Oliver Venno (vasakul)Foto: DAVID W CERNY
Võrkpall
24. veebruar 2014, 18:26

Putin: Venno naaseb platsile järgmisel nädalal

Teatavasti ei saadetud Oliver Vennot Venemaa superliiga 13. voorus platsile, et anda rahu haiget tegevale õlale. Aga Permi Prikamje sai vooru superüllatusega hakkama ilma temata, alistades ilmselge medalipretendendi Novosibirski Lokomotiivi kodupubliku toel kolm-null. Eestlase koha täitis eeskujulikult nurgaründaja Pavel Zahharov, kes kogus 62-protsendise ründeresultatiivsuse juures 17 punkti (+11).

Prikamje peatreener Vladimir Putin rääkis pärast mängu, et Vennoga on tõsised lood, kuna ripub kahtlus, et tal on krooniline õlavigastus, vahendas Volley.

"Oliver ütles meile juba ammu, et õlg teeb haiget,“ sõnas Putin, “Kroonilise trauma ravimine on raskem ja aeganõudvam. Arvan siiski, et ta tuleb järgmises mängus platsile.“

Putin kurtis, et tal on haavatuid veel – peale eestlase teine diagonaal Vladimir Jakimov ja nurgaründaja Sergei Nikitin, kes samuti õlga vigastas (treeningmängus). "Nii et meil on praegu mängijate defitsiit,“ lisas Putin. "Nihutades Zahharovi diagonaaliks, oli meil vaja leida uus nurgaründaja. Kutsusime appi ühe noortemeeskonna ründaja (igal Venemaa superliiga klubil peab olema ka järelkasvumeeskond – toim.), kes superliiga tasemele muidugi veel ei vasta. Lokomotiivi vastu mängisime praktiliselt kuue mehega.“

Volley.ee võttis ühendust ka Oliver Vennoga ja uuris, kas õlg teeb palju muret. "Mind masseeriti ja pandi õlale salvi, see on õla paremaks teinud. Kroonilise õlavigastuse kohta pole küll sõnagi öeldud. Arvan, et mängin järgmises voorus,“ avaldas Venno.

Permi järgmine vastane on üldtabelis 13 punktiga üheksandat kohta omav Tjumeni meeskond (Prikamjel on üks punkt rohkem). Eelmises voorus võitis Tjumeni meeskond Novõi Urengoi Fakeli (5.) võõrsil 3:2.