Sotši 2014

Kristjan Port: Kristina ei käitunud skandaali avalikustades õigesti (105)

LISA KOMMENTAAR

sportlane15. veebruar 2014, 22:25
Kuule hr Port sul ju võib olla HARIDUS kuid HARITUST sul küll ei ole .
See jutt on ju jabur et tulevad uued ained aga neid ei suudeta testida . kuidas siis neid aineid luuakse - vist ikka testimise teel . Kas siis seal wada ollakse nii oskamatud . või on seal tööl mingid algajad .
Kokku võttes hr Port ära õpeta teisi käituma kui ise seda ei oska .
ArnoR14. veebruar 2014, 23:41
Nagu näha kaaskodanike arvamustest ( ja ka minu arvamus), saad Sina, Kristjan Port, teenitult üheks kõige põlasväärsemaks meie riigi kodanikuks ajaloos kõrvuti Lauristini, Varese ja Karl Vainoga.
J - Kristian Portile12. veebruar 2014, 21:16
Lahendus on see, et oodatakse ära b-proov???? Kas sa teed nalja? Kui info on välja tilkunud erinevates meediaväljaannetes? Kas Kristina oleks pidanud hakkama seda lugu eitama? Või siis hoopis hämama? See oli ainuõige otsus tema poolt, rääkimata veel sellest, et ükskord FIS juba talitas ju valesti ja mis sellest tookord välja tuli?
Ma ei saa aru, kuidas Kristjan Port saab sellist juttu üldse ajada? Täiesti uskumatu mees ikka!!!
Ärge nüüd valesti aru saage, ma ei õigusta mingit välemängimist selle jutuga ju!
Minuarust Eesti Antidopingu juht EI TOHI sellist ajuvaba juttu ajada.
nördinud11. veebruar 2014, 16:43
Paistab, et pole neil spordiasjameestel enam midagi muud teha kui hakata aastatetaguseid
dopinguteste uuesti uurima ja medaleid ümber jagama! Küll jalgratturitelt, küll suusatajatelt
jne.jne. Inimesed on vaeva näinud, testid on tehtud, medalid jagatud ja nüüd olgu vait. Kui
just peavad midagi näägutama, näägutagu ennast oma saamatuse pärast. Aastate pärast
siis "pääseb õiglus" võidule või?
WADA pani mööda11. veebruar 2014, 06:34
Kes ikkagi vene meediasse lekitas?
Kristina ei avalikustanud vaid seletas tekkinud kahtlusi.
doping10. veebruar 2014, 20:59
ilmselt pole kahtlust et dopingut tarvitas kristiina teadlikult aga liiga suures koguses, seepärast ka finisis suu vahtu täis ja siis kohe tagasi eestisse, ilmselt verevahetust korraldama
lugeja10. veebruar 2014, 14:06
Kui inimesele tehakse seatempe, siis ei saa rääkidas mingist valesti või õigesti käitumisest. Peale Wada j FIS tuleb valuraha nõuda ka sellelt Pordilt, kes väga ülbelt käitub
hm10. veebruar 2014, 09:58
port on ise üks ebameeldiv tgelinski, kes tuleks ellimineerida avalikkuse eest ja mitte lasta tal esineda.
Kristiina ei teinud midagi valesti, see jama on juba kõigil kurgus kinni. Tehku esimese olümpia proovid ka lahti, ehk on sealgi midagi kahtlast, vastik juba. kellele küll võiksid Eesti suusatajad ja nende medalid ette jääda, kas astmaatikutest norralastele, kellel jäid need eestlaste medalid sel korral saamata? Ei huvita see jama, aga Kikust ja Andrusest on kahju. Soovin Kikule raudseid närve ja vastupidavust tuuleveskitega võitlemisel.
killuke9. veebruar 2014, 17:19
Andrus ei teinud õieti, kui kohe avalikkuse ette ei tulnud ja Kristiina ei teinud õieti, et tuli. Kus on loogika. Jõudu Kristiinale jaburustega võidelda. Inimese organism on keerulisem kui Wada seda ette kujutab. Ja siis tuuakse veel mingi luud telesse, inimese kes enda eest seista otsustab, kehakeelt kommenteerima . Mille kallal hr Port kohmitseb, ei saa vahel üldse aru. Kohati tundub päris arukas mees. Mulle teevad rohkem muret Norra naiste ägedad musklid. See pauk saab tulla vaid siseringist sest Wadal on muud huvid.
