kullad ikka niikergelt ka Eesti sugusesse väikeriiki ei satu. Järelikult tulebki kõikide Eestlastest olümpiavõitjate dopinguproovid uuesti avada ja üle testida. Kristiina ise veel EOK ASEPRESIDENT. Seepärast sellel ajal siis pidevalt põgenes tagauste kaudu ajakirjanike eest, sest kartis nendega tegelikult suhelda, sest kunagi ei võinud ju teada, kust see dopinguvärk hargnema hakka, Lõpuks ikkagi hakkas. Laks aega, mis läka aga hargnema hakkas. Ega neid suusatajaid oli ju veel kes väga imelikult käitusid. Nagu ka Kaspar Kokk, kes veerpalu põrumisel kohe kadus silmapiirilt, vist tõmbas Prantsusmaale ja hakkas hoopis teise spordiga tegelema. Nii et me ei tea, mis siin Maarjamaal veel toimuma hakkab. Olid vist ka laskesuusatajatel pidevalt liiga kõrged hemoglobiini näitajad, nagu maelgi. Ega seegi pole mitte normaalne.
Karu venes6. veebruar 2014, 21:08
Kurat, päike soojendas pesa, ärkasin ülesse, venes süüa ni,,,,,,ja, köpisin üle piiri eestisse ja seal tatraputru täis suusatjad, pistsin nad nahka, köht täis ja lähen tuttu. Norrasse ei lähe, seal invaliidid saan veel mingi töve külge.
seeaus jutt on lausa mesi tõelistele eestlastele,nüüd saavad nad röökida .6. veebruar 2014, 20:42
proove ei võetud enne sõitu,peale sõitu ja absoluutselt kõik on positiivsed . Eesti ajakirjanikud on teinud ausat ja tublit tööd. Eks preemiad kukuvad jälle.
Sina RR6. veebruar 2014, 20:39
Milline DDR-i või CCCP-i medal on tulnud PUHTALT ? Võib olla tasuks siis juba varemate OM-ide vereproove hakka lahkama , juhul muidugi kui neid säilitatakse . Tänapäeva Hiina sportlaste ülihead tulemused ja seda ilma mingi arenguta , Jamaika sprindipoisid - tüdrukud , keda kohalik dopingukontroll külastab aruharva ja seda pikalt etteteatamisega , Norra astmahaiged invaliidid kelle imeline ravi makstakse kinni Norra suurte naftarahadega, Venemaa talendid kes jätkavad sovietiaegset traditsiooni , Soome suusapõdrad kes ammutavad jõudu põdrasamblast ja Viru valgest JNE. Dopingukontroll on muutunud poliitikaks , kus dopingukütid kardavad Venemaa taolisi jõhkardeid ja Norra taolisi heldeid rahastajaid , nii et tuld antakse Eesti taoliste v'ikeriikide pihta .
muidu6. veebruar 2014, 20:37
proove ei kontrollitud enne sõitu ega peale sõitu. Oleks mõni eestlane rasegi olnud,oleks sellele
virutada saanud .
Aga see ausamast ausam jutt on lausa mesi tõeliste eestlaste jaopks ja need kukuvad nüüd röökima ning laimama .
muidugi kindel ja proove ei kontrollitud6. veebruar 2014, 20:34
Kes on6. veebruar 2014, 19:37
Kes on see aus Eesti sportlane ja tunnistab enne FIS-i ametliku teadet, et ta oli Torino olümpial dopingupatune? Nii vabastab ta teised sportlased kahtluse alt.
RR6. veebruar 2014, 19:26
Enamus kommentaatoreid tundub olevat eitamisfaasis. Aga valemängijad tuleb vahele võtta. Nii kahju kui sellest ka ei ole, ei saa pead liiva alla peita.
..6. veebruar 2014, 19:14
Mingi vene ajakirjanik on ennast ka arvamusliidriks hakanud pidama. Kas on kokkumäng kellegagi? Mina ei usu iial,et Veerpalu on midagi teadlikult võtnud, kui,siis on tema teadmata kas toidule, joogole lisatud. Aeg oleks see kammajaa lõpetada, sest juba siin Õhtukas on kuus-seitse artiklit sellest. Seega on arusaadav, et leht müüb rämpsu ja ei punasta ka.
