Sotši 2014

Eesti kahevõistlejad ihkavad järgmiselt olümpialt medalit (8)

LISA KOMMENTAAR

Skywalker19. veebruar 2014, 10:37
Mina näen puudujääke suure mäe ( K-120 ) puudumisel Tehvandil. Lausa üllatav et ei plaanita üldse seda ehitada. Euroopast kindlasti saadaks mingeid rahasid toetuseks. Mingi tõuke see kindlasti annaks. Hüppe tehnilist poolt on just kergem omandada kodusel suurel mäel. Väiksel mäel tuleb pärast seda kõik iseenesest. Edu poistele ja vajalike otsuste kaalumist ka ESL-le. See traditsioonidega ala siiski vajab investeeringuid tuleviku heaks. Isiklikult loodan et saan uuesti näha kuidas Allar Levandi on jälle kahevõistlejate treener. Oli ikkagi see töö mis tema poistega tegi väga tänuväärne.
rs19. veebruar 2014, 10:26
hommikune huumorilaks ka käes, tänud
Mõtetus kuubis19. veebruar 2014, 10:13
Sõitku sinna oma rahade eest.
Allar19. veebruar 2014, 10:09
süüdimatud praalijad ja naljamehed))
to juts19. veebruar 2014, 09:59
Ma saan aru, et hommik läks kohe rõõmsamaks, kui sai kogu öö jooksul kogunenud sapi välja valada. Aga mida siis nii väga imelikku noored mehed rääkisid? Ilves on hetkel 17. aastane ja jutt ikka vägagi adekvaatne - ei olegi mõtet temalt oodata väga suurt sõidukiirust ja jõudu hetkel, küll see ka treenitusega tuleb. Milleks peab kogu aeg halvasti ütlema ja mõtlema? Võiks ehk omadele kaasa hoopis elada.
juts19. veebruar 2014, 09:36
Äkki lõpetaks selle praalimise ükskord juba ära! Need, kes ei saa punktikohalegi, see tähendab esimese kolmekümne hulka, peaksid ikka moka maas pidama.
Mida tähendab, et järgmisel olümpial tahaksime medalit saada? Kas on sportlasi, kes ei tahaks olümpial medalit saada?
Nelja aastaga neljandast kümnest medalile ei saada ja kogu see jutt medalitest järgmisel olümpial on lausa imelik. Tõenäoloselt on tegemist väljaütlemata sooviga saada ja jääda ikka riigipoolse pajuki juurde, sest me tahame ju järgmiselt olümpialt medalit!
Kui sportlased ja alaliidu juhid ei seisa kahe jalaga maa peal ja ei sea enestele reaalseid eesmärke ja treeningplaane, siis ei ole ka reaalseid tulemusiei järgmisel ega järgmistel olümpiatel. On ainult üks mulli puhumine, et potentsiaali on küll ja küll, aga täna oli lihtsalt selline päev! Pole seda taset ja kogu lugu.
Ega see, kui treeningul mõni hüpe õnnestubki paremini, ei näita veel, et tase ongi selline! Kui korvpalliväljakul pall poole platsi pealt korvi poole saata, siis võib ka mõnikord korvi tabada, kuid see ei tähenda, et oledki kõva korvpallur valmis.
Olümpiamedalitest võib muidugi unistada, kuid rääkima on mõtet hakata alles siis, kui suurvõistlustel tulemused küünivad stabiilselt esimese kümne hulka.
Fänn19. veebruar 2014, 09:03
Väga südantsoojendav lugeda, nii ja ainult nii on võimalik midagi saavutada. Soovin edu ja ootan edu. Tublid mehed
heiki19. veebruar 2014, 08:54
alles noored ja 4a pärast on võimalik et mõni neist 10 sisse tuleb on täitsa realne tulemus.