Sotši 2014

Port: Seli ja Unt nõukogusse kompetentsi juurde ei toonud (26)

LISA KOMMENTAAR

urmas10. veebruar 2014, 08:00
K.Port viib oma pidevate ütlustega kompetentsi kõvasti välja.
Mirvi Vildikas9. veebruar 2014, 19:23
See on ju ammu teada, et
Eestlase lemmiktoit on teine Eestlane.
Hr. Port - oleks aeg vahelduseks natuke paastuda.
Pordi 9. veebruar 2014, 15:15
häda on see, et varem ei teadnud nõukogu liikmed k.a port, dopingust siusliselt midagi, uued liikmed ei pruugi teada wada koodeksit punktuaalselt, kuid teavad asja sisuliselt ning näevad pordi ebakompetentsust. See ei ole normaalne, et ühe astuse nõukogu liige mustab teisi nõukogu liikmeid ajakirjanduse vahendusel. Wada ju ütles, et nad ei tegele selle teemaga olümpia ajal, aga pordi arvates peaksid eestlased nagu totud ikka wada ust kriipima.
miks9. veebruar 2014, 09:59
Miks see kodanik kogu aeg teisi halvutab?
Mida artikkel edasi, seda imelikumaks see vana muutub ja seda rohkem tekib tunne, et tal on midagi viga
teadlane9. veebruar 2014, 00:32
Meditsiinidoktori kraadiga TÜ Kliinikumi arst Eve Unt ja bioloogiadoktori kraadiga Neinar Seli vahetati välja Erki Noole sõbra ja elektriinseneri Valdur Laidi vastu. Aga kompetents langes porti arvates.
No see on juba porti ja meedia tase.
port ei talu enda kõrvale tarku inimesi ja ta ei saa rohkem soolotseda.See on porti mure.
Teadustöös puudub portil täielikult ajalugu peale bioloogiakandidaadi tööd 1990 aastal.Kuidas saab Tallinna Ülikoolis sellise tasemega inimene teisi juhtida?
Kahju kui sellisel moel läbi meedia käib Eesti (S)porti asjaajamine.
pontius8. veebruar 2014, 19:28
porti poomine oleks mulle suur AU !!!
spetsialist8. veebruar 2014, 17:32
Kirjutati ju mõni aeg tagasi, et Eestisse naasis peale ülikooliõpingute lõpetamist Inglismaal just dopingule spetsialiseerunud noor spetsialist ja et ta võetakse tööle kompetentsi tõstmiseks. Kus ta nüüd on? Leidis välismaal parema väljakutse? Või oli liiga hea?
lugeja8. veebruar 2014, 16:29
ÕHTULEHT! LÕPETAGE juba ära iga päev selle arulageda Porti ajalehte toppimine! Kas tõesti pole teil millestki enam kirjutada??? HÄBI!
Margus Lepa8. veebruar 2014, 16:06
IQ on konstant, aga rahvast tuleb juurde?
Erapooletu8. veebruar 2014, 15:52
Öeldakse, et nägu on hinge peegel. Millegipärast on Porti ebameeldiv vaadata. Miski on tema välimuses ja ilmes häiriv, rahutuks tegev. Vabandan väljenduse eest, aga see inimene vähemalt minu jaoks ei jäta usaldusväärset muljet.
peka 8. veebruar 2014, 15:39
Port tunnustan sinu tööd, see kaabakate kari tuleb päevavalgele tuua.
mõtleja8. veebruar 2014, 15:26
Kas meil Eestis on oma dopingulabor ja seda juhib Port?.........................................................
külamees8. veebruar 2014, 14:57
palun andke keegi ometigi sellele ebakompetentsele eksperdile igal alal ometigi vastu lõugu.
kaua võib ühte patoloogilist lõusta haipida
palvetaja8. veebruar 2014, 14:23
Palun andke sellele ajukale, nimega port, aastane kommenteerimiskeeld!
on tase8. veebruar 2014, 13:57
Tundub,et ainuke,kes selles jamas midagi jagab ja ka ausaks jääb,on just Port. Naeruväärsed on Seli ja teiste pugejate seletused.
lugeja8. veebruar 2014, 13:20
Tavaliselt ,,pannaksegi,, nõukadesse mitteteadjaid. Ka seal mängib osa poliitikast! Port just püüab selgust tuua aga teatud tegelased püüavad kõike maha materdada! Kas see mitte ei näitagi,et püütakse midagi varjata?
