Sotši 2014

Kristjan Port selgitab Šmigun-Vähi avalikku kirja: see ei tähenda automaatselt positiivset dopinguproovi (43)

LISA KOMMENTAAR

Kristinast püüti Torinos mees teha,sugu vahetada9. veebruar 2014, 21:48
küll prooviti ja sepitseti. Kui asi nihu läks,karjuti rootsi meest taga ,tehti temast see patuoinas . Vähemalt püüti ennast puhtaks pesta .
Vast nüüd on norrakatel abiks eestlased ja hävitustöö kannab viimaks ometi vilja.
Ikka jatkus seda häbematust ,suuskadele ronivad miskid pärismaalased . Lausa häbematuse tipp.
Aga õnneks Sotshis nad piirduvad turmismiga,pole miskit ohtu.
Torinos uuriti proove hoolega .9. veebruar 2014, 21:43
Kahjuks ei leidnud uurijad miskit. Loodetavasti nüüd läheb õnneks, Loodetavasti saate Smiguni toorelt süüa Loodetavasti saavad portide ja kochide rahastajad OMA medalid .
Ega siis muidu ka klapperjaht aina suuremaid tuure üles võta.
Nii Veerpalu kui Smigun on õige eesti rahva verivaenlased,mitte-stalinistid ja nende koht on ......
eiks7. veebruar 2014, 15:38
huvitav kui palju suudab maksta norra pordile aga mina saadaks selle pordi nirule küll saba taha see mees on kooli ajast olnud ära ostetav jobu
seltsimees ei jäta jonni, pugib vaikselt pakse konni7. veebruar 2014, 12:23
porti silmis ei ole keegi süütu, ka valedetaktoritestid ei loe. Paluks seltsimees portil sama test teha ja vastata küsimusele kas selline vaen eesti sportlaste vastu on tekkinud kadedusest kuna ise ei ole elus midagi saavutanud või kättemaksuks kuna on teda lapsepõlves pilastatud või on veel mõni variant
Kapole7. veebruar 2014, 12:15
Uurige härra Porti sest kuhugi on siin "koer maetud"! Võtta arvesse et 8 aastat tagasi olid proovid korras siis see ei kuulu enam ümbervaatamisele. Tegemist on ju samahea kui riigireetmisega. Kuidas saavad 8 aasta pärast proovi tulemused muutuda? Eriti peale seda kui Port käib WADAsse jälle mingit valeinformatsiooni lekitamas. Mingi politseiniku vaist ütleb mulle et selle Porti ümber toimub mingisuguseid hämaraid asju oma kasu püüdmise eesmärgil. Seda meest oleks vaja põhjalikult uurida.
kaitseks7. veebruar 2014, 12:10
Jääb vägisi tunne, et meie inimesed kohe tahavad skandaale nautida ,kui seda aitavad Pordi taolised mitte 100% kindlate tõenditega.
Triin7. veebruar 2014, 11:05
Port, ära trügi esikaanele. Tee oma tööd, ära peksa vahtu ülesse.
Triin7. veebruar 2014, 11:02
Port, tee oma tööd! Ära roni meediasse ja ära peksa vahtu ülesse.
Sulev7. veebruar 2014, 10:55
VÄIDETAVALT leidub WADAs jobusid, kes on vihased, et jäid kohtus kaotajaks!
hea7. veebruar 2014, 10:26
Ei olnud siis ega ole ka praegu ausust selles asutuses, Info lekib selleks, et alatud saaksid tegutseda ja sportlasi mõnitada.
On vist riike, kes jõuavad nende alatuse kinni maksta.
Milleks sellised proovid, mis muutuvad teatud aja pärast positiivseks või hakkavad sisaldama kahtlasi molekule? Ja kui töötada välja tehnoloogia, millega need kahtlased molekulid dopinguks muuta....
Selline asutus peaks maksma sportlastele tehtud vaimse vägivalla eest. Aga kellel on raha, et see kohtutee läbi käia?
meenutus 7. veebruar 2014, 10:23
Eelmisel aastal testiti rahvamaatonidel rahvasportlasi. Port käis siis ühelt tv stuudio diivanilt teisele ning rääkis õleolevalt, et kui eelmisel õhtul joote ingveriteed meegq või võtate Coldrexi, siis ei ole teie koht spordivõislusel, sest haige inimene ei tohi võistelda. Minu küsimus Pordile: Kas ta oma norra kolleegidega kohtudes ka neile selliseid märkusi teeb? Et (astma)haige inimese koht ei ole spordivõistlusel?
