Sotši 2014

Kas Šmigun-Vähi olümpiakullad võetakse ära? (83)

LISA KOMMENTAAR

oh issand14. veebruar 2014, 09:14
Nägu ja keha keel reedavad.et on tarvitanud DOPINGUT.Tunnistagu parem üles.Eesti rahas annab ju andeks pikapeale.Kui sai kullad ag enne olümpiat oli maailma karika etappidel peale 10 kohta.Ja olümpial kohe esimene-selle nimi ongi DOPING aga salgab.Medalid ja preemirahad tagasi maksta.
d339. veebruar 2014, 15:50
krt MUL ON SIIBER juba sellest dopinguvärgist, mõtetu on sporti teha kui muud ei ole kui ainult doping jne. andke mulle relva ma lasen ükshaaval maha kõik need dopingukütid
CCC8. veebruar 2014, 23:35
Minu arust võiks nendele Eesti sportlastele ka mingi meditsiinilise diagnoosi panna, mille alusel saavad legaalselt vajalikke ravimeid tarvitada ja kaoks see nõiajaht ära. Mitmed riigid on seda teed läinud ja kõik on korras.
Mida küll lubate endale, Õhtuleht?8. veebruar 2014, 17:33
Mis õigusega selline pealkiri, kui asjad alles kuulujuttude tasemel? Tõesti, eesti meedia teeb meie sportlastele veel ise kõige rohkem kahju!!! Täiesti jabur on see, et 8 aastat hiljem avatakse uuesti vanu proove! Need ju ometi testiti juba siis, kohe peale võistlust ja olid negatiivsed, mida seal enam sorgitakse? Täiesti nõme, absurdne värk!
LIHTSALT KÕRVALSEISJA8. veebruar 2014, 12:14
NEED WADA JA FIS TULEKSID KOOS OMA KUSEPUDELIKESTEGA LAIALI SAATA JA FINITO!!
omg8. veebruar 2014, 11:01
no need väikesed molekulid,,,
8. veebruar 2014, 10:56
tänapäeval on ohtlik neil poest midagi osta süüa ja juuagi, kunagi ei saa kindel olla, et seal ei ole midagi sellist sees mis dopingu proovi positiivseks teeb.
Juho.8. veebruar 2014, 10:52
No kui ainult üks molekul oli dopingut,siis võiks andestada.Kenad keemikud küll,isegi molekule hakkavad lugema.
Kahju8. veebruar 2014, 09:09
Jah,et suur iidol mudasse trambitakse. Nyyd kus rikka elu perega elas,reklaamides,kinnisvarad,autod,ja kaks syytut last,kes peavad nyyd enne nii kuulsat emmet nyyd kodus nutetud silmadega vaatama...
Eks tal kaotada töesti palju- AULE lisaks kinnusvarad,reklaamirahad,medalid,ja kuidas ta praegu,kui midagi väga kindlat veel pole,yldse oma lähiperele otsa vaatab- valedetektori tunnistust läheb nendelegi töestamiseks vaja vöi...
lu8. veebruar 2014, 05:53
Nii kavalalat läbi mõeldud, et kasutada sõna molekule. Oli ju poolteist kuud aega mõelda.
See on poole parem variant kui dopingu aine osakesi!!!
7. veebruar 2014, 23:43
tehkee DNA test nendele proovidele
Keegi7. veebruar 2014, 22:10
See kõik on nii jabur! Natuke teemaväline. Toome seaduses 1 jaanuarist piirmäära liikluses 80 km tunnis ja kõik, kes sõitsid eelmised aastad 90 km tunnis saavad trahvi
tõeleid7. veebruar 2014, 19:27
Usun Kristiinat ja loodan, et õiglus pääseb võidule! Ei tahagi enam sporti vaadata, see on kuidagi räpaseks ja jõhkraks ärapanemiseks muutunud... Mõnel juhul õigustatult, kuid mõnel juhul mitte. Kurb on, kuidas mõjub see asjasse segatud inimeste närvisüsteemile, kes tegelikult süüdi pole.