Kristina9. veebruar 2014, 09:12
ausa inimesena avalikustas, kuna kahtlus oli ka teistele eesti võistlejatele visatud. Pordi unistuseks on ju, et Veerpalu proovist midagi leitaks. Kogu Pordi tegevus on suunatud sellele, et sportlast vaimselt murda, esitades pidevalt mingeid kahtlustusi, ala Bernatski.
teet9. veebruar 2014, 07:06
Teate. mul on ka molekul. Kas nyyd panete mind kinni või
võin rahuliku südamega nentida8. veebruar 2014, 20:05
Kristina ei käitunud õigesti ,kui ta ENSV-s ilmale tuli
Kristina ei valinud oma vanemaid nii nagu hr.,Port õigeks peab
Kristina ei teinud õigesti kui oma ema ja isa eeskujul suuskadele ukerdas
Kristina ei teinud õigesti kui ta suusatamise selgeks õppis
Kristina ei teinud õigesti,kui ta võistlema hakkas
Kristina ei teinud õigesti kui ta julges minna samadele suusaradadele,kus olid Norra sportlased
Kristina ei teinud õigesti et ta pole isaste soost
Kristina ei teinud õigesti kui ta julges pjedestaalile minna
Kristina ei teinud õigesti kui avalikustas uue laimu
uss8. veebruar 2014, 18:38
Palun seletage, mis on mitteavalik skandaal?
PORT!8. veebruar 2014, 16:29
Saa juba ükskord aru, et rahvas ei armasta sind!!! Ja sa ise teed kõik selleks, et antipaatia sinu vastu veelgi süveneks!
küsimus küsib8. veebruar 2014, 15:22
Miks on Port mulle pannud 254 miinust?
mulle tundub8. veebruar 2014, 12:56
Port on Kuzzeri ja kesikute kombed üle võtnud.
Sa ise käitud inetult, lahku meie maalt ja otsi endale uus rahvas8. veebruar 2014, 11:35
Kõik meediakanalid juba pasundasid,et Venemaa süüdistab eestlasi ja just kahte s.o.Kristinat ja Andrust, no mis sel Kristinal siis veel KÄITUDA oli. Ma pole Kristinat mujal kui telekas näinud ja see on rõõmurohke nägemine olnud, ma ei usu iial,et kaotades valesüüdistuse tõttu ühel olümpial medalid,sest närvisüsteem suudeti tal segi lüüa, oleks ta teiseks korraks neile õiguse kätte mänginud,ei mitte! Ja kui lollid ei teinud vahet mehe ja naise vahel, siis kuhu jäi valuraha? Maksku nüüd ja mõlema korra eest, Tolikul on õigus. Rahu, ainult RAHU ja kõik saab korda. Kui juba mind ajab närvi, no mis siis veel asjaosalistest rääkida.
Proku8. veebruar 2014, 10:51
B proov tuleb avada neutraalse komisjoni juuresolekul. Kui see ei näita Kristiinal dopingu kasutamist, siis tuleb WADAl ja seejuures ka Porgil oma rahakotti tugevasti tuulutada au ja väärikuse kahjustamise eest. Soovin Kristiinale edu.
smigun oli gripp 8. veebruar 2014, 07:08
Smigun oli nöhugripp. Vale arst andis smiguni doingutabletid. Smigun ei tea kust tuli dopingu sattuma
see aitaks.8. veebruar 2014, 02:02
Üks lihtne lahendus lõpetaks kõik dopinguga kaasnevad probleemid - tippsport tuleb ametlikult ebaseaduslikuks kuulutada.Ilma finantseeringuta rahvasport vaid ja siis oleksid inimesed terved ja petised ei kelgiks kassikullast medalitega.
df8. veebruar 2014, 00:19
sina, port, ei ole mingi ütleja!!!
???7. veebruar 2014, 23:09
Ma ei saa aru, kas Port on loll või mängib lolli?? Peale seda, kui dopinguagentuur oli meediasse leikitanud selle halba probleemi ja meedia oli juba 2 päeva kellanud, et Eesti suusataja(d) on vahele jäänud, ei olnud Kristinal enam teist võimalust! Uskumatu, et Port nii munadeta mees on, et oma agentuuri kohta halba sõna öelda ei julge ja süüdistab sportlast- kuigi antud juhul on asja avaldamises just dopingukütid süüdi ju!