100%???6. veebruar 2014, 19:14
sellised,kes väidavad mingitest asjadest100-liselt ja kindlalt,need ise just suurimad petised ongi,sest venelase moodi 100 või ka 150% ei pea iialgi paika,sest nad on niivõrd harjunud küll oma valimiste ja
töösaavutuste või mis tahes asjade kohta alati väitma kas 100% või ka kõvasti üle selle,kuigi ainult kellegi nõmeda ja olematu väite põhkal ei otsustata midagi ja üldse on sellised "kindlad väitjad"mingid lapsikud pläralõuad,sest kui ikka sellel tüübil pole mingeid asitõendeid,siis ei usu ükski normaalse aruga inimene taolisi väljamõeldisi.
6. veebruar 2014, 18:48
Nagu tellitult, oli täna artikkel Salumäe raskest sportlaskarjäärist- alustas päeva 200 kätekõverdusega, hullas kangiga, millele tõstis kuni 220 kg jne. ja no mis atleet ta ikka oli-tavaline kena noor naisterahvas. Kui võrrelda Björgeni lihasmassi Salumäe omaga, tekib kohe küsimus, kas ta tõesti teeb 3x raskemat trenni- vot ei usu!!! Pigem on pisikene Eesti peksupoisi rolli sattunud, eluilmas ei usu, et ainult eestlased tarvitasid topingut (kui üldse tarvitasid).
Mann6. veebruar 2014, 18:48
Veel vanemaid dopinguproove ei tahtnud uurima hakata ? Eestile tahetakse lihtsalt ära teha seoses Veerpalu juhtumiga.Kuidas saab kindel olla, et dopinguproove ei võltsita? Ja norrakad on kõik puhtad v?
Huh...6. veebruar 2014, 18:43
Vähemalt venelased on süüst priid! Milline kergendus.
kuri6. veebruar 2014, 18:34
Lugupeetud ajakirjanikud!
Teil võiks olla häbi!Te olete lihtsalt nii madalale langenud,et teete ilma tõendeid omamata inimesele(tele) liiga.Te olete sama madalad,kui see vene meedia.Olen siiani ikka rohkem teist lugupidanud.Ehk on ka miskit positiivset päeva lõpuks mujalt maailmast peale Veerpalu?
Üks Jamaika topingust puhas sprinter .6. veebruar 2014, 18:19
Kogu asi ongi selles , et väike Eesti tegi Veerpalu juhtumis dopingupüüdjatest muidusööjatele ära . Sellest selline viha . Oleks Eesti visanud Veerpalu neile hammastevahele , siis nad oleks suutnud näidata maailmale oma vajalikkust ja eksimatust . Nüüd on kogu nende jõud ja energia suunatud Eesti vastu , sest Veerpalu juhtum ohustab nende parasiitide suuri sissetulekuid . Oli ju siia maani tore elada , mängides jumala asemikku spordis ja mitte millegi eest suuri palgasummasi sisse kasseerida .
Jube6. veebruar 2014, 18:16
Ootan suusaliidu kommentaare. Mis toimub inimesi süüdistatakse ajakirjaniku jutu järgi.
Miks Alaver midagi ei ütle.
Kui nii tuleks kogu süsteem laiali saata
eestlane6. veebruar 2014, 18:00
okupandil polegi muud arusaama
M.6. veebruar 2014, 17:32
Oh jeerum, lõpetage ära see kammajjaa juba ükskord. Ära tüütab juba, võtke ikka selliseid ette, kel süü ka kaelas. Leidsite ka inimesed, kelle kallal haukuda. Veerpalu on kogu Eestis ilmselt üks ausamaid ja töökamaid inimesi. Aga eks soppa loopida on ju huvitav, ükskõik, mis need tagajärjed siis pole. Häbi.