Sotši 2014

PÕRUMINE! Glebova põles läbi, ereda leegiga (41)

LISA KOMMENTAAR

kodanik21. veebruar 2014, 00:46
lahe, eesti olümpiaturist maksumaksja raha eest
pärnu mutt21. veebruar 2014, 00:20
Huvitav, milline sa ise välja näed. Sa pole pakse jalgu ja töntsi keha näinudki kui kauni noore daami kohta nii ütled. Häbi võiks olla.
Ja üldiselt - kui kommentaar pole samal arvamusel Õhtulehega, siis peab ära kustutama või?
Lily20. veebruar 2014, 20:19
Olgem ausad,sellel neiul puuduvad ju ka eeldused,et voistelda samavaarselt tippudega.Luhikesed paksud jalad,tontsakas keha,kaed meenutavad rehasid.Puudub sisemine kirg ja valjenduslikkus.Ta esineb vastavalt oma eeldustele.
Võidud on ees. Kül jõuad.20. veebruar 2014, 17:51
:-)20. veebruar 2014, 17:41
2014.aata Eesti meister iluuiustamises - üllatus-üllatus - on Heleri Hälvin, kes hüppas meistrivõistlustel muude hüpete hulgas kolmel korral lutzu, mida Glebova ei ole kunagi hüpanud. Ilusad puhtad hüpped olid. Teine oli samal tasemel Gerli Liinamäe. Glebova treenis sellel ajal olümpiamängudeks ja ei tulnud võistlemagi.
kats20. veebruar 2014, 14:33
Kui inimene millekski treenib, siis peaks olema ka eesmärk, milleks seda rasket tööd teha. Kas tahetakse saavutada kohti võistlustel jne. Selline tase, mida Glebova on juba 10 aastat näidanud, on lihtsalt ühe uisutava tüdruku tase - sobib kuskil liuväljal teistele mulje avaldamiseks, aga mitte võistlemiseks. Täiesti nõus kommentaariga 11:46. Mida pole, seda pole ja ei tule ka.
to VAATLEJA20. veebruar 2014, 14:24
Kui sa asjadega kursis pole, siis ära lahmi, selle aasta Eesti meister naiste iluuisus oligi Glebova.
hm20. veebruar 2014, 14:22
Aeg oleks jah Gleboval endal vastutus võtta, vahetas treenerit, aga tulemus on see, et hakkab juba taandareng. Tähendab, et selle neiu - parim enne- aeg iluuisutamises on möödas.
Kerige kõik sõimajad põrgu,et mitte öelda sinnasamusesse20. veebruar 2014, 14:21
Inimene on inimene ja igaühel närvid. Ebaõnnestus, siis ebaõnnestus,seal on 29 ka ikka KÕVA TEGIJA, mine ise jääle ja oled PATS! Pepuli. Tubli Jelena ja edasi uutele võitudele! Maailmas on miljoneid,kes pole olümiavõitjad ja KÕIK elavad. Õnne Sulle, lapsekene.
sd20. veebruar 2014, 12:47
mis parata, läks nõnda. aga endiselt ei saa aru, miks peavad ajakirjanikud panema sportlastest pingutuseaegseid pilte üles? kas sa, kallis ajakirjanik, tahad et sinust tehtaks pilt a'la tualettpotil punnitades? võiks siiski arvestada ka sellega, et sportlane on inimene ja meist keegi ei taha avalikku ruumi panna tobedat pilti.
Et saada olümpavõitaks20. veebruar 2014, 12:43
Selleks peab olema ilus kava. Jääl tuleb olla julge, sooritada puhtaid hüppeid. Kahjuks jääb kõigest puudu! Vanus tuleb peale ja lõpetamine pole kaugel. Kahjuks noorte vastu enam ei saa!
kod20. veebruar 2014, 11:47
Lihtinimene20. veebruar 2014, 11:46
on kahte tüüpi uisutajaid-need kes ponnistavad ja need, keda vaadates tekib tunne nagu liugleksid liblikad jääl, hüpped on pehmed ja graatsilised, nagu oleks see kõik imekerge, mitte tohtut pingutus. Eks mõjub ju kogu kompott-pikkus, kaal, välimus jne...silmale ikka ilus vaadata. Glebovale pole kahjuks seda antud, pinguta palju tahad-ikka on näha, kui hirmus raske tal jääl on, hüpped on kohmakad ja matsakad-selline tunne et pärast hüppeid tekib auk jäässe...Palun väga vabandust ega taha ebaõiglane olla, aga mida pole antud seda pole antud, treeni palju tahad...