´Maamees7. veebruar 2014, 22:55
Lõpetage Port juba ükskord enda eksponeerimine, kuni kõik pole mustvalgel selge. Kas endal pole juba paha hakanud. Kas teie ajus pole tõesti midagi muud, kui enese näitamine
ilus tüdruk7. veebruar 2014, 22:36
Kui Kristina möödunud aastal ÄKKI LASTEGA Ameerikasse sõitis, nohetõppima, oli juba neid kahtlejaid, kas valetab või on mingi suurem jama kaelas. Ei ole vaja avalikult põhjendada ega laiata eraeluga, valetada. Läksid, oma asi, ei pea sa kellelegi aru andma kui ka mehega jama. Aga ära valeta rahvale. Aga näed, issil kohe raha maik man, siit võib midagi VALURAHAKS tulla!!!!!!! Kuipalju,metsikult see valevõit, kui nii oli, tegelikult maksma läks? Palju sulle, toolik ,kukkus? Mõni siin vaid jumaldab Kristinat.. silmad kinni.
Nii ta ongi7. veebruar 2014, 21:55
Oma ülereageeritud käitumisega Kristiina tegelikult reetis oma dopingupruukimise.
küsimus7. veebruar 2014, 21:42
Siin on vallandatud terror meie sportlaste vastu. Millega aga hr Port tõestab, et keegi meelega/raha eest/ ei poeta proovidesse nn vajalikke MOLEKULE??? Kuidas see on VÄLISTATUD? Kes kontrollib Porti ja tema kompaniid? Ja siin terve kaagutajate parv laulab lambist Pordiga kaasa. Mille nimel? Sportlased pidanuksid jätma samast proovist ka enesel ampulli....nüüd saanuks võrrelda.
Püüdke 7. veebruar 2014, 21:40
See Port kinni et ma saaksin katseid teha tema peal. Väga väga tundub tegu olevat tulnukaga. Vaadake seda peakuju. Mees võiks mängida ulmefilmides.
A.H.7. veebruar 2014, 21:34
Eestlane on ikka jube looma tõug. Nõuka ajal täitis ta kommarite lollid korraldused saksa punktuaalsusega ja prantsuse tähenärija kommel, sama kordub nii EL-is kui WADAs.
noh jah7. veebruar 2014, 21:18
kui päris aus olla, siis pole ma kristiina talendi just üleliia suur austaja olnud. tema võitude üle olen rõõmu ikka tundnud kah. pean tunnistama, et pärast 2002 A proovi olin kindel, et Kristiina on süüdi. B proovi tulemuste järel jäin mõttesse, et kuidas on nii võimalik. Nüüd ei saa ma enam millestki aru. Dopinguainet pole, aga on molekul, mis viitab. Kuulge WADA sõbrad! naise keha ongi ongi nagu molekulide virr- varr. Täna on päevad, päevad just lõppesid. Siis tahab, et sa paneks talle igasse auku, järgmisel hetkel tood talle lilli, teed õhtusöögi, käid kinos. Õhtul veel kreemitad ta keha ja ta jääb magama ja on nagu suvaline oksakohaga puuront. no mida molekule
põhjapoole7. veebruar 2014, 21:09
Ausõna ma ei taha EESTI SUUSATAJAID NÄHA KAH MITTE. Valevorstid ja valemängurid eesotsas oma suusaliidu juhtkonnaga. Kõik peaksid tagastama vabatahtlikult kõk riikliud preemiad ja autahad. Esiteks aga puhtsüdamest rahvalt andeks paluma, enne ei saa kogu SUUSALIIT mitte oma taagast lahti, mis kisub põhja ka EOK.
isand port koos oma aususe etalonidega tahtsid siis vaikselt laimata ja võetada7. veebruar 2014, 19:51
arvatavasti jatkub naisel tahet ja tervist vastu hakata. Seni on ta ju naine,mitte mees. Proovidega tehti tsipa .... norrakate nõudmisel. Norrakad süüdistasid pärast rootsi meest,kes asjasse pühendatud polnud.
