Sotši 2014

Aivar Rehemaa: Kõige suuremaid vigu tegime vahetus ettevalmistuses (8)

LISA KOMMENTAAR

libe23. veebruar 2014, 18:32
Hr Rehemaa te olete vaadanud juba mitu head aastat mis saab kas selgeks ei sa juba et mitte midagi ei saa. tee missa teed aga ära enam suusata
Jaan23. veebruar 2014, 16:13
Kurb, aga härra Rehemaa võiks nüüd suunduda tootvale tööle (kraavihall, transa jne.) aitab sportimisest, nagu näha, spordis on piir saavutatud.
Juhan Juhm23. veebruar 2014, 14:51
Kas sa hr. Rehemaa ikka veel väidad, et ei lähe OM'ile ja ka muudele tiitlivõistlustele turistina? Nimelt seda väitsid sa siis kui koondist kokku pandi. Kui aga põhjuseid otsida, siis seda seisu, milles me praegu oleme, ennustasid asjatundjad ette juba siis kui me veel tipus olime ja medaleid võitsime, siis aga saadeti nad pikalt. On ju selge, et ükskord tuleb piir ette igale sportlasele, meie spordijuhid aga oma "tarkusega" olid kindlad, et Andrus, Jaak ja Kristiina jäävad igavesti neile kuulsust tooma ja järelkasvu kasvatamisele ja neile võimaluste loomisele ei mõelnud mitte keegi. Nüüd on siis see tulemus käes, mida spetsialistid ennustasid. Kuhu jääb aga toonaste spordijuhtide vabandus ja vastutus? Aga jah, õpetajad on ju head, poliitikud, kes kah kindlasti neid sporti puudutavaid otsuseid mõjutavad, ju samasugused, neil on enda jaoks välja mõeldud mingi müstiline poliitiline vastutus mis on rahva jaoks arusaamatu sõnaühend. Selliselt sporti ja riiki juhtides saab tulemus olla just selline nagu ta praegu on.
Boobik23. veebruar 2014, 14:27
Hea,et rajagi läbi sõitis,mis te lootsite tõesti siis midagi paremat w. :-)
n23. veebruar 2014, 14:13
Ta oli siiski Baltikumi parim!!!
kaua23. veebruar 2014, 13:14
Tippu jõudmiseks on vaja töökust ja andekust. Kindlasti oleks Eestis ka selliseid noori, aga kogu raha kulub vist valesse kohta.
Vahur23. veebruar 2014, 12:48
Hale lalin! Enne olümpiat antud kommentaarides on kõik super! Kust müüd siis sellised jamad!!!
Noored asemele ja senised lootustandvad noored õpetajateks ehk kehalise õpetajateks!!!
suurim viga oli23. veebruar 2014, 12:02
saata eesti seltskond sinna sotshi võistlema ! olnud pealtvaatajate ja vaatlejatena pealtvaatajate tribüünil !
Oleks selle raha säästnud ja järgmisel olümpial saanuks enam panustada lootustandvatele!
Kui keegi suusafunktsionär mökitab- et tehke ise paremini - selline algkooli tasemel säutsumine !