Oli tunne 20. veebruar 2014, 11:05
et Jelena ei jugenudki ennast väga liigutada,uhke kleit vois pudeneda.
piret20. veebruar 2014, 10:53
Olla maailmas 29. on suur saavutus. Ma tean, mis on selle hind ja minu sügav lugupidamine Jelenale ja kõigile Eesti sportlastele!
to kodanik20. veebruar 2014, 10:38
vaata seda galeriid http://olympia.postimees.ee/2701342/galerii-jelena-glebova-tanane-trenn-sotsi-olumpiajaal ja tule uuesti ütlema, et tüdruk on paksuke. sinusuguste haigete kommentaaride tõttu hakkavadki noored neiud end näljutama, kui sellises vormis Glebova kohta kirjutatakse, et ta on paksuke?!? silmaga on näha, et ta pole kunagi varem enda karjääri jooksul kehaliselt sellises vormis olnud. varem, veel Eestis treenides oli tal küll uisutaja kohta natuke palju raskust, aga praegu ei saa seda mingi nurga alt väita.
ja inimesele, kes ütles, et Glebova pole midagi muud peale lootuse pakkunud? Euroopa meistrivõistluste 7. koht on siiski päris vinge saavutus, tänu sellele saab Eesti järgmisel aastal EM-ile kaks naist saata. ja mis puudutas kellegi kommenteerija arvamust, et nüüd peaks Eesti meistri saatma MM-ile... mõtle nüüd hoolega järele, kumb on kõvem näitaja, kas Eesti meistritiitel või EM-i 7. koht? pealegi ütles uisuliit juba varem välja, et kui Glebova jõuab EM-il kümne parema sekka, on ka MM-pilet tema.
kokkuvõttes... kõik te kirjuad tugitoolisportlased ja kõiketeadjad... minge tehke ise paremini, kui te nii ässad olete.
pessimist20. veebruar 2014, 10:33
nii niru esitust ei oodanud isegi mina mitte! Alles eile hommikul oli veel kõik imehästi: enesetunne, vorm, jää - võis ju meediast lugeda, et Glebova muutis kava keerulisemaks, sest nii hästi tundus kõik olevat. Kuidagi prohmakas prohmaka otsa on Eesti koondisel või on lihtsalt enda ülehindamine? Kõik nad läinud ju starti väga heade lootuste ja plaanidega, aga lõpp on ikkagi päris kehvakene v.a. mõned heledamad hetked. Ja sellest on muidugi ütlemata kahju.....
võõrkeha20. veebruar 2014, 10:27
tuleb mõelda mida jelena ja tema treener edgar valesti tegid. kesikpessa ju astus, olümpiale sai kuigi pole eestlane. midagi läks valesti. zimbabwet saaks äkki pensionieani esindada. pole vaja muud kui jääle loivata.
onuP20. veebruar 2014, 10:17
Minu meelest on midagi PÕHIMÕTTELISELT VIGA EESTI SPORTLASTE ETTEVALMISTAMISEL -POLE SISU EHK VÕITLUSVAIMU ...Praeguses madalseisus tuleks eesti spordijuhtidel ise minna ja plats puhtaks lüüa -Seli võiks ja peaks suusatama kõigi eest ja Raju uisutama kõigi eest kuni meil KASVATATAKSE uusi gladiaatoreid ...eile oli suur Soome päev Ilus on vaadata kuidas soomalsed VÕITLEVAD ja jube on vaadata kuidas eesti sportlasi nagu viiakse tapale -jalad värisevad juba ennem võistlust ....ennem võiselust antakse alla -häbi
Perse on tal ilus20. veebruar 2014, 10:09
lootusetu juhtum20. veebruar 2014, 10:08
Aastaid ja aastaid käib juba see Glebova edu lootmine. Tuleb küllap leppida, et ainult lootust see sportlane andiski ja ei midagi muud!
Eve Võrumaalt:20. veebruar 2014, 10:08
teisi ebaõnnestujaid ju ka oli, aga erinevalt Glebova treenerist võtsid nemad oma hoolealuse peale jäält tulekult avasüli vastu ja kui polnud põhjust õnnitleda, siis vähemalt lohutati...mul hakkas Jelenast lausa kahju- nagu orvukene, kellegi õla najal polnud nuttagi, OMA TREENER PÖÖRAS SELJA...karjas nii ei tehta!!! treeneri peas keerles ainult saamata jääv preemiaraha.
heh20. veebruar 2014, 09:48
Kivi ajakirjanduse ja üldsuse kapsaaeda, kes Glebova õlgadele Eesti koondise kastanite tulest väljatoomise koorma ladus. No ei õpita vigadest, teps mitte ei õpita.
ninasarvik20. veebruar 2014, 09:46
no,kohe,kui glebova sobrunes selle savisaarega...oli asi selge....ajalugu näitab,et savisaar mõjub sportlastele sitasti...noh,aga vihmavarjuhoidja auamet on glebovale garanteeritud!
