Sotši 2014

FOTOD: Olümpiamängude pressikeskuse ees elab imearmas koerapere (6)

LISA KOMMENTAAR

nojah12. veebruar 2014, 10:45
Kui paikkond maha lõhuti, et OM rajatisi ehitada, loomulik, et palju koeri ilma koduta maha jäi. Loodetavasti leitakse neile mingi kodu.
Tere kaeblejad!12. veebruar 2014, 07:12
Miks urgitseda sealsete puuduste üle. On ju ka palju ilusat ja head. Kuulake ja vaadake teiste maade televisioone ja näete, kui palju häid sõnu on kuulda sealse kohta. Sportlastel on elamistingimused väga head. Kusagil varem nii head ei ole olnud. Meie reporter nägi ka selles halba, et tualett paberi ots oli volditud kolmnurgaks.
Irisege siin selle kallal, et meil Eestis lapsed saavad toetust üheksa eurot ja kodututele koertele antakse raha kordades rohkem. Kus siin inimlikus on? Miks teile on kodutud koerad tähtsamad inimestes?
Sama siin11. veebruar 2014, 22:08
Alles olin seal ja neid kodutuid koeri on igalpool ,nii kahju neist...,kuid kui Olümpisa on lõppenud,ega siis tõesti keegi neid ei toida ja mis siis saab,lihtsalt hävitatakse,väga kurb...:(
Nipi11. veebruar 2014, 21:11
Tark koeraema, vähemalt mõneks ajaks pole perele söögihankimisega muret. Igast maailmanurgast kokkutulnud ajakirjanikud, keda need kutsad rõõmustanud on, võiksid nüüd ka tegelikult oma "neljandat võimu" teostada ja koerapere edasise käekäigu eest hoolt kanda.
kakadu11. veebruar 2014, 20:37
On jep nunnud.. aga kui kauaks? Niikaua kuniks need korraldajad avastavad ja teab mida nendega peale hakkavad.. teine variant on see, et koerad harjuvad selle pideva toidusaamisega ära ja jäävadki sinna ning kui olümpia läbi saab.. inimesed lahkuvad, koerad jäävad toiduootuses.
Loomulikult11. veebruar 2014, 18:58
kui terve Aadleri küla lõhuti maha kuhu loomakestel minna on.Niimodi elavad seal pool rahvast kes jäid ilma oma kodudest.