Riho7. veebruar 2014, 18:35
Kas siis olümpiavõitjaid kohe ei testitud ja A-proov ei avatud ja järgi tohiks olla ainult B-proov.
Olümpiamedaleid tohiks välja annda alles siis kui proovide aegumistähtaeg on möödas .nii 10 aastapärast. sest tehnika areneb.
kummaline7. veebruar 2014, 18:31
Ilma dopinguta oled pidevalt rahatu, keegi ei tea su nime, riik ei kingi elumaja ega poolt miljoni,
reklaami miljonid unusta ära.
Raske tõesti arvata miks doping valitakse.
...7. veebruar 2014, 18:11
Inimesed võiks aru saada sellest, et sportlane on tankist selles miljardibisnesis nimega sport ning ei ole hr Port ega ülemaailmne revolutsioon süüdi selles, et siirdudes tippsporti müüb atleet oma hinge ja keha hoopis millegile muule, kui ta seda kuskil koolitrennis käies oleks osanud ette näha... ta on vabrikus nimega sport lihtne tööpink, mille abil saab toota ja kasumit teenida, kui pink vananeb ja vajab õlitamist, siis seda ka tehaksegi ja keegi ei hakka pingiga sel teemal arutlema ... maailm muide oma olemuselt ei ole muutunud gladiaatoriaegadest saadik ja isegi see skandaal toob sisse vähemalt mõnikümmend miljonit...
Nojah7. veebruar 2014, 18:01
Port on loll kui lauajalg... aga tarutab!
raha hakkab tulema...7. veebruar 2014, 17:42
WADA ja FIS pange rahapatakad valmis. Selle looga tuleks nad panna lõpplikult paika, et sedasi inimeste elusid peapeale ei keerata. Norrakd ja venelased ainult kahtlastest molekulidest koosnevadki.
Port...7. veebruar 2014, 17:21
...on tagurpidi trop, ta on VADA ja ROKI perselakkuja, ma arvan, kõik on selge nigu seebivesi!
Kati7. veebruar 2014, 17:12
Et siis WADA poob ja laseb. Ja inimest, keda laimatakse peab kuu aega istuma ja ootama ja lubama ennast söelapõhjaks lasta? Kui sul on kindlad vettpidavad faktid, siis tulge nendega vehkima, aga selline häma teeb kurjaks.
siiski7. veebruar 2014, 17:10
Mida siis Kristina tegema pidi, kui Eestis ta peaaegu juba hukati? Ei olnud midagi ainult Venemaa kuulujutt, siisn võeti kinni ja kuidas veel. Porti häirib, et Veerpalu jäi nüüd mängust välja.
Oh seda inimeste arukest7. veebruar 2014, 17:00
Varakult teatad - oled loll. Ei teata - oled petis.
murueit7. veebruar 2014, 16:50
/ 13:33, 7. veebr 2014
No ma ei tea.
on ikka mõnel mehel(Portil) raske lapsepõlv olnud.
*
Heh,ei saanud küll koolis aru,et raske see tal...:)
Keemik7. veebruar 2014, 16:45
Kristjan Port , tubli mees, üks väheseid kes hoolib tervest ja ausast spordist. Enamus kommenteerijaid kiidab räpast äri, valet ja petiseid. Neil on piinlik tunnistada et on lolliks osutunud. Täna siin Porti kritiseerides lasete endale järjekordse lasu püksi.
Noojaah7. veebruar 2014, 16:45
Tegelikult oli Smiguni käitumine õige.
Kui juba kõlakad liiguvad. ei ole mõtet vaikida.
Kui B proov on puhas, siis pole dopingujuhtumit, küll aga kerkib esile kahjutasu nõudmise juhtum.
Seega peab WADA iga hinna eest B-st midagi leidma.
kuule port7. veebruar 2014, 16:45
palju norrakad wada-le maksavad.....
qqqq7. veebruar 2014, 16:36
minuarust täiesti normaalne see jutt ja miks see kristiina ise siis selle sellise kella külge pani?Ma ei saa ru miks kõik seda porti kiruvad kui tal alati õigus on ja keegi peab ju neid dopingu tarbijaid ohjeldama mitte nii,et las olla ja lööme lihtsalt käega.samahästi võiks lasta purjus joodikutel autot juhtida.
to lõpetage7. veebruar 2014, 16:21
"Kus suitsu, seal tuld"!