Mis8. veebruar 2014, 13:03
sel Pordil viga on, et ta kogu aeg ajakirjanduse vahendusel nõukoguga suhtleb. Kas välismaal telefirmat juhtiv mees ja Tõniste olid suuremad eksperdid kui nt Unt. Või on tegu selles, et sel ajal peeti nõukogus Porti asjatundjaks ja nii nagu ta ütles, nii nagu ta arvas, siis nii osustatigi. Nüüd on asjalood teised, teised nõukogu liikmed oskavad ka midagi arvata. Ja see ongi tema probleem, Tegemist on Pordi poolt teiste nõukogu liikmete laimamisega, rääkides nagu sooviksid nad midagi kinni mätsida, nagu oleksid ebaausad. Antidopingus on väga hea advokaat Mugu, eks tema oska ka öelda, kuidas asjad käivad. Eks see ole ka suur löök, et Veerpalu Torino proovid vähemalt esialgu puhtad on, eks see ei lase ka magada.
NOport8. veebruar 2014, 12:38
Port, ära m.lise! Ei tahaks seda nägu enam näha!
kommentaar8. veebruar 2014, 12:08
vaataks öige peeglisse sina topingukütt ... mis kompetents ja usaldusväärsus kiirgab inimesest, kes näeb vaid oma tarkust, oskusi ja teadmisi?! Mis tarkus on iga hinnaga olla pildil, uudiste kommenteerija, hinnangute lisaja, tähetark ?! Mis toimub? Kui emotsioonid, kibestumus ja kättemaks valitsema hakkavad, siis pole asi enam öige! Vaja oleks aeg maha vötta ja teema anda inimestele, kellel puudub omakasu ja kes on terve möistusega vöimelised mötlema ja tegutsema. Täna näeme vaid ühe mehe mängu ja sära, aga see on hale ja mage ! Mitte üht tarka mötet pole veel lugenud, mis töestaks, et dopingu jälgi ajaval mehel oleks ka midagi rohkem, kui meeletu vajadus ära panna ja oma peegelpilti imetleda. Kui ise nii moodi vassida ja valetada, siis ei töesta ka köige rumalamale, et see kuidas asju ajad on puhta spordi nimel tehtud. Ei ta ole, isiklik show on ! Nörk mees!
vanamees8. veebruar 2014, 10:42
See Port peaks hakkama onma väljaütlemisi kohtus kaitsma . Sisuliselt levitatakse halvustusi .
Ka on unustatud, et süüdi saab mõista kohus . Paragrafi aga ei ole . Ei oleks õige mingite isehakanud MTÜ-de nõukodade ja kogude kätte süüdimõistmisi usaldama.
Huvitav8. veebruar 2014, 09:56
kui Port saata Soome maksuametnikuks? Sinna sellised verekoerad kõlbavad. Ainult, kas hakkab suurtest peadest pihta või kotib ikka tavatöölist edasi? Näha saaks, kui kaua ta seal jõmmi mängiks.
MK8. veebruar 2014, 09:52
Krt Port ees ja Port taga. See mees mingu oma koopasse tagasi ja tulgu sealt välja alles siis kui on öelda midagi tarka.
8. veebruar 2014, 09:21
Isver, kas see mees on nüüd uus jumal?
Iga päev näeb tema pilti kuskil! Minule isiklikult hakkab tunduma, et keegi tõepoolest maksab talle.. nüüd jääb ette juba Seli, kes ilmselt segab tema "tööd"... Üldiselt võiks ajakirjandus selle teemaga lõpu teha, kaua võib?
psühholoog8. veebruar 2014, 09:20
KP ületab oma ametialaseid volitusi ja seetõttu tuleb ta vallandada. Ta on teinud avaldusi, mis puudutavad Kristiina psüühilist seisundit, avaldanaud arvamust valededektori kohta, avaldanud arvamust teiste inimeste arvamuste kohta jne, jne... Ta tahab olla pildid ja kõige tähtsam, tal on tähelepanupuudus, mida ta kompenseerib. Kui mina teeksin ametlikke avaldusi valitsuse ja rahanduse ja toiduhindade ja arstide ja operatsioonide kohta, jääksin ma oma tööst ja litsentsist silmapilk ilma.
Selleks ongi nõukogud!8. veebruar 2014, 09:08
Vajadusel takistada,nihverdada ja mölutada!
Mingit kohustust ega vastutus-korralik ringkaitse!