Pordile7. veebruar 2014, 10:02
Miks te ei protesti,et Aafrikas tehti 2012.a. 20 dopingutesti? Jaa - mitte 200000,vaid 20! Kus on siin loogika ja proportsionaalsus? Kas Aafrikas sporti üldse ei tehta? WADA on nagu politsei,mis on orienteeritud vaid pealekaebamistele?
MIINA7. veebruar 2014, 09:47
Ma ei saa aru milleks ja kellele sellest kasu on , ajaliselt juba pea viis aastat möödas ja ikka veel uurivad miks kohe enne võistlusi ei tehtud ja siis võistluskeeld aga nüüd hiljem mis mõte sellel jamal üldse on või saab see krt. värdjas PORT suurema summa või hoopis loodab et Kristiina maksaks igatahes asi ei ole puhas vaata selle PORTI nägu kohe näha kellega tegu.
Meelis7. veebruar 2014, 09:26
krt.7. veebruar 2014, 09:09
... miks tahetakse teha suusariigistn Eesti dopinguriiki???? Kus on tegelik tõde?
Kas tõesti keemikute spordiala-kel rohkem ressursse see on võidumees -nagu NORRA!
juss7. veebruar 2014, 09:02
ei saa üldse aru mis toimub,nüüd alles avastatakse,miks sellist jama tehakse,isegi kriminaal kuriteod aeguvad,nüüd 10 aastat hiljem hakkatakse vanu analüüse uurima,idioodid seal wadas ja see meie port samuti
Vaino7. veebruar 2014, 08:31
Tere talv!!! Astmaatikud on ikka täitsa puhtad? Miks siis nad invaolümpial ei võistle? Kestvusaladel on alati leiutatud, poleks kohtusse läinud ja oleks kõrvad lonti lasknud poleks ehk eestlasi rohkem "pekstud". Nüüd siis palk käes, norrakad ju "pumba juures"!
7. veebruar 2014, 08:05
Selgitage mulle, rumalale, miks neid proove nüüd sellise aja tagant üldse peab uurima? Proove testitakse ju kohe peale võistlust, siis sealt ju midagi ei leitud, mis nüüd siis sinna tekkis.
Mann7. veebruar 2014, 08:03
Neid proove uuriti PÕHJALIKULT ka kaheksa aastat tagasi, siis ei leitud midagi.Nüüd äkki leiti.Siililegi selge, et Eestile tahetakse koht kätte näidata seoses Veerpalu juhtumiga.Uurigu parem norrakaid, kes astmahoogude vahel medaleid nopivad.
triinu-siim7. veebruar 2014, 08:02
Kuule port on sinuga ikka kõik korras,lase endale hullu test teha.
ats7. veebruar 2014, 06:57
no jama jah,vist ei jäägi enam eestisse suurvõistluste medaleid,jäävad ainult pissiproovid kurb
jah7. veebruar 2014, 06:55
kuid kui uurida ka meie eerika kuldmedaleid,rattaspordis on ju doping igapäevane asi
ausa spordi sõber7. veebruar 2014, 05:50
kui midagi karta pole siis milleks kohe neid advokaate siis vaja läheb???? tundub,et ikkagi midagi mäda olema.
spordisõber7. veebruar 2014, 04:18
Kas ainult mulle tundub või tõesti üritab härra Port isegi meie oma sportlastele ära panna, veel enne kui midagi ametlikku on selgunud? Väga kehva mulje on jätnud see mees ka oma minevikus tehtud väljaütlemistega igaljuhul.