-
Oled ikka kindel ?
Löpetage see kaitsmine!7. veebruar 2014, 16:17
Port seletab asjalikult ja loogiliselt. Kristiinal oli see A-proovi ainete vöi aine leid teada 2 kuud ja aega ettevalmistada, kuidas ta ajakirjandusega manipuleerib. Sest seda ta just teebki! Nyyd jälle tuleb rahvamass ja sekundeerib: "Usume Kristiinat!".
Nagu Port protseduurireegelid selgitas, ei ole A-proovi positiivsus laiema yldsuse asi, ehk siis sportlase ja WADA, B-proovi tulemusest PEAB teavitama yldsust.
Meedimöll mötetu asja pärast, tekib kysimus MIKS Kristiina tuli avalikkuse ette? Ilmselt ON pauku oodata....
Esmalt koguda sympaatiapunte, et ei tea mis on juhtunud, mulle tehakse liiga etc.. Rahvas vaja ju ette valmistada ja siis hakata apelleerima ning öigust nöudma.
"Kus suitsu, seal tuld"!
7. veebruar 2014, 16:13
Saaks ainult kaasmaalase sõnnikusse tallata. Info varjamine vaja selle haiglase tüübi süüdistuste vormistamiseks. KIKU vähemalt nii julge, avaldas info. Ei ole enam soveti aeg, et maha lastakse (pordil juba võllas valmis).
Avo
Kiku kaitseks7. veebruar 2014, 16:06
"Jah" süüdistab Kristinat, et miks ta avalikustas oma A proovi, aga tegelikult pasundasid kõik eilsed päevalehed ja raadiod hommikust saadik seda teemat. Must-valgel sai lugeda ka selle vene spordilehe vastavat artiklit. Mis siis Kristinal üle jäi, kui enda kaitseks välja astuda. Kui inimene on juba ükskord pidanud kannatama valesüüdistuse pärast, mida te siis ootate. Port peaks vabandama Kristina ees kõigi nende andmelekitajate pärast.
paadunud petis7. veebruar 2014, 16:06
Ma ei tahaks keerata medalit teistpidi, aga valedetektorit saab ju õppida petma.
-----------------
Amet on pingeline ja pea see intelligentne ajuaparaat selleläbi paranoiliseks ei muutu.
Mina noorest peast, et tõestada oma süütust pärast õunaraksus käimist, kleepisin õunapuule uued õunad külge.
Aga lapselikust meelest tulenevalt toimus eksitus: kuldreneti puule panin valge klaari.
Portile7. veebruar 2014, 16:05
Häbi võiks olla sellel mehel - vabandust - ma ei suuda sellise lobamoka ja eneseimetleja kohta mees öelda - solven tõelisi mehi. Port mingu sadamasse - saab siis ehk Eestimaal ühest hullunud sabarakust ja lahmedajast lahti... kuna refi nimekirjas, nagu netist vaatasin,siis suurt ei imesta...
Tulnukas7. veebruar 2014, 15:49
Tundub, et WADA ja tema käsilased on pärit kusagilt muult planeedilt ja neil on inimeste molekulidega suuri probleeme. Kaua võib !?
jeah7. veebruar 2014, 15:44
Kristiina tegi õieti. Kui see asi juba lekkis, siis ei jäänud tal ju muud üle enam kui asi avalikustada. Pigem võiks küsimus olla selles, et kes selle sellises staadiumis läbi tilgutas.
Antidopingu Kristjan7. veebruar 2014, 15:38
Kas mingi uus reality-täht on sündinud ? - Antidopingu Kristjan. Viimasel ajal muud ei näegi kui ainult tema nime ajakirjanduses. Muust tüüp enam ei toitugi kui ainult sellest, et saaks Eesti sportlastele jama keerata. Asi on poole peal ja selle järgi ei saa inimest mitte milleski süüdistada. Tee oma tööd rahulikult oma laboris, miks sul on vaja kogu aeg ajalehte või telekasse ronida ? Mingi nii suur tähelepanu vajadus on ? Tõsiselt on see tüüp üle visanud oma imala muigega.