Jass20. veebruar 2014, 09:37
Nu i roža ... . Edu uutel võistlustel!
nännu20. veebruar 2014, 09:33
NÄNNUTADA OSKAME KÕIK AGA TEGUSI POLE JU NÄHA.
Vaatleja20. veebruar 2014, 09:33
Selline pörumine annab vöimaluse saata MM- vöistlustele Eesti tänavuse meistri.
väga20. veebruar 2014, 09:11
igav kava! Sõidetud täiesti ilma emotsioonideta, nagu sunnitööl. Ja miks ta arvab, et talle sobib see peapael???
.20. veebruar 2014, 09:02
jah, kui lihased kanged on siis ei tule säärasel spordialal nagu iluvõimlemine ja iluuisutamine suurt midagi välja. Kunagi nõukaajal räägiti, et vene iluuisutajadtel olid selleks "lihaste lahtimudimiseks" kaasas sepetsiaalselt selleks tarbeks ettenähtud noored pullis mehed. Noh nii, keha "lahtivõimlemiseks" .
.....20. veebruar 2014, 08:57
Eesti uisutajad pakkusid vähemalt musta huumorit jääl. Üks hullem kui teine!
Birgit20. veebruar 2014, 08:57
Minu arvates väga igav kava ja muusika, üldse ei imesta, et läbi põrus.
Elu parimas vormis.20. veebruar 2014, 08:52
nii ütleb uisutaja. Ma ei saanud seda rahvale näidata . Vabandust.Kuidas nii. Järelikult on midagi puudu kas oskused või enesekriitika. Põles läbi. Kui kaua sa ikka põled, kord kustud täielikult.
Kahju, et sportlane ainult vabandab. Nagu treener ütles on aeg sportlasel võtta vastutus. Vahetas treenerit vahetas treeningpaika, aga tulemused on ikka samad ja nüüd veel nii hull, et eelviimane.
Pole arengut. Võid tahta ja proovida, kuid selles vanuses enam kiiret arengut loota pole. Ta peaks saama aru, et tema aeg saab uisuväljal otsa. Anna võimalus noorematele, nii nagu anti kunagi sinule.
Leia omale elus uus eesmärk ja õnne uue eesmärgi saavutamisele. Lõpeta , leia uus väljakutse ja oled palju õnnelikum ja närvid ka korras.
Ola8620. veebruar 2014, 08:43
Ooo, nu uks ebaõnnestumine teise järel. Mitte vaid Glebova,kogu meie koondis. Eilne võistkondlik laskesuusatamine-ausõna selline pettumus-olnuks isegi parem kui jäädud rajale minemata.
Saan aru,kui ollakse OM esimest korda, et uus kogemus jne. Nu kui juba mitmendad korda,siis jeerum. Milleks raisata raha. Pole tasemel istu kodus! Taitsa õige, mis närvid. Isegi lapsed sõidavad par
Kodanik20. veebruar 2014, 08:39
Vahetas treenerit, aga arengut pole ikkagi, Mulle tundub, et ta on vormist väljas, paksuke tundus. Sobibki vaid keskerakonnas mõnele käehoidjaks. Olen Glebovas pettunud.
20. veebruar 2014, 08:38
Glebova kohta võib tõesti öelda,et delegatsioonist oli tema ainuke,kes põrus ja seda tõsiselt.
Ülejäänud seltskonna tase ongi Kükemetsa tase ja nende puhul põrumisest rääkida...no ma ei tea.
huvitav20. veebruar 2014, 08:34
Kas nüüd pannakse olümpiaraamatu esikaanele "Mats ja maaühendus" Romankovi pilt, kelle vabakava oli iluuisutamise paroodia? Glebova peaks oma vanuse ja karjääri kohta ikka oma närve taltsuma, vaadaku, mida teevad 15-16-aastased tüdrukud.
20. veebruar 2014, 08:26
üllatus, üllatus... hala, hala
Mulle küll20. veebruar 2014, 08:00
Jelena esinemine meeldis. Aravõitu ehk jah, aga see eest väga õrnalt naiselik. Pole ma mingi proff ja punktid mulle korda ei lähe. Peaasi, et ilus vaadata. Aitäh, Jelena!
Ära muretse, tüdruk!20. veebruar 2014, 07:57
Küllap saavutad veel tulemusi! Eks rahva ootused ja vinguvad kommentaarid mõjuvad ka närvikavale. Võtke rahulikumalt! Või tehke paremini.
nii on 20. veebruar 2014, 07:55
Kallis Jelena! Pea püsti! Oled särav ja tubli,see ei ole lõpp