Kergejõustik

Kanter kasutab aparaati, mis aitab vigastusi ennetada (17)

LISA KOMMENTAAR

Ott4. märts 2014, 11:51
Hea Umbusklik
Eesti keelse tõlkega video, kus on välja toodud kuidas Bemer toimib leiab aadressilt. http://vimeo.com/juusteakadeemia/bemerloeng
Bemer on veresoonte teraapia, mis aktiveerib mikrovereringluse. Kui on kehas põletik, turse, haigus, trauma, unehäire, valu, nahaga seotud probleemid, juuste väljalangemine energiapuudus, vererõhu häired, siis sellistel ja paljudel teistel juhtudel on häiritud ka mikrovereringlus. Selle tulemusena ei pääse ligi toitained ja hapnik ning ei saa välja jääkained. Bemer aitab vereringlust aktiveerida ja seeläbi saab keha juba ise paraneda. Teaduslikud uuringud, faktid, videod on mitmetes võõrkeeltes olemas. Neid leiab youtube.com märksõna Bemer alt. või kodulehelt, kust saab sobiva võõrkeele vasakult poolt valida www.bemer-partner.com/juusteakadeemia ja Eesti keeles infot leiab ka ww.juusteakadeemia.ee lehelt.
Kuna nö. oma silm on kuningas, siis Liivala 30, on võimalik ka ise Bemerit kogeda.
umbusklik27. veebruar 2014, 22:08
Üldsõnaline jutt jääb siiski vaid jutu tasemele. Aparaadi kiitjad andku konkreetsed lingid vastavate uuringute kohta. Vastasel korral jääb mulje, et mõned teevad siin usinasti lihtsalt reklaami, tasuta pealegi. Ja võiks ka kenasti eesti keeles mõne sõnaga toimimise põhimõtet selgitada. Ega heade asjade vastu ole keegi, kuid toime peab erinema platseeboefektist.
Ott27. veebruar 2014, 21:50
Olen Bemer partner, läbinud 2+4 päeva koolitused, oman Bemer aparaate 2,5 aastat, näinud mitmeid positiivseid tulemusi erinevatel juhtudel ja mitmetel inimestel. Kui soovite rohkem teada saada, küsimustele vastuseid, Bemerit proovida, Bemerist abi saada, siis palun helistage. tel. 566 27 227.
Kuigi mul puudub seos selle artikliga on mul väga hea meel, et Gerd Kanter on tõesti Bemerist abi saanud ja Deivil Tserp sellest ka loo teinud.
Latigun27. veebruar 2014, 20:31
Deivil Tserpi artikkel on teretulnud, kuid väga pindmine oma informatiivsuses.
Hea meelega selgitaks BEMERi olemust täpsemalt, et veidigi leevendada skeptikute vääritimõistmist.
BEMER pole raviseade, vaid oma elektromagnetilise impulsiga VAID mikrovereringet mõjutav seade,
mis tegelikult ongi ehk üheks TERVISELE, mitte ravimisele, orienteeritud uue aja märk.
Seade on kasutatav ilma arsti kohalolekuta (sellega on VÄGA raske harjuda!). Sisuliselt on tootjafirma loonud koduabilise, mille toel saab inimese (ka teiste elusolendite) organismi mikrovereringe ergastatud. Selle toimel paraneb ainevahetus rakutasandil, mis omakorda tõstab organismi kui terviku
iseregulatsioonivõimet! BEMERi toimel imenduvad paremini arstide poolt määratud ravimid, on abivahendiks massaaźi puhul. Eestis seni enam kasutatud nahahoolduses. Sportlaste puhul on olulisim koormustest taastumise kiirenemine, vigastustest ja operatsioonidest kuni 1/3 kiirem paranemine. BEMER i toimet on väga põhjalikult uuritud (Dr. Rainer Christian Klopp, institut für Mikrozirkulation, Berlin). Väga loodan, et sellest seadmest saab eesti rahvas olulist tuge, saavad abi vanadekodud, hooldekodud, päevakeskused, koolid, lasteaiad jpm..
Latigun27. veebruar 2014, 19:41
Kokkuvõtteks võib tõdeda heameelt, et BEMERi kohta on info liikuma hakanud!
Latigun27. veebruar 2014, 19:37
to Dopka
Kuna selle jamal puudub vähimgi tõestus,....
Sellel seadmel on 5 ülemaailmset patenti, on EU vastav sertifikaat, on üle 50 teadusliku uuuringu, neist 11 avaldatud PubMed-s, seda on kasutanud nüüdseks vast enamgi kui 400 OM medalisti.
Vaadake infot on maailmas nii palju, et paremagi tahtmise juures kõigeni ei jõua.
Latigun27. veebruar 2014, 19:33
Kui laialt vohab lahmine, lihtsalt uskumatu!
Selgelt pole inimestel aega süüvida teemaase ning leida/otsida adekvaatset infot, kuid see ei