Ja aru ei saa ka sellest, kuidas see inimene käituma siis peaks kui teda milleski süüdistatakse ? A. Veerpalu puhul süüdistati teda hiljem vassimises ja valetamises, aga nüüd kui inimene otsustab oma suu kohe puhtaks rääkida ( juhul kui see loomulikult tõsi on ) siis ta käitub kahtlaselt. Ma arvan seda, et Kristina otsustas sellise käigu teha eelkõige seetõttu, et vabastada Veerpalu kahtluse alt.
Ja kui Port oleks haritud inimene, siis ta ei avaldaks meedias kõike seda, mida sülg suhu toob.
Kikukese7. veebruar 2014, 15:28
"lapsesuu" on talle ennegi hädasid kaela toonud.
part7. veebruar 2014, 15:22
seda lootis teha port : nautida, mõnuleda ja ajakirjanikega suhelda.
Heh7. veebruar 2014, 15:14
Port võiks mingi muu ameti võtta. Tüütab ära juba. Õige lüke Kristina poolt, et teised saaksid vähemalt süüdistusest vabaks, muidu terve olümpia kõigil rikutud, nüüd ainult Kristinal... Port õnnelik, saab tööd VEEL teha...
kas mitte7. veebruar 2014, 15:11
teie ise ei ründa kogu aeg hr Pori. Ta on ju palunud lasta asjadel olla ja oodata. Nii et mõelge.
vana7. veebruar 2014, 15:06
Port peaks kohe konkreetselt ära ütlema, missugune on õige käitumine, siis poleks pärast õiendamist. Umbes nii, et ükskõik, kuidas tegelikult oli, aga Andrus tunnistagu kohe üles ja Kristiina ärgu tunnistagu!
on7. veebruar 2014, 15:05
selline tunne, et hulluarstid on kõik Soome läinud ja hullud möllavad ajakirjanduses.
lugeja7. veebruar 2014, 15:04
Kas Porti arvates võib ajakirjandus siis inimest poriga loopida, aga kaitsta end ei tohi? Kas mitte Port ei ole see, kes mitu päeva juba ajalehes oma lõugu lõksutab??? Vastik inimene!
Tohhoo, tonti,7. veebruar 2014, 14:58
kui mulle ei meeldi spekulatsioonid minu aadressil, siis ei peaks ma häält tegema ja nagu siga rukkis kükitama: äkki läheb pauk mööda??? Tõepoolest eriline soovitus. Kas härra Port on inimhingede spetsialist, et taolisi soovitusi jagab? Kristiina on tubli, tulgu, mis tuleb, ennast kaitsma pea juba eos.
Eriti siis, kui tead, et pole süüdi. Ja, mis usaldust pälvivad institutsioonid, kus juba mingi kahtluse korral pasundavad üle maailma? Ja ajakirjandus??? Ainult intriigikülvajad.
No Port7. veebruar 2014, 14:51
ei ole mingi autoriteetne arvaja. Vaadake talle näkku, sealt paistab oma arvamistes üdini veendunud, st omamoodi fanaatik ja need on tavaliselt suhteliselt kaheldava usaldusväärsusega!!!
barnatski7. veebruar 2014, 14:48
ehh ,oli ju ka teine ,kes vandus Jumalakeeli Eesti rahva ees ,et pole syydi ... nuuujah ja ennast tuleb ju ruttu puhtaks pesta ,oli õige tegu või mitte ... nats pisaraid kah ja ongi korras .
Kristjan Port käitub7. veebruar 2014, 14:45
ise valesti süüdistades Kristinat. Kristinast oligi õige asi kohe avalikustada , ka siis kui ei ole midagi tõsist teada. Port on intrigaan ja argpüks ja üritab juba ette Kristinat süüdlaseks teha. Vastik eit oled, Port !
juhhei7. veebruar 2014, 14:44
Mina saan Kristinast aru. Juba teist korda käkerdatakse tema elu kallal. Inimesed on lihast ja luust. Tuleks neid avalikustajaid avalikustada ja "näidispooma" hakata.
Part7. veebruar 2014, 14:32
Port võiks oma suu üldse kinni hoida, tema ülesanne on analüüse võtta mitte teisi ajakirjanduses laimata ja solvata
jah7. veebruar 2014, 14:30
tõesti jääb arusaamatuks, miks kristiina suure õhinaga terve eesti ette sellest A-proovist plätrama jooksis! kui B-proov korras ja oleks oma suu kinni hoidnud, poleks ka mingit märki küljes.. nüüd pole vahet, mis see B-proovi tulemus on, märk on maas..
tarmo7. veebruar 2014, 14:26
kristjan port omab tõemonopoli
Kes avalikustas Veerpalu A - proovi meediasse?7. veebruar 2014, 14:26
Seda vôiks ka Pordilt küsida. Kumb Eesti Antidopingu töötajatest??? Lobasuud!