TÄHELEPANU!7. veebruar 2014, 03:03
Kuna B proov pole veel analüüsitud siis selle info eest mis on ajakirjandusse jõudnud võib WADAt oodata väga räige karistus! Sportlast ei tohi kindlasti avalikult süüdi mõista ilma et teaks B proovi tulemusi. See on väga ränk kuritegu ning sellest võidab ainult Smigun! Kui WADA on läbinisti erapooletu ja aus siis Smigun ei jää kindlasti süüdi. Tahaks näha mõnda inimest kes usub et WADAs pole korrupteerunud töölisi. Kui mõni peaks tõesti WADAt uskuma siis selle peale paneks kohe laia naeru. Te ei kujuta ette mis lugusid sealt võiks ajakirjandusse tulla. Ja need lood pole üldse väiksed, Smiguni lugu on siin küll tühine selle kõrval. Lihtsalt tahaks näha mõnda inimest kes julgeb sellise suure organisatsiooniga jamada. Halvimal juhul võib lõppeda isegi elutee kui sinna nina topid. Küsimus inimestele selline et Smiguni kontrollib WADA, aga kes kontrollib WADAt. Õige vastus: mitte keegi!
7. veebruar 2014, 01:36
no milleks on vaja kiusata lapse emmet,mul ka laps ,nyyd juba7 aastat ,jatke rahule
Kopsuhaige7. veebruar 2014, 00:07
Nõuame et astmahaiged võistleksid Paraolümpial!
arvanus7. veebruar 2014, 00:01
Nende uudiste valguses tundub et WADA't ei saa enam usaldada. Huvitav millal see norrakate pomm lõhkeb, olid ju nemad need, kes lubasid eestlastele kätte maksta. Minu arvates ei ole WADA enam tõsiselt võetav asutus. Ootan korruptsiooni skandaali.
mart6. veebruar 2014, 23:58
SLC A-proov ei osutunud positiivseks vaid mehe ja naise näitajad aeti segi. Pärast seda ka tunnistati. Täiesti haige vennike on see Port.
Mure6. veebruar 2014, 23:55
Muretekitav on see, et kord juba rikuti Kiku võistlus ära. Nüüd käib udupeen jutt jälle, et konkreetset keelatud ainet pole leitud, aga wadal oleks suur huvi seda leida.
Aga6. veebruar 2014, 23:28
Kui teoreetiliselt ja praktiliselt on voimalikk, et valedetektorit saab petta, siis kas nt teoreetliselt ja praktiliselt on voimalik, et keegi on kellegile maksnud, et nii inimesi taga kiusataks või kas on voimalik, et ka nt wada inimesed ja testide metoodikaid koostanud inimesed võivad eksida. Kui jah, siis miks sportlastega selliselt käituda, kes selle neile kompenseerib ja kuidas?
Siil6. veebruar 2014, 23:24
Kus siis see Pordi teaduslik selgitus on? Halb analüütiline leid?
Tagantjärele6. veebruar 2014, 23:02
Oleks teadnud, et asi nii hulluks läheb, võinuks Ansipile ja Selile need kuldmedalid reisile kaasa panna.
lisaks, et6. veebruar 2014, 22:38
Wada lekib nagu sõel. Kuni pole B proov analüüsitud, ei ole süüdistust esitatud ning info ei tohiks avalikkuse ette jõuda. Aga miskipärast venelased kirjutavad.
Miks..6. veebruar 2014, 22:32
..küll peavad sellised uudised läbi välismaa meedia meieni jõudma? Nagu Veerpalu puhulgi-keerutati,valetati,üritati kinni mätsida-ikka imbus välja!?Kas nüüd samuti üritati kaks kuud asja maha vaikida?
Eestlane.6. veebruar 2014, 22:31
Kiku, aga mina usun Sind
kolmas6. veebruar 2014, 22:22
Milleks selline molekuli jutt, igal ainel on molekulid? Jõudu sulle Kiku!
Kalle6. veebruar 2014, 22:19
Vot sulle Dormeod, nüüd on uni läinud ja siin ei aita isegi Dormeo. Tahaks küll väga loota, et B proov on negatiivne, aga väheusutav muidugi. Jääb vaid loota, et kui medal ära võetakse siis Kilk või Seli osatavd selle oksjonilt tagasi.
Pordile6. veebruar 2014, 22:11
Kas WADA kasvuhormooni piirväärtused olid tõe instrumendiks? Piirväärtused, mis ei olnud piisavalt testitud ja tõestatud? Aga mille alusel võib inimesi süüdi mõista??? Sõltumata, et kas Andrus oli süüdi või mitte, ei sobi praegu Pordil tõe instrumentidest rääkida.