tohiks anda õigust asja lihtlabaselt prügikasti visata - väga paljudele üle maaioma on BEMERist kasu olnud, ehk teilegi, kui midagi tõsisemat viga. Vaadake nende kodulehte, saate esmainfo!
http://www.bemer-partner.com/bemerGroup/HGLifecare/en/
dopka27. veebruar 2014, 16:24
Kuna selle jamal puudub vähimgi tõestus, siis huvitav, kas seal karbi sees üldse midagi on? Kas üldse mingi magnetväli tekitatakse või põletatakse niisama aparaadi tulukesi?
sass27. veebruar 2014, 15:59
Bemeri sodi on nagu Luxi tolmuimeja- kallis üleshaibitud õhk.
Kui keegi siiski jäärapäiselt seda tahab, kiigaku ebay.de poole- seda kraami müüakse seal poolmuidu, kuna järelturg sellist jama kõrgelt ei hinda.
See on meie meditsiini tulevik!27. veebruar 2014, 13:10
Seljaga soojamüüri vastu toetumine ja selles asendis õhtuti teleka vaatamine mõjub täpselt sama hästi kui see Bemer. Olen proovinud ja seljavalud olidki taandunud! Seega Bemer jätkab ja arendab parimaid rahvameditsiini traditsioone. See on meie meditsiini tulevik!
lavanya27. veebruar 2014, 12:07
tere
loen hetkel raamatut KVANTPUUDUTUS 2:UUS INIMENE ja seal on juttu sellest nn kvantpuudutuse2 suurest abist sportlastele nn treeningjärgsele taastusele ning isegi ravile.. soovitan lugeda lk 148 alates infot , aga veelgi parem kui kanter vahest proovib ise järgi, et kas suudab selle teave ise omandada.. talle oleks sellest palju kasu.. või põõrduda mõne selle ala spetsi poole konsultatsioonile, sest see on meie nn tulevikuravi ja üleüldsegi kasutatav kõigis eluvaldkondades
Heiki27. veebruar 2014, 11:28
Olen tennisemängija ja aasta tagasi vaevasid mind valud paremas jalalabas. Ei saanud korralikult astuda veel vähem tennist mängida. Olin kartusel, et äkki ei saagi enam jalga korralikult liikuma. Sain informatsiooni, et Juusteakadeemias pakutakse magnetravi teenust aparaat Bemeriga, mis parandab ja ennetab spordivigastusi. Proovisin ennist erinevaid geele, kuid need maandasid valu lühiajaliselt. Kasutasin Bemerit kaks nädalalt üks kord päevas ja sain oma valust lahti. Lisaks paranes oluliselt üldine enesetunne, mida Kantergi välja toob, et Bemerist on palju kasu olnud. Peale valust vabanemist tekkis endalgi huvi, kuidas suudab Bemer vigastusi ravida. Aparaadi edu peitub selles, et see aktiveerib meie kehas vereringe, tekitades lisaks olemasolevatele uusi kapillaare, mille tulemusel paraneb verevarustus põletikulistes piirkondades ja vähendab valu kollet. Youtube-ist leiab rida videosi, kuidas Bemer täpsemalt töötab. Tean, et Juusteakadeemias on võimalik Bemerit ühekordselt kasutada, endale koju rentida ja samuti soovi korral osta. http://www.juusteakadeemia.ee/bemer-veresooneteraapia/ Toode on Šveitsis välja arendatud ja tehnoloogia patenteeritud. Tennisemängijana suutsin välja uurida, et 17 Grand Slami võitja Roger Federer on Bemeri pikaajaline kasutaja, millest võibki teha järeldusi, et kuidas on Federer suutnud suures osas spordivigastustest oma pika eduka karjääri jooksul pääseda. Kui kellegil Bemeri kohta küsimusi või mõtteid, siis võin hea meelega oma kogemustest rääkida ja lisainformatsiooniga toote osas abistada. Tel nr: 56 908 556 Heiki
ekl27. veebruar 2014, 09:37
Miks seda apparaati ei võiks kasutada ka teised sportlased?
Mattias27. veebruar 2014, 09:29
Mulle soovitati Juuste Akadeemias teha Bemer aparaadiga teraapiat, kui käisin juuksejuure uuringus. Too hetk sain teada, et Bemerit on võimalik kasutada nii sportimise tagajärjel tekkinud vigastusest taastumiseks kui ka juuste kasvu aktiveerimiseks. Tulemus oli minu puhul samuti positiivne, vigastusest taastumine oli kiire ning ajapikku on paranenud ka juuste olukord.
Lisainformatsioon: http://www.juusteakadeemia.ee/bemer-veresooneteraapia/.
Aparatchik27. veebruar 2014, 08:55
Pinnapealne artikkel, nagu paljudki ÕL:s. Kuulujutu tasemel.
Nn. "imeaparaadi " võiks uuriv ajakirjandus ikkagi rohkem lahti seletada.
fgh27. veebruar 2014, 08:52
millisel teaduslikul põhimõttel see aparaat töötab?
27. veebruar 2014, 07:50