Korvpall

Habras, habras on see Kalev (11)

LISA KOMMENTAAR

sull2. märts 2014, 14:58
Praegu käriseb igast liinist. Taga on Millage ümmargune null, võta suvaline Eesti liiga mängujuht, kes keerutab taga palli täpselt sama hästi. Äärel teeb Moldoveanu hea mängu ainult sel juhul, kui tal lastakse 3p joone tagant visata, korvi all jääb ta üks-ühe vastu enamike vastastega selgelt hätta. Korvi all tuleb Bambale ainult natuke haiget teha ja mehe mänguisu ja sellega koos ka kõik oskused on hetkega kadunud. Kuhu on kadunud Veidemanni nahaalsus ja eneseusk visete võtmisel. Viimasel ajal jätab ta juba liiga tihti viskamata ja jääb lootma ainult läbimurretele. Kuhu on kadunud Arbeti vise? Ainukesed, kellega võib rahule jääda on Elegar ja Sokk. Elegar saab enamiku oma punktidest lauast palli hankides, ühtegi liikumist pole talle ammu tehtud. Kui sellel vanal oleks võimalik hoopealt korvist 3-4 m kaugusel pall saada, lendab ta igast kaitsjast kõrge kaarega üle. Soku teravus ja üks-ühe vastu mänguoskus loob teistele palju häid võimalusi, lisaks viskab ta ise nendest olukordadest 60-70% ära. Kuhu on kadunud ülevälja pressing, kus üritati keskjoone nurgas trap'i teha? Järgmise mängu esiviisik võiks olla - Elegar, Kitsing, Kajupank, Sokk, Veidemann, mängu tuleb võtta mõnuga, mitte kangutada, küll lõpuks tulema ka hakkab. Ja kui kaotame, siis parem kaotame oma meestega, aga võideldes, mitte vaadates, kuidas mustad, vingus näoga mehed lõpus endale statistikat üritavad teha, tuues palli üle ja lajatades suvalise viskega 5m pealt peale.
seesamune1. märts 2014, 21:17
Kurb, kurb... Varrak on end tõesti ammendanud. Pangu amet maha ja sõitku mõned aastad mööda ilma ringi, õppigu kogenumate treenerite juures. Ja siis tulgu tagasi ja proovigu uuesti, aga esialgu mitte veel meeskonnaga, kes VTB-liigat ja EuroCupi mängib. Kui madalamal tasemel korralikke tulemusi näitab, siis võib uue võimaluse pisut kõvemates liigades juba anda.
njaa1. märts 2014, 14:21
asi ei ole enam mängijates ,tuleb hakata vaatama ka treeneri otsa mitte mujale !!! Jaak Salumets Cramo etteotsa siis näete kuidas asjad peaksid käima !!!!!!
Ja seda tantsutüdrukut mürkat poleküll cramol vaja ausalt ,tilbendab niisama ja korjab pappi tasku ei millegi eest ,oskab ainult plaksutada meestele
pall1. märts 2014, 14:20
Tundub,et Varrakule käib sellise bande juhtimine üle jõu! Mehi nagu oleks,aga mängu ei ole! Varrak on noor mees ja eks tuleb temalgi kooliraha maksta! Soovin Alarile jõudu ja jaksu edaspidiseks!
Võimalik ainult eestimaal..1. märts 2014, 10:38
Varrak on TREENER ja see on võimalik ainult eestimaal.... poisike võiks kõigepealt kätt harjutada koolinoortega kui sedagi .... HÄBI RAHAMEHED CRAMOS H Ä B I .
Huviline fänn1. märts 2014, 01:40
Täna oli Tanel Sokk mängujuht ja mäng toimis. MOTT. Kahju, et ta taas end vigastas. Siin on ennegi vägagi õieti õeldud: pandi Millage sisse ja Sokk taas kahe peale ... ja asi tehtud!! Jääbki mulje, et ise soovitakse asi sinnasamusesse keerata! Ja need olukorrad korvi all, kui pikad jäid korduvalt meie lühemate vastu, olid ikka arusaamatud. BC Kalev/Carmo on taas ühe hooaja ise ära si____d: no ei tee üks normaalne võistkond seda, mida tehti peamise mängujuhi Tanel Sokuga. Meil on vaja number kahte, odavast väljamüügist toome aga number ühe ja paneme esimese mängujuhi number kahe kohale lolli mängima. Kui seda tahtis Valdama, pangu kurat pood kinni. Kui see oli Varraku tahe ja soolo, on küll aeg tõmmaat uttu!
kanister28. veebruar 2014, 23:55
Lihtne kokkuvõte oleks, et Varrak tegi seda jälle. Meeskond sai hoo sisse, juhtis 10-ga ja siis võtab peatreener Soku pingile... Ok, mees võis olla ju väsind, aga mitte nii väsinud, et ei kannataks. Ja asemele pani Varrak Millage. Ja vastane sai enesekindluse, tegi kaotatu tasa ja oli selge, et see mäng on läinud. Ma pole Tartu teab, mis fänn, aga vaadake, kuidas too meeskond mängib. Ja enamus ju eesti mehed. Milline sisekliima! Cramost kahjuks enam asja vaevalt, et saab. See meeskond sellisel kujul tuleks laiali saata. Koos treeneritega.
Ville Arike28. veebruar 2014, 23:55
Rõhuasetustest on juttu sellele lausele eelnenud lõikudes.
Karvpall28. veebruar 2014, 23:23
Cramo meeskonnal lasub ränk needus
Ajakirjanikule28. veebruar 2014, 22:48
"Ent Varraku teatud rõhuasetused eile kriitilises olukorras ei töötanud." No kirjuta siis, mis need rõhuasetused olid, mis ei töödanud. Praegu jäi artikkel pooleli ju.
mõtleja28. veebruar 2014, 22:42
Varraku käkk...........................saatis negru platsile ja oligi kogu mäng.............)))))...........................