Sotši 2014

Ott Järvela | Algas Sotši 2014 – musta valgeks rääkimise olümpia (124)

LISA KOMMENTAAR

Putini mängud (lisa)10. veebruar 2014, 20:33
Kuidas Venemaa sai omale taliolümpia õigused, kellele anti luba olümpiaobjektide ehituseks, millised olid töötingimused ja kes pistis raha oma taskusse. Kõigest sellest saab näha veebiaadressil http://www.svtplay.se/uppdrag-granskning... Selle saatesarja 3. ja 4. saade on veelgi hämmastavam kui ETVs Putini mängud. Juttu tuleb ka kurikuulsast Jakuninist. Kahjuks peab selle saate vaatamisel mõistma nii rootsi kui vene keelt.
miinused10. veebruar 2014, 17:04
Punased miinused on kole aktiivsed, ei tea kes või mis neid toidab:)))))?
et10. veebruar 2014, 11:08
teataksin ebasobivast kommentaarist :
kuule / 21:38, 8. veebr 2014
Ott-S.takott, sa oled ikka eriline ajuvrdjas! +32 -19 • Teata ebasobivast kommentaarist
Ja miks sellist korduvat ebasobivat kommentaari ei eemaldata?
huviline10. veebruar 2014, 11:06
KÜSIN KORDUVALT, KUHU KADUSID 100 KOMMENTAARI? Ja kes on need punased miinuste ladujad?
ma mõistan seda nii9. veebruar 2014, 19:15
eesti sportlased on alati igal alal esikohal ,aga kohtunikud ,pealtvaatajad ja teised suusatajad lihtsalt räägivad valge mustaks ja sinise goluboiks .
Lgp Ott9. veebruar 2014, 17:38
No vaadake, venelased on üldse tuntud oma suurejoonelisuse pärast. Tuletage meelde näiteks imeilusaid valgeid tuvisid. Me võime ju alati kritiseerida, et ''oleks võinud parem olla''. Mulle isiklikult väga meeldis Venemaa nägemus ehtsast olümipamängude avamisest, millele pani uhke punkti fantastiline olümpiatule teekond olümpiatorni. See käis Venemaa kohta.
Kui nüüd mõelda, mida paremat võiks Eesti teha, kui ta peaks kunagi khm korraldama, siis kindlasti on fakt see, et see niru riigike küll Venemaale ega teistele riikidele ära ei tee. Meil ei olekski nii palju esinejaid, sest vaadake: huviringid maksavad päris palju ja seniks on pool elanikkonnast ära nälginud...:(
Avamise 9. veebruar 2014, 15:23
etendus oli väga hea, mida küll rikkusid ETV kommentaatorid oma rumala jutuga. Eesti ajakirjanike peamine mure olümpial paistab olevat värvitud muru, lülitid seinas, värv vannitoas jms. mitte sport. Vähemalt teles on võistlusi nauditav jälgida. Väga suursugune ja maitsekas korraldus. Vingumine on ületanud igasugused piirid, nagu oleksime ise suured organiseerijad.
Oti jaoks on see VALGE MUSTAKS rääkimise 9. veebruar 2014, 09:31
olympia. Haiged inimesed, kes pyyavad Venemaas ja venelastes ainult halba näha ja viha yles kytta. Kuhu me sellega jõuame!?
revelist9. veebruar 2014, 02:03
Mann, tsiviliseeritud maade spetsid teostasid, sellepärast tuligi hea välja. Muide käisin mõni hetk tagasi vene sõltumatuid saite vaatamas. Ühel vaesel usa bobisõitjal oli dušši all käies vannitoa uks kinni kiilunud. Kuna mehel polnud muidugi abi kutsumiseks moblat vannitoas kaasas ja oli tegemist endise jalkamängijaga, siis ei jäänud mehel muud midagi kui läbi ukse murda.
Teksti ja pilti kah: http://www.newsru.com/sport/08feb2014/door.html
tubli ott9. veebruar 2014, 01:48
Ott, sa põrutasid ikka kümnesse. Panna tallinna munitsipaaltöötajad ja teised putkini pe**elakkujad tõe kijutamise eest raevutsema, vaat see on hea tulemus ;)))). Sinust on saanud minu arvestuste järel viies tiblade poolt vihatum eestlane. Õnnitlused, väärt tulemus.
kuule8. veebruar 2014, 21:38
Ott-S.takott, sa oled ikka eriline ajuvrdjas!
Miia8. veebruar 2014, 21:13
Kle OTT, mine parem trenni. See liigne istumine ja kosumine mõjub juba su ajule. Kui oled -20kg teinud..siis tule tagasi ..eks
Mann8. veebruar 2014, 21:09
Avamne oli "aus". Ootasin, et tuleb midagi suurustavat ja kohati naeruväärset aga see oli maitsekas, suursugune, hea teostusega VÄGA "5"!
8. veebruar 2014, 20:55
