Sotši 2014

Venelanna napsas suurfavoriidi eest naiste üksiksõidu kulla! (15)

LISA KOMMENTAAR

Parim 21. veebruar 2014, 14:16
Tänane uudis - Katarina Witt21. veebruar 2014, 13:53
Iluuisutamise naiste üksiksõidus krooniti Sotšis olümpiavõitjaks venelanna Adelina Sotnikova, kes asjatundjate arust ei väärinud kuldmedalit. Kirkaim autasu oleks spetsialistide hinnangul minema hõbeda saanud korealannale Yuna Kimile.
Ameeriklaste meelest on kahtlane see, et USA, Rootsi, Suurbritannia ja Lõuna-Korea kohtunikud asendati viimasel hetkel Prantsusmaa ning endiste idabloki riikide Venemaa, Ukraina ja Eesti esindajatega, kes väidetavalt soosisid venelannat.
Lõuna-Korea SBS-i telekanali iluuisutamise kommentaator Bang Sang-ah lisas: "Ma midagi sellist ootasingi. Venelastel oli koduväljakueelis."
Tulemustes oli üllatunud ka 1984. ja 1988. aasta olümpiavõitja Katarina Witt. "Ma ei mõista kohtunikke otsust," sõnas sakslanna.
keegi Soomest!21. veebruar 2014, 11:50
Võitja oli igati võitu väärt! Sotnikova hypped olid ylikõvad võrreldes Kimi omadele ja 1 kõva hype jäi tal yldse välja. Kimi sõit oli pinges aga Sotnikova esitus suurepärane. Nooremale venelaselele pandi lihtsalt liiga suured ootused ja ei pidanud vastu. Sotnikova sai tema varjus rahulikult võitlusesse minna.
Juhtusin korra TV3 pealt yhte võistlust vaatama ja hakkas piinlik, kuidas mõnitati madalama tasemega võistlejaid. Soome pealt kommenteeris Laura Lepistö (kes ise olnud maailma tipus) ja tema leidis alati midagi head välja tuua ka madalama tasemega sportlaste kohta.
Unustage vandenõu ära Sotnikova oli lihtsalt ylikõva!!!!
lord21. veebruar 2014, 11:19
venelase esinemine oli ainuke, keda vaadates oli hing kinni ja klomp kurgus
suur etteaste oli, korealase oma seevastu küll vigadeta kuid hingetu ja igav
kärsahais21. veebruar 2014, 11:16
Lõhnab kokkulepete järgi.
noo,õiged kohtunikud21. veebruar 2014, 09:12
materdavad,Pidage vähekese hoogu ,tõmmake hinge ja ärge endale liiga tehke. Keegi teist paremini ei oska piruette ega axeleid teha,pole teie graatsiat ega Kraatsiat,
Hoidke ennast,kullakesed.
Tim21. veebruar 2014, 08:58
Nii halvustavat kommenteerimist nagu Mart Sander tegi pole ammu kuulnud. Nagu näiteks kui ta ütles Jaapani sportlase kohta, et maadleja jalgadega ei saagi iluuisutamist teha. Pärast Prantslanna uisutamist, kes juhtus oleval mustanahaline, et Ta lisas värvi võistlusele. Need inimesed on maailma tipud ja neist paremaid maailmas ei ole, võiks siis nende kohta midagi positiivset välja tuua, mitte koguaeg viidata nende nõrkustele.
n2721. veebruar 2014, 08:27
Mulle tema esitlus väga meeldis. Natuke koperdas seal, aga see viga tundus küll tühine selle kava juures :)
köh,köhhhh21. veebruar 2014, 08:18
Tõeline iluuisukuninganna on ikkagi Carolina Kostner, kes tegi ülima graatsilisusega ja veatu esinemise nii lühi-kui vabakavas. Mina oleksin asetanud Carolina kõrgeimale pjedestaali astmele ja venalanna pronksile. Vot nii.
maali21. veebruar 2014, 08:12
kahjuks rikkus levandi kõik ilusa ära, ma ei saa süveneda kui muusikaga võidu nii kõvasti lobisetakse. Miks te siis üldse ülekandele raha kulutate kui nagunii õiget elamust ei saa, lobisemiseks tehke eraldi saade, keda huvitab et siin jäi pool ringi puudu ja siin jäi pool ringi puudu. Mind see ei huvita. Ma väga loodan, et keegi ei riku demonstratsioonesinemist ära. PALUN, PALUN, PALUN.
minni21. veebruar 2014, 05:42
Lipnitskajal on piruetid ületamatud. Hüpped on head (kui tulevad puhtalt välja). Aga küpsuseni ja artistlikkuseni on veel maad minna.
Yuna Kimi vaadates mõtlesin eile isegi, et kuidagi nagu aeglane oli, eriti piruetid. Ei jätnud sugugi niisugust muljet nagu just see venelanna sõit.
Jätke nüüd need vandenõuteooriad. Kullavõitja oli oma kulda väärt.
velts20. veebruar 2014, 23:28
Mis juttu te siin räägite,kõige parem oli Lipitskaja,isegi,et kukkus oli parem.Kui ta ei oleks esinenud mõlemas võistkonna sõidus oleks kindlasti võitnud.Need punktid mis ta seal sai ei oleks keegi isegi unes ka näinud.Juba EMil pani kõigile pika puuga.See kuidas tema paindub ja vel kiirus selle juures on uskumatu.Teised tunduvad tema kõrval lihtsurelikud.Kohtunikud on lihtsalt ajale jalgu jäänud.Raskete harjutuste eest tuleks oluliselt rohkem punkte panna.Kuidagi puised tunduvad kõik teised.
kas oli tegu samade 20. veebruar 2014, 23:06
kohtunikega,kes aastal 2010 panid oma ameeriklase paremaks kui Pljustsenko ja kelle kava jäi alla Ya Na Kimi omale?
Yuna Kim 20. veebruar 2014, 21:53
oli parem, aga seal oli juba kokku lepitud kes kulla saab (Venemaa)
Lee20. veebruar 2014, 21:50
Tubli! Oli väga ilust esitus.