Port...............7. veebruar 2014, 14:24
kus su meheau on??? avasid kaagutamise sina ja nüüd hakkad Kristina arvelt ennast puhtaks pesema???, justkui kõik see skandaal , tants ja trall sai alguse Kristina ütlemisest. Sul tõesti ajude asemel põhk.
juss7. veebruar 2014, 14:18
Kas see mees ei oska ka üldse vait olla? Mees võtab iga päev vähemalt korda 5 samal teemal sõna. Edevus on selle asja nimi ja rahuldamatus. Ametniku normaalne käitumine oleks anda välja üks pressiteade, mis on kõigile ajakirjanikele kasutamiseks ja sellega piirdudagi. Ja vähem omapoolseid hinnanguid ja rohkem fakte ja kui fakte ei ole, siis võiks kasutada võimalust vait olla!
Onju7. veebruar 2014, 14:16
Takistab nii kuulujuttude ja laimujuttude levitamist! Lubamatu!
mulku7. veebruar 2014, 14:10
Ausõna, ma ei lähe selle teleka ligi kah, kuni see saastane lollakas olümpia kestab, võite selle klounaadi omale pidulikult seal dopingukontoris pähe määrida ! Üldse mul hoopis muu küsimus kerkis, kes sellise l....aka sinna antido etteotsa valis, kas ei saand enne tegelase tausta uurida, kas järsku kinnises asutuses arvel pole ? Selline topski on niigi juba ausasse sporti kõikumalöönud tugitoolisportlase usu kapitaalselt kreeni peksnud. ime pole, kui varsti keegi ei tee neist trollidest, suuskadest ja muudest talvespordi tühikargajatest meedias väljagi - lausa ignoreerima isegi hakkab.
7. veebruar 2014, 14:03
fakt on see, et vene meediale oli sellest juba räägitud. mida see Port veel möliseb?
Maakas7. veebruar 2014, 14:03
Veerpalu ei avalikustanud. See teile ei meeldinud. Kristiina avalikustas. See teile ei meeldi. Teil härra Pork on tõenäoliselt vaja pöörduda arstide poole. Teie peaga ei ole kõik korras
fashionista7. veebruar 2014, 14:00
Muideks kikul oli vene õigeusu ristike kelas, rõhutamaks abivajadust jumalalt. Spetsiaalselt ´vaatamiseks. Kahju, et just õigeusklikud talle ära tegid.
kurjam küll,7. veebruar 2014, 13:51
Kogu see saast hakkab juba üle viskama! Kes see lekitas? Juba kaks päeva Pahv pahvib nii, kuis jõuab. Alaver ja Veerpalu ähvardati töölt eemaldada ja vaata, et vangi saata. Jätke kord juba inimesed rahule!
lollakas7. veebruar 2014, 13:47
kristina ei paisanud asja eile vene meedia kaudu eesti meediasse. seda tegid ikka meie enda ajakirjanikud ja kogu muu seltskond. kui tuli jutuks, et venemaal toodi välja šmiguni ja veerpalu nimed. siis... no on nimed juba ka enne välja toodud. mis siin siis enam õiendada. kiku tegi valesti
sa port oled ikka veider mees.
veerpalut süüdistati just selles, et ta ei suhelnud ega öelnud, mis värk on. nüüd kui räägid, siis jälle häda. ega portile saagi meele järgi olla.
aga ootame, ma usun, et ta on puhas. see ei ole võimalik, et ta dopingut pani.
kuidas tappa Eesti sport?7. veebruar 2014, 13:47
port on osutunud sigaheaks selle soovi vastaseks relvaks iga kunagi veel sportlaseks saada ihkava eestlase jaoks.
see on puhas perverssus,mis toimub.
inkvisitsioon puhtaimal kujul.pordi käitumine jätab päriselt ka mittenormaalse mulje.väga kindlasti pole ta erapooletu.