KIKKU7. veebruar 2014, 19:10
VÕITLE NAGU LÕVI PUURIS. LOLL OLED KUI MEDALID ÄRA ANNAD. SIIS LÄHEVAD MAJA AUTO JA LAPSED KAH LASTEKODUSSE.
möh7. veebruar 2014, 18:33
Torino olümpia toimus 8 aastat tagasi. Kus kurat nad oma kontrollimisega varem olid? Miks see nüüd ette võeti. Kuidagi nagu kummaline pole või?
jajah7. veebruar 2014, 18:11
võib ju silmad kinni panna ja kõrvad katta..... kui mind on petetud ja dopinguga võidetud, on häbematu. Ei huvita enam need üleloomulikud kiirused jms värk, inimese võimetel on piirid, ülejäänu on mutant....tehke silmad lahti ja lõpetage pimesi jumaldamine. Näete, vana smigunni papi ootab juba RAHA!!!!!!
ddd7. veebruar 2014, 17:47
ää7. veebruar 2014, 17:32
kui on kasutanud võetakse,kui ei jäävad alles, nii lihtne see ongi
mina 7. veebruar 2014, 16:58
kasutasin dopingut olympiaalal meeleheide
OLEN SUUR KÜSIMÄRK MR. PORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!7. veebruar 2014, 16:56
okei Kristina pani dopingut aga mis on Norra suusatajate "fenomen"????????????????
millal saame teada??????????
Küsimusi on rohkem kui vastuseid, mis molekule sisaldab norrakate veri? kas seal on ka midagi peale "dopingainete"???
klounaad7. veebruar 2014, 15:55
See kõik ei ole enam normaalne......
otu7. veebruar 2014, 14:03
WADA on kuritegelik organisatsioon! Vanade asjade pidev "ülevaatamine" pidevalt muudetavate reeglitega on õigustühine!
mis kullad? aga Eesti riigi antud miljonid ja maatükid jne, au ning kuulsus7. veebruar 2014, 13:39
loodame, et ikka auga välja teenitud.
7. veebruar 2014, 13:28
Ja siis? Lähevad need medalid Björgenile? Ega tema puhtam pole! Võin kihla vedada, et paari aasta pärast võtakse tema ka vahele. Norrakad on ju kõik astmaatikud..
mittu7. veebruar 2014, 12:52
aastat need facking proovid seal laboris seisavad, realiseerimistähtaeg pole üle läind, ja kui need jurakad kes selle uudise nüüd avalikkuse ette tõid ennem olümpiamänge, nagu narrida veel lõplikult sportlasi.........süüdi tunnistatakse maksavad veel smigunni lastelastele 100a võlga ja pannakse kinni selle jura eest, kuradi pulgad mõtlevad et nende käes on nupp mis maailma keerab!
smigunn7. veebruar 2014, 12:45
vist enam dormeo reklaamis ei esine oma 2kuldmädaliga
milles viga, kuidas see OM algus siis nii julm ja hirmus on?7. veebruar 2014, 12:28
Teie,eestlassed,tegite selle ju ise oma õelusest ja vihkamisest,see on teie puhas kadedus,mis lihtsalt teie endi vastu ära kasutatakse.
See on alles algus,nii et röökige ja laimake mis aga jaksu on. Kõik saate tagasi.
Lootke kõige paremat- lootke,et Andrus ja Kristina ja Jaak annavad oma medalid teie peremeestele ja te saate eesti sportlased kenasti grillituna nahka panna.
Lootus sureb viimasena.
Paul7. veebruar 2014, 11:36
Khõmmmm ..... Eesti suusatamine ja olümpiale minek.. See on 1 paras jama. OK Andrus ja Kristiina olid jah paremad suusatajad kui teised no vb Jaak kah aga ta ei osanud lihtsalt sõita kui ta Veerpalule vastased tagasi järgi vedas. Aga mitte selllest ei tahtnud ma rääkida vaid sellest Sotši olümpiale minekust mille kuradi pärast saadetakse sinna niipalju suusatajaid kui nad isegi väiksematel võistlustel on paremal juhul 30 seas? .... Oh saadame, et äkki teevad imesid paneme sprinterid sõitma tavadistantsi. Sprinterid olid ju eelvõistlustelgi sprindidistantsidel kohtadel 25 ja halvemad kuidas nad peaksid siis hakkama saama veel tavadistantsil. Siis veel see laskesuusatamine no sorry aga raisata raha sellepeale, et saata sinna olümpiale kedagi kes ei suuda taset näidata. Ja tulles tagasi dopingu teema juurde siis musti lambaid leidub alati, ning kui keegi küsib, et miks võetakse niipalju aega tagasi tehtud proovid uuest lahti siis nii ongi, et kui kahtlus tekib siis hakkataksegi koorima. See, et medalid ära võetakse ei ole ebaaus nagu osad kommenteerivad. Ebaaus on see, et nad neid keelatud aineid kasutasid ja nende abil võitsid. Siinkohal kuna ma ise ei ole veel lugenud artiklit kus kinnitatakse Vähi proovi kindlast positiivsest vastusest ja aetakse mingit häma molekulide kohta ei süüdista ma kedagi, aga pooldan, et proovid üle vaadatakse. Ei huvita väga see kas sportlane on Eestlane või mitte aga kui kasutad keelatud aineid siis "KÄI PERSSE" oma saavutustega.
