Pildil olev Venemaa hokifänn pole intervjuuga seotud. Seda, kas ja kuidas ta pärast mängu viina jõi või ei joonud, me samuti ei tea. Võime ainult oletada.Foto: Nathan Denette
Sotši 2014
15. veebruar 2014, 19:37

Vene hokifänn: vahet pole, kas võit või kaotus, pärast mängu joome viina! (13)

Nagu tänane Õhtuleht kirjutas, paistab Sotši olümpia võrreldes varasematega silma erakordselt karske režiimi poolest. Teemale on tähelepanu pööranud ka olümpiamängude ametlik pressiteenistus (ONS), kes intervjueeris mitmeid jäähokimatše vaatama saabunud fänne.

USAst, Seattle'ist Sotši saabunud pereema Gretchen Kirkey oli Venemaa karmide seaduste (kõigis spordihallides kehtib 100% kuiv seadus) üle pahane. "Ma ei taha endast lakkekrantsi muljet jätta, aga hokit vaadates tahan ma õlut juua!"

Moskvalane Dimor Šentšev ja Sotši üliõpilane Jelena Lõtnikova sõnasid ONSile, et piirang on mõistlik, sest pole vaja tervele maailma purjus venelasi näidata.

Kohalik noormees Andrei Kazatšanski teatas aga, et oli ettenägelik ja tankis end enne hokimatši korralikult täis. "Enne mängu joome õlut ja pärast mängu viina. Vahet pole, kas võidame või kaotame, pärast mängu joome alati viina. Vahel nuttes, vahel tähistades."

Võimas.