VäravatantsFoto: Dmitry Lovetsky
Jalgpall
25. veebruar 2014, 23:38

Dortmund lõi 5 minutiga kaks väravat!

Olympiacos võimutses kodus Unitedi vastu, Dortmund võitis Venemaal (2)

Meistrite liiga kaheksandikfinaali avamängus said Manchester Unitedi eurolootused valusa põntsu, kui Kreekas alistuti Pireuse Olympiacosele 0:2. Juhtuvad kreeklased lööma ka võõrsil värava, peab United skoorima neljal korral.

Teises mängus alistas Dortmundi Borussia võõrsil 4:2 Peterburi Zeniidi.

23:38

Löödud mehed, aga kui ikka 90 minutiga ühtegi lööki väravaraamide vahele ei saa, siis.. 

23:38
Ott Järvela

"Manchester Unitedi senise hooaja kokkuvõte: liigakarikasarjas kaotati Sunderlandile, karikasarjas Swansea City'le, meistriliigas ollakse kuuendal kohal ning Meistrite liigast ähvardab Man Unitedi välja lülitada Piraeuse Olympiakos. Tuletan meelde, et see klubi ja meeskond tuli mullu pika-pika puuga Inglismaa meistriks. Alex Fergusoni võimed muutuvad Man Unitedi iga selle hooaja altminekuga üha maagilisemateks."

23:36

Uskumatu! Piraeuse Olympiacos võidab 2:0 kodus Manchester Unitedit!

Piraeuse Olympiacos - Manchester United 2:0 (37. Dominguez, 55. Campbell) 

23:34

Viimased minutid ning kohtumise ehk parim rünnak Manchesterilt, kuid Evra tsenderdus värava alla jääb siiski veidi hiljaks ning Roberto hüpe päästab Olympiakose. 

23:23

Ligi 10 minutit lõpuni, Van Persie lööb peale, libiseb, ei saa. Lööb paarkümmend sekundit hiljem. Taevasse! 

23:11

Kell tiksub armutult Rooney&Co vastu

23:00
Merili Luuk

2:0! Joel Campbell mängib Rio Ferdinandi totaalselt üle, näitab klassi ja pommitab löögi alla nurka! Meenub kohe pilalaul sõnadega "Moyes, Moyes, Moyes, I'm looking for a good time.... " Veidi on veel aega, nii 35 + minutit.. 

Rõõmustab ka väravavaht Roberto! 

22:47

Teine poolaeg algas, seniks aga väravameenutus

22:47

Teine poolaeg on alanud. Manchester United on võõrsil Piraeuse Olympiakose vastu 0:1 kaotusseisus. Valitsev Inglismaa jalgpallimeister vajab mängust vähemalt viiki, et minna rahuliku südamega vastu kolme nädala pärast peetavale kordusmängule. Kas nad suudavad seda?

22:29
Ott Järvela

"Olympicose rikošeti abiga sündinud juhtvärav tõestas, et Kreeka jalgpalli õnn ei saanud otsa 2004. aasta EM-finaalturniiril, mis võideti tänu järjestikustele 1:0 võitudele (play-off'is langesid selle tulemusega Prantsusmaa, Tšehhi ja Portugal).

Lisaks tõdegem, et David Moyes on eelmises elus vist väga palju pattu teinud, sest tema debüüthooajal Manchester Unitedi peatreenerina käib ta läbi nii mitmekesisest puhastustulest, kui see üldse võimalik on."

22:28

Need fännid võivad küll praegu õnnelikud olla 

22:24

37. minut ja Alejandro Domingueze löögist, mis pehme nagu lambapai, läheb Olympiacos 1:0 juhtima!

Mees on löönud 3 väravat 7 mängust

22:11

25. minut. Perez sai 20 meetrilt parema jalaga löögile, kuid pall maandub küljevõrku. 

22:11
Ott Järvela

"Manchester Unitedi peatreener David Moyes on täna platsile saatnud keskkaitsepaari Nemanja Vidic - Rio Ferdinand. Klubi kapten Vidic on juba teatanud, et lahkub suvel mõnda muusse riiki. Ferdinandi jätkamine on samuti väga küsitav.

Võib väga vabalt juhtuda, et Meistrite liiga tasemel see keskkaitsepaar, mille legendaarsust võib võrrelda duo Steve Bruce - Gary Pallister omaga, enam pärast tänast koos ei mängigi."

22:10

Mäng pole veel poole pealgi..

22:03
Merili Luuk

Kreeklased on julged ja Heraklese moodi trikke täis, vähemalt esimese 15 minuti põhjal. Seis veel 0:0

21:45

Mõlemas paaris on külalismeeskond kahe mängu kokkuvõttes kindel soosik, ent võõrsil-mängust pole kummalgi põhjust oodata lihtsat jalutuskäiku. Eriti arvestades, et koduliigas on nii Man United kui ka Borussia esinenud käimasoleval hooajal oodatust palju tagasihoidlikumalt.

21:24

Olympiakos: Roberto, Leandro Salino, Manolas, Marcano, Holebas, Maniatis, Ndinga, Campbell, Dominguez, Perez, Olaitan. Man United: De Gea, Smalling, Ferdinand, Vidic, Evra, Cleverley, Carrick, Valencia, Rooney, Young, van Persie.

21:16

VEEL ÜKS STATISTILINE FENOMEN: Piraeuse Olympiakose algkoosseisu kuuluvad mehed on kamba peale osalenud 115-s Meistrite liiga mängus. Manchester Unitedi vahetusmees Ryan Giggs üksinda 139-s. Sünge vana.

21:14

STATISTILINE FENOMEN: Meistrite liiga 1/8-finaalide avakohtumiste senised kõik viis matši on lõppenud külalismeeskonna võiduga. Eelmisel nädalal tegid otsa lahti FC Barcelona, Pariis Saint-Germain, Müncheni Bayern ja Madridi Atletico ning Dortmundi Borussia ei tahtnud neist kehvem olla! Vaevalt tahab seda ka Manchester United.

Arvestades, et kolmapäeval võõrustab Schalke 04 Madridi Reali ning Galatasaray külaliseks on Londoni Chelsea, ei saa üldse välistada varianti, et kõik kaheksa 1/8-finaalid avamängu lõppevad külalismeeskonna võiduga. See oleks küll paras pauk!

Loe rohkem