Kodanik7. veebruar 2014, 11:28
Selline dopingujaht nüüd küll spordi populaarsust ei tõsta. Teen ettepaneku jagada medaleid 10 aasta pärast, äkki veel tuleb mõni positiivne proov, meetodid ju uuenevad. See on ikka täitsa absurd, kui hatakse avama 7-8 aasta vanuseid proove, sellel ajal oli ju kõik korras, kes siis on eksinud!? Olen ka mina dopingu kasutamise vastu, aga praegune süsteem on jama. Dopingukontrolli süsteemis peab midagi muutuma. Edu me sportlastele!
Aff7. veebruar 2014, 11:25
Loodetavasti võetakse medalid ära.
Ain7. veebruar 2014, 11:23
Terve elu on üks lubatu ja lubamatu piiril kulgemine . 2002 aastal olid dopinguvastased normatiivid leebemad ning seda võimalust kasutatigi vähesel määral . Tänapäeval on neid dopingunäitajaid karmistatud , uusi keelatud aineid juurdegi tulnud ja endised sportlaste tehtud testid ei mahu enam lubatud piirmääradesse . Aga et elu endal põnevamaks teha otsivad dopigukütid üha uusi ja uusi vanu testimaterjale arhiividest üles ning saadavad järjekordse inimese tuleriidale . Inkvisitsioonikohtu tänapäevane vorm !
jumal küll7. veebruar 2014, 11:09
Niipaljude aastate tagant hakata surkima ja otsima võimalikke rikkumisi, mida ei ole olnud. See on äärmiselt inetu ja need tegelased,kes sellist asja korda saadavad avalikkuse ees sooviga mustata tuntud inimesi, on ise millegipärast hirmul. Meie sportlased on auväräsed iniemsed ja ma ei usu meie tippudest iialgi midagi keelatut. Kui palju filme on Kristinast ja tema arengust erinevatel eluaastatel tehtud,kui palju tööd on teinud Kristina isa ja ema laste sportlaskarjääri heaks ja nüüd tuleb keegi ametnik ja valab selle kõik solgiga üle, ei lähe läbi.
Need ei aita midagi7. veebruar 2014, 11:07
Loomulikult võetakse medalid ära Lanceil võeti isegi kõik võidud ja medalid ära, mis see Smigun siis on kellelt ei peaks võetama. Siin ei aita isegi need Sveitsi advokaadid, keda Kristiina suurse ettenägelikusega on suutnud palga ja valededetektoril treenida. Ega siis dopingukütid ka ikka päris loollid ei ole.
Juhan Võrumaalt7. veebruar 2014, 11:03
Kas ti mul naisesõsard saas kontrolli kas ta rasõ om olnu?
VÄIDETAVALT...7. veebruar 2014, 10:49
VÄIDETAVALT leidub ROKis ja WADAs samasuguseid jobusid nagu meil Port, kes tahavad ka pildile saada ja lõksutavad oma hambaid! Leidsin täna supi seest ka ÜHE molekuli, mis VÄIDETAVALT on arvatavasti kasvuhormooni molekul...
teate7. veebruar 2014, 10:31
huvu spordi vastu on töiesti kadunud kunagi vaatasin spordivõistlusi hullumiseni . võöis just see kordumatuse hetk et just siin ja praegu kes on parim!!! aga kui nyyd määravad resultaadi su 10 aasta vanune s.itt ja kusi siis sorry vahtigu seda jura kes tahes pasa labori olympiamänge pole isu kyll vahtida!!!
7. veebruar 2014, 10:25
Siis peaks dopingut liitrite viisi jooma, kui proov ei näitaks enam molekule, vaid puhast ainet.
saarlane7. veebruar 2014, 10:22
See olek tõesti tore, kui "sellelt" medalid ära võetakse.Elagu vingupunn!!!
ma pole spordihuviline...7. veebruar 2014, 10:20
KRISTIINA ON NII SHARMANTNE INIMENE.SOOVIN TALLE KÕIKE PARIMAT TERVIST,PEREÕNNE JNE.JNE :) + MILJON MUSI KA :)
7. veebruar 2014, 10:13
Pole tabatud, pole varas! Mida kuradit peab aastatetagustes asjades veel sonkima?