Hommikul küsisin, kuhu kadus eilsed, ja väga asjalikud kommentaarid, nüüd on kadunud ka hommikupoolsed kommentaarid. Lp. ajakirjanik on astunud ämbrisse, nüüd moderaatorid päästavad tema mainet kuidas suudavad- loodavad ... agas mille peale .. ei tea ...
revelist8. veebruar 2014, 20:24
Paistab, et tiblad hakkavad Putini mängude lõpuni eesti kommentaariumites teismeliste plikade kombel pirtsutama selle üle, et eestlased ei mõista nende kavatsuste 'tagasioedlikust' ja lihtsust ning ei taha ühineda nende ülemuse pära lakkumisega. Muide nagu juba keegi eespool mainis olid avamise teostajad Putini peapropagandisti Kiseljovi määrangu järgi just Venemaa peamised vaenlased. Paradoks, mis?
ott8. veebruar 2014, 19:56
kuule mees, mida inglismaa... kuninganna hüppab langevarjuga...nõme,venelastel oli se ava mäng ilus,tagasioedlik ja lihtne ...mida vaja kirjutada ,arvan ,et enamusele meeldis.
Ott8. veebruar 2014, 19:50
Ott üks suur sittakott.
koit8. veebruar 2014, 18:05
djaval, ma saan aru, et tiblakontoritesse valitakse kommentaare kribama mitte mõistuse alusel vaid valmidusest ülemuse ees pugeda. Kui sul on eesti keelega probleeme siis vaata vene keelset versiooni, kui oled muidu loll, siis ei suuda meditsiin ka sind aidata. Punane rõngas tähendab AMEERIKA MANNERT mitte 'jobannoje pendossiat'. Seega tõmbas teie Putin vee peale ka Venetsueelale ja Kuubale.
Lausa lust vaadata kui lollid tiblakontorite klaköörid on.
koit8. veebruar 2014, 17:50
hee.. kesikla ja teiste venemeelsete kontorite tiblikud käivad juba teist päeva eestikeelsetes komentaariumites oma suure ülemuse olimpia ivanovnale jestoonetsite suurt toetust etendamas.
samas ajal on võsistluspaikades statad publikust pooltühjad, suusaradade kõrval pole üldse kannustajaid, välisriikidest lehvitavad lippe vaid 'poliitiliselt korrektsed' saatkondade töötajad. ükskõik millistel teistel OM-l oleks suusaaladel kindlasti kohal olnud skandinaaviamaade kuningad. tiblikud. selgitage kuidas teie ülemustel õnnestus asjad nii korraldada?
Avamine oli tõesti tore, samas kuivalt ennastkiitev. Britidel jäi Londoni OM avamisel lisaks oma saba kergitamisele ruumi ka toredaks eneseirooniaks (R. Atkinson ja kuninganna languvarjuga hüppamine helikopterilt). ei saa venelased kuidagi täiskasvanuks.
käpardvenemaa8. veebruar 2014, 17:29
Putini mongolite hordid ei ole isegi suutelised OM avamistseremooniat korraldama, etenduse tehnilise osa organiseerijad olid kõik "vaenlased*:
Константин Эрнст - главный креативный продюсер церемоний и автор сценария
Георгий Цыпин — художник-постановщик и автор сценария, ранее он работал в Метрополитен-опера, Ла Скала и Большом театре
Андрей Болтенко — режиссер-постановщик и автор сценария
Андрей Насоновский — исполнительный продюсер церемоний и гендиректор Агентства
Ирина Прохорова — исполнительный директор
Джеймс Ли — специалист по подвесным конструкциям, работавший на Олимпиаде в Лондоне
Сильвия Хейес — режиссер-постановщик, известная крупными постановочными номерами в цирке Shangai
Фил Хайс — хореограф воздушных гимнастов, директор воздушных постановок в Лондоне-2012
Натан Рай — хореограф, постановщик номеров в мюзиклах «Иисус Христос — суперзвезда», «Мама миа»
Шана Кэролл — хореограф, постановщик Цирка дю Солей
Натали Симрад — главный визажист Цирка дю Солей
Ким Баррет — художник по костюмам шоу Цирка дю Солей и фильмов «Человек-паук», «Три короля», «Облачный атлас».
Kuulge kremli holuid, kas te peale junnikeste poetamist eestikeelsetes kommentaariumites üldse midagi olete suutelised tegema?
8. veebruar 2014, 12:36
Tere Head Inimesed.
Kas on ikka vaja kogu aeg kiunuda ,kui halb on kuskil mujal.Need on Olüpmpiamängud ,kas me tahame või ei taha ,on need ühed parimad asjad mida inimkond on välja mõelnud.
Lugupidamisega
ott8. veebruar 2014, 08:45
Kui sitavingats ikka tahab midagi täis lasta siis ta ikka leiab kuhu oma räpane riist pista ja lasta...