Venelased, Port...7. veebruar 2014, 13:46
Üks jõuk, saastalevitajad, motiivid on erinevad aga eesmärk üks - pori loopida, keegi ikka pihta saab.
7. veebruar 2014, 13:46
Kas Andruse puhul polnud probleemiks mitterääkimine, nüüd on jälle probleemiks rääkimine. Minu meelest on see härra Antidoping ebastabiilne inimene, kelle hinges ei ole iialgi rahu.
Õpilane7. veebruar 2014, 13:42
Kristina käitub nagu teda on õpetatud ning talle soovitatud! Kristina jutust kumab selgelt läbi Mare Porki nõu ja arusaamad, kahjuks ühed mustad mõlemad!
doping7. veebruar 2014, 13:35
See peaks olema sportlase asi, kas tarvitab või mitte. SDV naissportlased läksid karvaseks ning ei saa lapsi, aga tulemused olid vägevad.
njah7. veebruar 2014, 13:34
Leiti molekul vms. aga proovid olid ju puhtad ja vist isegi A proov ei näidanud dopingu tarvitamist, milles siis saab süüdistada, pangu tõendid letti ja siis on asi selge, aga kui on lihtsalt süüdistamine, siis on see ju laimamine
Endine spordi fänn...7. veebruar 2014, 13:24
Kogu sport koosnebki ainult keelatud ainetest . Imelik , et Norra tipud on enamuses kõik astmatikud aga teevad tippsporti , Venemaa imelugusid on vist kõik kuulnud jne. jne. Tavalise pudru ja piimaga ju ei saavuta midagi . Avage siis juba kõikide sportlaste proovid ja vaatame mis siis tulemustest järgi jääb . Tuleb enamus nullida . Ma ei tahaks küll Andruse ja Kristiina nahas olla , sest oma rahvas on väga julm . Aga kommijad andke nüüd tuld , teie tund on jälle tulnud . Te ju oskate ikka hästi panna .
Tark7. veebruar 2014, 13:21
Eelmine tark oli Viktor Kingissepp
Liisu7. veebruar 2014, 13:20
Kui ROK ja VADA ei pea kokkulepetest kinni ja lekitavad infot, siis on loogiline ka sellel keda süüdistatake vastulöök anda ja süüdistada siinkohal Kristiinat on sõna otses mõttes kohatu.
Ants7. veebruar 2014, 13:16
Port, kallis, kui wada või fis lekib, siis ei saa seda, keda leke puudutab süüdistada enda õigustamises, avalikustamises jne. See, mis Kristina tegi, on tagajärg. Fis või/ja wada on põhjused. Kui üks asutus lekib nagu sõel, siis ei ole ju põhjust arvata, et seal ka kõik muu (proovide võtmine, analüüsimine, onupojapoliitika) korras oleks. Või mis? Valesse aeda pillud oma kive, Krissu.
Nonii , nonii , noniiii7. veebruar 2014, 13:16
Hakkab tulema, hakkab tulema!
Arvan,7. veebruar 2014, 13:11
et just tegi õigesti.See oleks nagunii välja tulnud ja siis oleks süüdistatud varjamises ja vassimises,just nagu Andruse puhul tehti.
Kas see oleks siis parem olnud?? Kellele küll kõike seda jama vaja on???Midagi peab selle taga olema,aga küll see ka millalgi päevavalgele tuleb.
Kristinale aga jõudu oma õiguste eest seismisel.
jätke juba Kristina rahule!7. veebruar 2014, 13:07
ja lõpetage oma lõksutamised! ta on iga oma medalit tuhandekordselt väärt!
jätke juba Kristina rahule!7. veebruar 2014, 13:07
ja lõpetage oma lõksutamised! ta on iga oma medalit tuhandekordselt väärt!
küsimus7. veebruar 2014, 13:05
Kust Port teab,et Kristina selle avalikustas? Mina arvan hoopis,et Port ise ei käitunud skandaali avalikustades õigesti.
loodetavasti saate Kristina7. veebruar 2014, 13:02
hukata ja saate orgasmi koos suure kaifiga. Igatahes on tõelised eesti ajakirjanikud väärt iga senti oma preemiates.
loodetavasti saate Kristina7. veebruar 2014, 13:02
hukata ja saate orgasmi koos suure kaifiga. Igatahes on tõelised eesti ajakirjanikud väärt iga senti oma preemiates.