Küsimus.7. veebruar 2014, 10:11
Kes suudab tõestada,et neid proove pole ennem avatud,midagi lisatud ja uuesti kinni pitseeritud.
Siin maailmas on kõik võimalik.Jube palju aega läheb nende tpoingu proovidaga.Kusjuures kõik madalivõitjad annavad kindlasti topinguproovi kohe peale võistlust.Mida kuradit nad siis 8 aastat seda
uriini hoidsid.Ülim-idiootsus!
spordisõber7. veebruar 2014, 10:01
olen vapustatud...justkui näkku oleks sülitatud
Einoh!!!7. veebruar 2014, 09:59
Nüüd lähme Ants Antsoni proovide kallale või? Lõpetage ära!!!
..........7. veebruar 2014, 09:50
medalid tuleks kiiresti maha müüa?
7. veebruar 2014, 09:49
7. veebruar 2014, 09:48
Kas Šmigun-Vähi olümpiakullad võetakse ära? ajakirjanik kukkusid kuskilt või ,kui seda keegi ültse üles paisutab on see sama õhtuleht
QQQQ7. veebruar 2014, 09:46
Kuidas selline info saab lekkida,järelikult need organisatsioonid ei ole usaldusväärsed ja kalduvad kellegi kasuks(norrakad)
Kolla7. veebruar 2014, 09:44
Nii usin, et käis ka juba valededektorit testimas ja õppimas neid nippe, mis valetamist välistavad. Varemgi on väidetud, et on võimalik eelneva koolitusega valededektorit ära petta. Kui eestis tahab meile tõestada valededektori all dopingupuhtust, siis see ka õnnestub. Miks selline paaniline pealehakkamine kõiges?
7. veebruar 2014, 09:42
See õhtuleht on ikka päris haige leht ,kui keegi seda mulli ültse üles paisutab on see sama leht Kas Šmigun-Vähi olümpiakullad võetakse ära? kuule ajakirjanik kas sa kukkusid kuskillt või?
7. veebruar 2014, 09:26
Ma ei sa aru palju neid a ja b proove on?kui võetakse proov plommitakse ära.kui juba kunagi tehti proov ja see oli puhas.mida veel tahta.kiku ja andrus olge tugevad.
Tippspordi võiks üldse ära lõpetada7. veebruar 2014, 09:23
Smigunn aetakse närvide kaudu hauda, Eerika Salumäe vajab mitmeid lõikusi. Parem panna kõik sportlased üht suurt auku kaevama, lasta auk vett täis ja hakata hanesid kasvatama, vaat kus saaks hane liha süüa.
Fänn7. veebruar 2014, 09:23
Pöörake nool tiimile, treenerid ja arstid. Sportlased võivad olla teenimise allikas, mille nimel võidakse käituda ka räpaselt. Kui isegi on dopingut manustatud Eesti tippsuusatajetele, siis tõenäoliselt on seda tehtud sportlaste teadmata, ega muidu Kristiina ei ole nii veendunud puhtuses, et isegi nõustus valedetektorit kasutama ja Veerpalu avalikult pisaraid valas. Mäletame võistlusi kui sportlastel oli pidevalt probleem kõrges hemoglobiinitasemes, siis lihtsalt ei suudetud laboratoolselt tõestada keelatud ainete kasutamist, täna seda aga suudetakse ja nüüd on jama majas. Kahju sportlastest....!
elery7. veebruar 2014, 09:21
Äge lugeda siinseid kommentaare.........isssand ,apppi,mis nüüd saab,võtavad kullad ära meie sportlastelt.....oi....oiiiiiiioiiii.Kuulge kaasmaalased ,olen 15 a suusatamisega tegelenud ja ütleks nii,et kogu see elu on üks räpane äri.Pole olemas üdini puhtaid,kõik me kasutame turgutavaid aineid,kes rohkem ,kes vähem.
Eestlaste7. veebruar 2014, 09:15
Peale on suunatud kellegi viha. Tookord oli ju ka mingi jama siis laabus.
Kogu see lugu nende proovidega on kahtlane.
Kuid usun et Kristina on puhas.
Dopinguisa7. veebruar 2014, 09:13
Bernatski pani asjad liikuma...
Kiire!7. veebruar 2014, 09:11
Medalid Selile müüa,enne, kui ära võetakse.
Manso7. veebruar 2014, 08:55
Joosta pole kuhugi. Dopingu osakond paneb nüüd täiega. Üldiselt seda oligi oodata. Eesti kui transiitmaa on näinud igasuguseid kütte. Ausaltöeldes egas on nähtud igasuguste maailmavaadetega molekule.Nii,et molekulil on siis selline informatsioon tänapäeva eestlusele ette näidata ? Endel endel trika trei.
Lible7. veebruar 2014, 08:54
Minge Pe.....sse (kirjutan suure algustähega et sinna ikka ära mahuksite) halisejad ja ise-hakanud topingukütid!
Kui Kristiina ja Andrus midagi kasutasid, siis vaid TERE piima.....!!! Kas piimatarvitamisest saab ka dopingu? Tean, et saab naudingu! Joogem piima, siis tulete mõistusele ,,dopingukütid"!
hjgj7. veebruar 2014, 08:54
Ja mis proovid need üldse sellised on kus mitu aastat hiljem hakatakse alles uurima.
ghjhg7. veebruar 2014, 08:51
Spordis võiks kõik ained lubatud olla. Igal pool radade servas oleks ravimikompaniide sildid kes dopinguga varustavad. Kui mõni sportlane ära sureks, siis selle kompanii rating kohe langeks, kui keegi võidab ilma suremata siis tõuseks jne. Sellist sport oleks palju lahedam vaadata.
ja veel7. veebruar 2014, 08:36
kui hakatakse tõmblema nagu Veerpalu puhul, on asi kahtlane. Tippadvokaast suudab kirjavea tõttu ka tapmise süüdistuse tühistada
Liina7. veebruar 2014, 08:35
tippspordiga on alati skandaalid käsikäes käinud, miks nüüd siis Eesti sportlased peaksid nii aatelised olema, meie ei tea, meie ei kasuta. Ega need jutud "lambist" ei tule, eriti veel sellise suure organisatsiooni poolt kui seda on ROK.Elame -näeme
7. veebruar 2014, 08:34
miks niisugune pealkiri.lastakse jälle karu,kes veel metsas jookseb.
Anna Kannatust7. veebruar 2014, 08:29
Mida pealkirja!?!? Kuig mul on eesti suusatamisest olnud absoluutselt täiesti ükskõik, siis selle artikli pealkiri on küll aastakümnete idiootlikuim.
Mis asjad võetakse ära?? Ametlikult pole ju isegi veel mittemingisugust tõendust asjale, et midagi keelatut jõi või sõi ja ÕL kirjutab juba, et oma sopalehte rohkem müüa KAS MEDALDI VÕETAKSE ÄRA....
medalid7. veebruar 2014, 08:21
Oleks pidanud medalid õigel ajal maha müüma, nagu salumäe tegi, poleks midagi tagastada olnud.
koll7. veebruar 2014, 08:16
Jah, õige! Ja Nabi saatku ka see ebaõiglaselt saadud maadluskuld kuradile! Iraanlane oli ju alguses puhas, milleks nüüd toredat dopsihunti veel traumeerida?! Kindlast on ka sellel lõunamaa vägilasel pere ja fännid. Nabi kirjutagu maadlusliidule, et loobub kullast ja on hõbedagagi väga rahul.
ettepanek7. veebruar 2014, 08:16
võiks teha kompromissi, ühe annab ära, aga teine jääb alles
ats7. veebruar 2014, 08:13
nüüd ruttu medalid tuleb oksjonil maha müüa,las siis otsivad ja võtavad
7. veebruar 2014, 08:00
kristiina7. veebruar 2014, 07:55
Hakakem nyyd kõikki sportlasui kontrollima aasta tagustest aegadest. Koorime kõik medalid tagasi? Eestlased on ikka nii lolliks keeranud.!
jube7. veebruar 2014, 07:46
Millega küll Kristina kõik selle ära on teeninud? Tema raamatut lugedes tundus, et kõik need kannatused, mida ta on läbi elanud teel kahe olümpiakulla poole, said hingele kuhjaga palsamit.. nüüd siis see, kui edukas karjäär on lõppenud ning kodus kasvab kaks last, peab üks eesti naine jälle närvivapustuse ääre peal olema.
exvõmm7. veebruar 2014, 07:31
Minu jaoks on sport nii räpane, et me ei ole vähemalt aasta juba kordagi telekast sporti vaadanud ega vaata ka enam. Minu poolest tantsige või salsat, kama kaks.